73

Пирова победа

преди 2 години

Войната в Украйна е пирова победа за руските терористи. Още една такава "победа" за страхливите руски кокошкари и с педеРассия е свършено окончателно.

72

Чехов:

преди 2 години

Руският човек е голяма ***"

71

Василий Розанов:

преди 2 години

"не народ (са руснаците) а адски ***"

70

Пушкин:

преди 2 години

"(руснаците са) народ който не признава човешкото достойнство, не признава...нито свободният човек, нито свободната мисъл"

69

Зинаида Гипиус:

преди 2 години

"Русия - това е една огромна психиатрия"

68

Достоевски:

преди 2 години

(руския) народ...търси какво може още да разруши и унищожи"

67

Академик Павлов:

преди 2 години

"трябва да изразя тъжната си гледна точка за руския човек - той има толкова слаба мозъчна система, че не е в състояние да възприема реалността като такава"

66

Чернишевски:

преди 2 години

"мизерна нация" (за руснаците)

65

В. Солавьов:

преди 2 години

"руснаците не са способни да имат ум и съвест"

64

Ленин:

преди 2 години

"малко са умните хора сред руснаците. Ако намерите подходящ човек тогава той непременно е евреин или с примес на еврейска кръв"

63

Василий Розанов:

преди 2 години

"не народ (са руснаците) а адски

62

Толстой:

преди 2 години

"Русия...монголска, дива, зверска"

61

Михаил Булгаков:

преди 2 години

"не народ (са руснаците) а _ обитък, дива орда убийци и злодеи"

60

Тургенев:

преди 2 години

"руснакът е най-големия и най-наглия лъжец на света"

59

И.А. Илин:

преди 2 години

"Русия е най-гнусната кърваво отвратителната страна в цялата история на света...там бяха изведени чудовищни морални _ зроди...през цялата си история тази нация се е лутала в _ айна и в същото време иска да удави целия свят в _айна"

58

И.С. Шмелев:

преди 2 години

"руснаците са народ който обича своите кървави деспоти, не чувства никаква красота, мръсен е физически и морално, живее векове в мрак мракобесие и не е вдигнал пръст към нищо човешко, но винаги готов да завладее да подтисне всички и всичко, целия свят. Това не е народ а историческо проклятие на човечеството"

57

В.В. Розанов:

преди 2 години

"Русия не съдържа здравословно и ценно зърно...това е ужасен фантом, ужасен кошмар който смазва душата на всички просветени хора"

56

Иван Аксаков:

преди 2 години

"О, колко трудно, колко непоносимо трудно да живееш в Русия в тази воня среда на мръсотия, пошлост, лъжи, измами"

55

Митрополит Иларион:

преди 2 години

"В нашия (руски) национален характер преобладават...безобразието, кръвожадността, дивачеството и ПИЯНСТВОТО" ( хихихи, бих добавил от себе си и кокошкарството, както се видя руските бандити не стават за войници, избягват открит бой, вместо това като същински терористи страхливо обстрелват от безопасно разтояние с бомби цивилни обекти убивайки украински деца. В боя рашките не стават, ама в кокошкарството много ги бива, по цял ден гладните руски кокошкари ударно крадат кокошките на украинците, хих

54

Анонимен

преди 2 години

Започва тримесечната агония по превземането на още един сринат до основи град. Срокът даден от диктаторът тиран Путин беше до 1 юни. Украинците казаха че ще напуснат Северодонецк само ако има реална опасност от обкръжение, по-важен е живота на бойците от един нацяло разрушен град.