363

Анонимен

преди 1 година

Вече са на Старозагорски минерални бани .И там ще си изкарат няколко месеца и такание ще плащаме.Войната може да продължи с години

362

Анонимен

преди 1 година

Кви климатици, кой ще го плаща тоя ток на тия цени, дето станаха толкова високи точно заради тях. Лятото да си мокрят тениските и така да се охлаждат, зимата на кюмбета, в елхово елхи много - брадвата и в гората.

361

Лллл

преди 1 година

Изобщо не ме интересуват укрите . Щом не им изнася да се разкарат от България . Да мислим за българите . И за нашите деца

360

Анонимен

преди 1 година

414.... Айде стига глупости

359

МИ ТО И ТИЯ

преди 1 година

До До 410 КОИТО БЯГАТ ОТ ТАЗИ ВОЙНА СИГУРНО СА ПРАВИЛИ СЪЩОТО...КАТО НЕ СИ ТАВАРИЩ ПОКАЖИ ЧЕ ИМАШ НЕЩО ЧОВЕШКО ЧЕ ЗЛОБЕЕНЕ ЗА ЕДИН ЧАСОВНИК ТЕ ПРЕВРЪЩА В АНАЛОГИЯ НА ИЗПАДНАЛ РУСНАК..

358

Чук и Гек

преди 1 година

Те не са просто бежанци! Те са бежанци, украинци, бягащи от агресията на Путин и сте длъжни да ги обслужите нестандартно! Водещият Николаев сутринта това обясни на доктор Гълъбова, че не може да се смесват и третират като сирийци! А този дом там вероятно не е за бежанци, а за нелегални имигранти, докато им се разгледа въпроса ще ги експулсират ли или приемат тук! Агенцията за бежанците май прехвърли нещата на МВР! Дирекция Миграция!

357

До 410

преди 1 година

Не съм никъкъв ,,ТАВАРИЩ,, и да работя и спестявам за да купя за децата си

356

Асен Василев

преди 1 година

Конфискация на всички празни имоти , които не са давани под наем в последната 1 година и настаняване на всички Украинци в тях безплатно с платени от държавата сметки за ток, вода, храна за 1 година и здравни грижи. Законопроекта се подготвя.

355

ИНТЕГРИРАЙТЕ

преди 1 година

ХОРАТА. НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА УДАРЕНИ

354

Анонимен

преди 1 година

Те украинците ще си тръгнат ама ние завистливите българи си оставаме тука.Беше най добре да ги интегрираме в обществото.Но за съжаление това май няма да стане.

353

ТРЯБВА

преди 1 година

ДА ВЗЕМЕМ ЖИЛИЩАТА НА РУСУФИЛИТЕ И ДА НАСТАНИМ ТАМ НОРМАЛНИ ХОРА КАТО БЕЖАНЦИТЕ. РУСУФИЛИТЕ В СИБИР

352

РУСОМРАЗ

преди 1 година

с Apple Watch и слушалките МИ КОЙ ТЕ СПИРА ДА СИ КУПИШ БЕ ТАВАРИЩ - ДА НЕ БИ ДА ЖИВЕЕШ В РУСИЯ

351

Анонимен

преди 1 година

Гледах го това интервю снощи на тази ,,изстрадала бежанка,,с Apple Watch и слушалките.Точно тази е от най-нуждаещите ! Каква трагедия след така приятното 3 месечно гостуване по хотелите да я закарат там

350

НЕ ВИ ЛИ Е

преди 1 година

МАЛКО СРАМ ----ТОВА ЕЛХОВО Е КАТО ЗАТВОР

349

ПРИЕМАМ

преди 1 година

ДВАМА УКРАЙНСКИ БЕЖАНЕЦА В ДОМА СИ

348

kirasirrav

преди 1 година

Еми да, нали отдавна вече го обсъждахме че има най-различни видове украински ,,бежанци". Една част си идват тук с парите и колите даже в собствени имоти или под наем, други са някакви варианти на туристи - те са си платили на техни туроператори и т.н. така че трябва различен подход към разните категории. Други пък са истински бежанци. Съвсем друг е въпроса какъв статут получават и/или искат.

347

Румен

преди 1 година

Не се оплаквате. Пускайте големи бомби по агресора навътре в територията му. Създайте условия и руснаците да са бежанци. Не да са хотелиери на черноморието ни

346

Анонимен

преди 1 година

Може би ще са по-доволни от условията в мазетата на Азовстал?

345

Анонимен

преди 1 година

Според вас,като някой е бежанец дошъл в България трябва да мизерства ли?По време на пандемията от Ковид се видя на какво ниво е Българина и сега продължава да го доказва.Масово Българина доказва, че е егоист и без никаква емпатия(състрадание).А медиите много подпомагат това качество на Българина да се развива.

344

Анонимен

преди 1 година

Във фургон без климатик през лятото максимум 1 минута да издържиш,нищо повече.Вътре става над 60 градуса.