62

Сега

преди 1 година

Стига ни занимавайте с тия бежанци.Права е .Невиждате ли че капризничат.Правят ни на маймуни .Към украйна бегом бързо неблагодарници

61

Кадировец

преди 1 година

Тия двамата по.....ерковци бабикян и хаджигенов нали заливаха руското посолство с боя и сега българия нема газ,а италия има газ 100 тояги на голо са малко за тия двамата ***

60

Хайде де!

преди 1 година

Никой не би тръгнал с детето си в посока и на място, което не му е известно ами тогава защо са плъзнали из цяла Европа? Стига демагогия, при Бай Тошо имаше по-малко пропаганда!

59

Един от малкото

преди 1 година

Един от малкото поддръжници на правителството съм ! Но това е непоправима грешка на тази ряпа министърката Константинова и оставката и е не дали , не кога , а защо още не е дадена ! Когато си сам сред всички и те нападат и ти въпреки това прокарваш политиката го подкрепям защото политиката е правилна и трябва да се изкорени руското влияние. Но това е абсурд за тези хора и позор за страната ни ! Г-н Петков не може да подкрепяте това ! Как така ама само 2 дена във фургони ? Защо не сте подготвени?

58

Анонимен

преди 1 година

Ние идваме, Вие идвате.....дрън, дрън. Народът просто не ги иска тези, та Мая ще загуби с тоя популизъм и единия процент, който имаше.

57

пак ме изтриха

преди 1 година

АЛООО СЕМ КАКВО ЧАКАТЕ, ДА СЛЕЗЕ ЖУРНАЛИСТИКАТА ОЩЕ ПО-НАДОЛО В СВЕТОВНАТА ЛИСТА ЗАРАДИ ЦЕНЗУРАРА НА ДНЕС.БГ. ? ГЛОБЯВАЙТЕ ГИ ИЛИ ГИ ЕЛИМИНИРАЙТЕ, КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ТЕЗИ ВЪШКИ, В РУСИЯ ИЛИ В ЕС ?

56

123

преди 1 година

"Вие идвате' - платете им почивката в хотелите от личния си джоб!!! Или не ни занимавайте със себе си!!!

55

Христо Христов

преди 1 година

Поведението на Константинова е типично за най-добрите брюкселски традиции. Не виждам защо ревете срещу нея, след като сте 95% европеидни про'стаци?!

54

Кои бяха

преди 1 година

Ние идваме кой бяха - хаджигенов и мая ли дето се търкаляха по паветата миналата година

53

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми да ме заплашват, че идват. Без тях си е по-добре! Ама Маяма може ли без парламент, какво друго да прави?

52

зАз

преди 1 година

Укри, не са ли ви учили да не хапите ръката, която ви ппомага? Като не ви харесва в Бг връщайте се в оКраина при Зелето!

51

Анонимен

преди 1 година

"Ние си отидохме" още ли мърдат?

50

Не така

преди 1 година

Ааа, дегенератите "Ние идваме", ясно.

49

fact

преди 1 година

кое? ЖЕНАТА ПОКАЗА ТОПКИ!НИЕ ИДВАМЕ ДА СИ ХОДИ, НЕ ТЯ!!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Промяната и морал - несъвместими неща

47

Хаха

преди 1 година

За първи път подкрепям правителството за негово решение.

46

Анонимен

преди 1 година

Направо ми писна от тези пар..азити.По всички новини тях ще гледаме.Капризи..какво искали .Когато си на зор ще си благодарен каквото и да ти предложат! Колко от нашите родители с по 40 годишен стаж в тази държава почиват първа линия море.Вън от България

45

Настанете ги

преди 1 година

В къщите за гости на ГЕРБ, БСП и ДПС.

44

Анонимен

преди 1 година

Първо,кои са тия 'Ние Идваме"и в качеството си на какво искат оставки?Второ след като са толкова загрижени въпросните индивиди,защо самите те не приемат при тях украинци?Трето,позицията на Константинова беше първата Мъжка постъпка от началото на тая криза досега!

43

пх

преди 1 година

Във Виена пред лукс хотел група украинци от два джипа нападнаха и пребиха два австрийски таксиметрови шофьори посред бял ден! Възмутените австрийци искат укропитеците вън от Австрия, а австрийските таксиметрови шофьори отказват да возят украинци! Видеото е в Тубата. Подобни "бежанци" заляха Европа!