11

ай

преди 1 година

стига вече с тая

10

Анонимен

преди 1 година

Адвокат Герберски трабва да си вземе отпуска и да се лекува

9

МВР са МАФИА

преди 1 година

Криминална полиция е ОПГ.

8

Адвокат Герберски

преди 1 година

1. Не е укрил трупа, защото го намериха. 2. Не е избягал, защото не е избягал от Европейския съюз и щял да се върне. Имал двупосочен билет за самолет. 3. Убийството е спонтанно, защото предишните три пъти не я е убил изобщо. 4. Социалната обстановка на неуправление на ГЕРБ-ДПС е причина за убийството.

7

Анонимен

преди 1 година

Топ адвокатите на мафията и мутрите знаят само банковите сметки на топ съдиите на мафията и мутрите. Посредници.

6

Честно казано...

преди 1 година

Дреме ми на шапката.

5

11.04

преди 1 година

Изключително грозен Пиар от страна на Адвоката...Няма нищо спонтанно в действията на Спига,но Рангелов не знае подробностите...

4

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Импровизирано я е убил и спонтанно е избягал чак в Италия .... просълзихте ме . Сега остана да обясните на драгите читатели ,колко е страдал убиеца след като я е убил . Пуснете го. Дайте му медал. Назначете му психолог на държавна издръжка . Определете му държавна пенсия . Позволете му да осъди държавата в Страсбург.......

3

Анонимен

преди 1 година

"първосигнално хората мислят, че МВР не са си свършили работата, но не е така"... да, във всичките нормални държави колегите от работа на жертвата локализират трупа в безлюдна местност извън града, след което те насочват МВР към мястото на престъплението. Сигурно и колегите IT-та и счетоводители са извършили първоначалния оглед на местопрестъплението и са подали сигнал към италианските органи на реда за екстрадиция на предполагаемия извършител. Поздравления за добрата работа на МВР.

2

Адвокат Марковски

преди 1 година

Щом е импровизирано и спонтанно убийство, няма нужда от наказание.

1

Анонимен

преди 1 година

Този май е адвокат на подсъдими по скоро. Още отсега казва, че убийството е не планирано, за което дават много по малка присъда. А как се връзва това с факта че убиеца предварително е запазил самолетен билет за същата вечер за да може да офейка веднага?