125

Анонимен

преди 1 година

МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПРЕДУПРЕЖДАВА- ПРОДЪЛЖИТЕЛНОТО ПИЕНЕ НА ГЕЛ ЗА ВАНА "БОЯРИШНИК"Е ОПАСНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ.

124

Popi

преди 1 година

Боби, от *** си направил IQ 5.45 ! Спри боярищника и Тройной и се запиши в трети клас. Нищо,че си на 18 години, акълът ти е като на 9 годишен :-)

123

Бай грую

преди 1 година

А ве, Боби, кога пак се изсули от психиатрията? И така ли не разбра най-после колко си смешен с това неистово желание да отговаряш на всеки? Не виждаш ли, че си станал ташшака на сайта и всички се бъзикат с теб?

122

паралелепипед

преди 1 година

Русия се превръща в държавата "Титатник".

121

До 987

преди 1 година

Остави го Боби, вероятно не е видял нищо от "хубавия" строй. Най се смях, че Русия имали огромно количество храни за продан! При положение, че внасят всичко без пшеница, царевица и елда. Може би изнасят и мечо грозде и мъх от тундрата

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Колко тона рубли купи?

119

Анонимен

преди 1 година

от два месеца продавам всичко и купувам рубли явно съм постъпил правилно

118

987

преди 1 година

До Боби. Те руските "високоточкови и безаналогови" технологии ги има само на хартия или на клипове в Ютуб. Тия руските експериментални модели ги помня, за разлика от повечето русофили. Пример - Безаналогов пътнически самолет Сухой супер джет. Такива като тебе обясняваха че Боинг и Еърбъс ще фалират. Истината е че 15 години по късно и след изхарччени не помня колко милярда извън Русия работят колко мислиш??? общо 10 бройки.

117

От яхтата в Кипър

преди 1 година

Момчета, днес рублата пак тръгна надолу. Що стана?

116

Анонимен

преди 1 година

Най-новия виц за днес - рублата станала по-силна от долара. Бахаха

115

До боби

преди 1 година

явно сън не те хваща ...толкова активен,а само лъжи и полуистини....1. каквото и да пишеш....икономиката на Русия рухна,което го призна и тяхната централна банка. Е,Боби бг знае повече....2. Това тра..ля ..ля...за долара го чета вече над 50 години., Е,Боби бг знае повече...3. Стотици хиляди образовани руснаци само за три месеца избягат от Русия.Е,Боби бг знае повече..И тъй като знае повече,нека лъжите му започнат. Сега....

114

До 132

преди 1 година

Абе не само Русия имат ядренни технологии,ама явно не знаеш,че повече от половината производство на обогатен уран идва също от Русия,та недай си боже ако на Путин му хрумне да"санкционира"и това производство и доставки,става Мааам си Джеймс!Тогава ония малоумщини на "детето чудо"Грета Тунберг ще станат реалност!

113

Дърто Мекере

преди 1 година

Аве, руската тройка с осем акаунта, що не си сверите часовниците по европейско време, че да се прехвърлите в настоящия 21 век?

112

Анонимен

преди 1 година

До БобиТе само в русия имат ядрени технологии. Спри да пиеш газ, нафта и боярищник !

111

67876

преди 1 година

До Нина. Боже ти сериозно ли ? Украйна в топ 5 в Европа? Такава глупост дори по РИА Новости ще ги е срам да кажат

110

987

преди 1 година

До Боби. Каква ядрена технология бе бобчо, като тая в Чернобил. Във всеки учебник по икономика пише, че страните които разчитат на износ на ресурси, са със слобо развити икономики или на чист български - това са страни от третия свят. В Русия има само изкопаеми - стават полезни изкопаеми едва котаго ги изнесат на запад. Я помисли кой печели повече който продава примерно стомана за жълти стотинки или който от стоманата прави кола за десетки хиляди долара.

109

Анонимен

преди 1 година

А бе фен, Америка са най-големия производител на нефт, газ и всичко което може да ти дойде на акъла. Включително цитруси и зарзават.

108

987

преди 1 година

Щом и Боби се появи русия и от към *** е закъсала :))

107

433

преди 1 година

Все се чудя защо на Копейкин и на Нинова и на Янев спестяванията им са в евро

106

987

преди 1 година

До До 93. Нема да престанете да лъжете ей. Това русофилите си лъжат по навик, поне лъжете за неща които не могат да се проверят. Сега гледам сайта на Тавекс за рубла има само курс продава. Прегледах набързо и 2-3 банки - няма курс купува за рубла. Който може да мисли да си прави изводите.