10

оооо

преди 1 година

А и Австрия също, защото дтана по-неутрална от Швейцария и тръгна по пътя на Турция, но не е в НАТО. Словакия също получава газ.

9

нннн

преди 1 година

Ами щом е така и Чехия ще остане без руска газ и тя спонтанно ще ѝ бъде спряна. Освен това Чехия също не плати с Рубли. Ред е на Чехия и Хърватия - и те ще останат без газ. Само ние, Унгария, Сърбия и Гърция ще получаваме, защото Русия ни е прощавала, като на никой друг. За Полша и Чехия няма прошка. Остават без газ и двете.

8

Star

преди 1 година

А в България руският посланик дава приеми,гала вечери и официални обяди на които са поканени само избраните правилни политици дето са на хранилката на Кремлин.Онзи ,,съсела'' най-редовно се отчита.Време е и тука да ги подгоним.

7

Asd

преди 1 година

Русия е на второ

6

Анонимен

преди 1 година

Чехия е на трето място в света по производство на порно.

5

Анонимен

преди 1 година

Ще го изгонят

4

Анонимен

преди 1 година

Луда работа. И чехите говорят за закони, че и за върховенство. По кой закон, ако знае някой да напише, се налагат санкции на суверенни държави от други държави? По кой закон една държава може да отнема частна собственост на юридически и физически лица от друга държава? По кой закон една държава може да си присвои парите на народа от друга държава? Просто питам, защото съм демократ и твърдо вярвам в принципите на демокрацията.

3

Анонимен

преди 1 година

А мутрАфонова си вей байрака.

2

ами

преди 1 година

Браво на чехите

1

Румен

преди 1 година

Същото е и в София . Руските имоти се поддържат по схеми с държавни пари. Това съм го остановил преди десетина години. Не вярвам да е променено.