60

срамота

преди 2 години

Дано този дърт Склери е разбрал ,че Русия ще превърни Великите Краварски Щати в "Протока Сталин" преди дядката да си е сменил памперса.Всяка стъпка в подкрепа на укрофашагите ,приближава този момент.

59

реалист

преди 2 години

"само да причиним болка на Русия!"Ами тогава очаквайте остра болка от руските ракети.В отговор руснаците трябва да дадат няколко "Сармата" на Ирак ,Афганистан, Венецуела ,Либия ,Сирия за да се борят успешно с краварските окупатори.Кинжал ,Циркон и Посейдон също могат да бъдат изпробвани от воюващите с краварника ФАЩ.

58

Анонимен

преди 2 години

Лудото старче е полезно само с признанието си, че са свалили други държавни глави, но точно сега няма да го направят... Световните разбойници през последните 30 години съвсем се разпищолиха. Докато не ни унищожат, няма да мирясат. Но човечеството си заслужава съдбата - седи, гледа смъртта в очите и се самоуспокоява, че ще му се размине. Този път това няма да се случи. И оцелелите ще завиждат на мъртвите!

57

ББ

преди 2 години

До Анонименказа няма да ви дадем ракети с дълаг обсег за да не се превърнете в ..раши и да убивате невинни руски мирни...озлобени сте,наранени но няма да е справедливо,каза скърбим за жертвите ви...но нови невинни няма да ги върнат,е в раша нямат бог и ценности...имат господари...бедните крепостни,не,че някой ще спре САЩ да им дадат,сами се спират...е путин кога ще се спре?явно се моли да го спре Свободният Свят!не е далече деня!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Пред микрофоните казва не щем война,а в задната стаичка- Хихихи ,дайте им оръжие за още 5 милиарда ,да продължават да се трепят,ние ще се включим като каталясат

55

Анонимен

преди 2 години

До 2022 Какво става с русофилите бе, до вчера бяха омърлушени като попикани марули, днес началниците им завладяха 2 квартала от един провинциален град в Украйна и се надървиха все едно са станали господари на 3 континента. Успокойте топката вашите огромни разочарования от слабака Русия тепърва предстоят.

54

Анонимен

преди 2 години

Байдън: Не се стремим към война с Русия, но ако се наложи ще я унищожим.

53

2022

преди 2 години

Каква война бре Байдъне ,та няма да има време да е започнете...

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.53. Написал си в коментара си една дума - и тя е с грешка: плюМка. Вземи си книжката Правопис на думите в българския език. Може да ти помогне.

51

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

До Лолов ЕДИНСТВЕНОТО ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВАШ Е ЧЕ СИ ТЪПОЪГЪЛНИК.

50

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

ТОЯ ВОЕНОПРЕСТЪПНИК НЕ ОКУРАЖАВА УКРАИНА САМО И ПРОДАВА ОРЪЖИЯ? ДОЛНА *** МАРИОНЕТКА НА НОВОТО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО.НЯМА ДА ВИ СРАБОТИ ПЛАНА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.НЯМА ДА ВИ СПАСЯТ ПОДЗЕМНИТЕ САРАИ В НОВА ЗЕЛАНДИЯ.НЯМА ДА ИМАТЕ ВРЕМЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ.РУСИЯ ЩЕ ВИ УНИЩОЖИ ЗА ПО МАЛКО ОТ МИНУТА.

49

рибока

преди 2 години

Допреди два месеца говореше,че Путин не може да остане на власт и чаках да го уволни,сега вече го е помилвал.Вуду магията е гола вода пред руската и действа само в Холивуд.

48

Анонимен

преди 2 години

що не пробваш бе памперс , твоя и така , мирише , няма да се разбере че си се изпуснал

47

ВОЙНАТА СЕ УДЪЛЖАВА

преди 2 години

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ (не гарантирам 100% достоверност, но са публикувани на сериозни новинарски сайтове): Белият дом одобри доставката на Киев на реактивни системи за залпово изстрелване с голям обсег, способни да покриват не само територията на ДНР и ЛНР, Херсон и южните райони на Запорожие, но и Крим. ИЗВОДА - ВОЙНАТА СЕ УДЪЛЖАВА, ВЕЧЕ НЯМА НАЧИН ДА ПРИКЛЮЧИ С ПРЕВЗЕМАТО НА АДМИНИСТРАТИВНИТЕ РАЙОНИ НА ДОНЕЦК И ЛУГАНСК.

46

Анонимен

преди 2 години

да да дядо... вие създавате конфликти и после гледате отстрани..и талибаните ви биха..как позорно бягахте от кабул афганистан..смешници

45

Анонимен

преди 2 години

янките освен война и да създават мизерия друго не знаят

44

Анонимен

преди 2 години

плюмка

43

към к.41

преди 2 години

По-скоро, недай си Боже, целта на тази война е Русия да изразходва в голяма, може би в пределна степен високоточните си ракети, с възможност за носене на ядрени заряди, в Украйна и след това тя да прерасне в световна.От 4 дни в близост до САЩ дават бойни дежурства съвмвестни китайско-руски патрули от бомбардировачи способни за носене на ядрени заряди,което не е никак безопасно. 78-годишният президент се връща 40 години назад и дърпа нервите на двете военни свръхсили.Отговорът ще е неконтролируем

42

Анонимен

преди 2 години

Като не се стремите към война между Русия и НАТО за какъв дявол се готвите да поставите ракети на няколко десетки км от Петербург? Не смятате ли, че следващата световна война ще спечели този,който започне пръв войната? Това означава, че руснаците още отсега ще насочат атомните ракети към Финландия и Швеция, а на ЮЗ - към Полша и Германия. Отделно, на изток съвместни патрули от руско-китайски атомни бомбардировачи дават ежедневно дежурство в близост до САЩ. Този престарял USA President Biden!

41

Км

преди 2 години

Путин е казал на Шойгу да не дава преки заповеди за атаки на украински обекти,а да остави решенията на младшия команден състав да преценява къде да удрят.Кой където иска ,натам да стреля.Никой не дава препоръки накъде да се стреля.Това е като да дадеш на малко дете камъни в ръцете и му казваш да ги хвърля срещу някоя къща,но да внимава да не счупи някой прозорец.