8

DB

преди 1 година

Дойче Банк непрекъснато са в скандали, глоби ли са ги може би милиарди последните 10 години и не спират. Тръмп ги беше ужилил също със стотици милиони. Германците се възползват от мита за тях и удрят здраво през просото. Престъпници с бели якички се дуят на по-малко рафинираните престъпници

7

Анонимен

преди 1 година

Зелено, зелено щом всичките пари са в зелено... ХАХА, всичко е измама от WEST.

6

Христо Христов

преди 1 година

КТБ имаше одит от световния и реномиран одитор КPMG, според който ВСИЧКО беше наред. Факт.

5

Христо Христов

преди 1 година

До 2"Не е възможно държавна банка..." - Дойче банк е частна банка. Бъркаш с Бундесбанк.

4

MONAD

преди 1 година

Цялата работа около зелените сделки е едно огромно пране на пари. Ал Гор 2000-та година разправя как нямало да има лед на северния полюс до 10 години, после почна да се занимава с продажби на борсата за въглеродните квоти, сега е мулти милионер. Зелените сделки и преминаването към "чиста" енергия цели обедняването на хората, съсипването на средната класа и пълна зависимост към правителства, централни банки и фондове за стимули и помощи. Така технократите ще контролират всички.

3

Анонимен

преди 1 година

Ей, сега ще видите защо за КТБ няма виновни. Защото и в Германия няма да има виновни! ЕС!

2

Анонимен

преди 1 година

Ама, много ви се моля, какви са тези истински новини в това тъй сложно време? Може ли да се придържаме към "Путин", "Хитлер", "непредизвикана агресия", "Слава Украине" и прочее? Западът е като католически светец (макар и индулгиран типично по католически). Не е възможно държавна банка да се занимава с ощетяване на прогресивното западно човечество!

1

Христо Христов

преди 1 година

Че то по-големи лъжци и мошеници от немците НЯМА!