30

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 33 --- Вярно е, и никой не го отрича, но въпросът се върти около факта КАКВО можеш да си позволиш със заплата от 10 000 рубли. Там е заровено кучето е не цифричките по витрините.

29

Анонимен

преди 1 година

До При тези ресурси, # 29 Допълвам въпроса ти: Защо цените на стоките и особено на хранителните в Русия са най-ниски в цяла Европа? Защо цените на природния газ, на тока, нефта и металите са едни от най-ниските в света? Има един параметър, нарича се покупателна способност на човека - колко продукти може да се закупят с РЗ на средностатистическия гражданин на дадена държава. Тук ние сме твърдо на последно място не само в ЕС, но и в Европа.

28

Анонимен

преди 1 година

Тези от ЕК под диктовката на Урсула и Борел плюс водещите държави Германия, Франция, Италия и ръководителят на ЕНП М.Вебер истината ли говорят в изказванията си или повтарят като папагали провокативните твърдения на триото Урсула-Борел-Вебер? Да не говорим, че Урсула и Борел са авторите на пакетите санкции спрямо Русия и това им е основната работа.

27

При тези ресурси

преди 1 година

Защо тогава Русия е по-бедна от България по БВП на глава от населението ?!

26

Doko doko

преди 1 година

До 19- Защото при нас бутилка вода е 80ст а в Арабия е малко по-скъпа

25

Анонимен

преди 1 година

До 24 Бареков Няма НАФТА , запомнете го. Има дизелово гориво. Бaхти и журналистите. . . . . . . . Забранявам ти да обиждаш моята любима неграмотна и с огромни ортографични дефицити журналистка! За съжаление такова е нивото, няма по добри журналист(ки), а може би вече действително няма!

24

Анонимен

преди 1 година

Защо ключовият руски нефтопровод "Дружба" не е част от ембаргото на ЕС?. . . . . . . . . . . . . . . . Защото не са тъмни балкански субекти и най вече малко повече егоисти от разградената територия!

23

Анонимен

преди 1 година

Защото на еврожендерите не им се мръзне ;)

22

Бареков

преди 1 година

Няма НАФТА , запомнете го. Има дизелово гориво. Бaхти и журналистите.

21

Спешно

преди 1 година

се издирва българин с железни топки като Виктор Орбан, който да управлява България близките 20 години!!!

20

(-_-)

преди 1 година

Урсули, кирчовци и всякакви подобни са просто кукли на едрия бизнес, а той е безскрупулен и търси единствено печалба. Пет пари не дава за национален интерес и благото на хора.. Има някой който се противопоставя и той автоматично се превръща в кръвожаден тиранин, защото не играе по тяхната ***..

19

(-_-)

преди 1 година

Даа, двойни стандарти и картели - цялата западна общност е пропита от такива. А ние сме един жалък афтърмаркет на същата тая загнила система, която изцяло зависи от потисничество и зависимост.. Да изцежда жизнените сокове на едни за сметка на други..

18

Статистик

преди 1 година

Няма ЕС, има ЕССР, пропаганда, ограничаване на свободите, инфлация, дефицити. И всичкото това заради единият и някаква истерия. САЩ и НАТО си започват някакви войни през няколко години и няма приблеми. Ама то сега било в Европа, ами какво като е в Европа, да не би украинският живот да е по-скъп от сирийския или пък либийския? Това не е ли нацизъм?

17

анонимен

преди 1 година

Защо бензина в Русия е 1.30лева за литър защо,защо

16

Анонимен

преди 1 година

"Веднага след като председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи поетапно преустановяване на вноса на петрол както по море, така и по тръбопроводите, започнаха да се появяват пукнатини"- Коя е тази жена която си позволява да разрушава връзки изградени с години, които поддържат работещи системи в независими държави?!

15

да

преди 1 година

всеки божи ден в русия влизат 800 милиона от нефт и газ! и щяла да фалира нейната икономика....нямам думи за такива простотии

14

анонимен

преди 1 година

глупост! как ще го затворят, кой ще го затвори, газопровода е руски и русите ще врътнат кранчето на тези които не са платили в рубли.....какво ми се правят всички на слънчасали?

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14Не съм чукча, но Запада си продължава да внася горива от Раша :)) Не съм ли прав !? :))

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 "Щото западняците си продължават търговията с Раша," Наблегни на четенето, не на писането. Нали не си чукча?

11

Анонимен

преди 1 година

Щото западняците си продължават търговията с Раша, само смелия наш Киро се върза на пропагандата :)))