35

Анонимен

преди 1 година

нека сев.мак-я да си хареса някоя друга държава от която да крадат история (ние все пак нали сме татари) например сърбия, гърция или албания, за да се легитимира като държава

34

Анонимен

преди 1 година

Нахалството и наглостта на северните македонци нямат граници.Приличат ми по поведение на украинците.Агресивни ,злобни,яростни.Ние не им дължим нищо.А правителството и президента приличат на украинските.Те само искат,изискват.

33

Анонимен

преди 1 година

ще започнат преговори с ЕС само ако станат част от Албания и се назоват щиптъри.Без това са асимилирани почти и измислената им държавица е по брой население е по-малко отколкото София.Като от тези 1 832 686 половината са албанци,турци и ***.100 000 са с български паспорти.За какви ''македонци''изобщо се споменава.Няма такива.Фалшива държавица с крадена българска история.

32

Гого

преди 1 година

Те били искали да влязат в ЕС без да се съобразяват с истината за произхода си, и не били готови на компромиси със съседите си. Абсолютно задръстена балканска провинция, с народ който още е в ТИТОСЛАВИЯ. Още между 20и 30години не ги виждам в реалността. Докато Стево Коминтерна, Полубългарите по женска линия Ковачевски и Мицковски са политици на тази "държава" престоят в балканско-сръбското блато ще продължи дълго. Светлото ви бъдеще е между Белград, Сараево и Тирана, това е абсолютната истина.

31

Бърза помощ

преди 1 година

Идвате и ще ни МОЛИТЕ да сте в ЕС но се присъединявате към България!!!

30

Анонимен

преди 1 година

северните макета никой не ги пита какво и кого подкрепят. А ако не им харесва, винаги могат да се оплачат на арменския поп, приема молби денонощно.

29

123

преди 1 година

Търсели споразумение?! Абе, ***** да не сме на пазара? Подисали договор- да го спазват.Не искат, ами "у лево".

28

Анонимен

преди 1 година

Крадците на история, вън от ЕС, докато не признаят всичко!

27

Демократ

преди 1 година

ЕС, САЩ и нашият недостстъчно осведомен лремиер би трябвало най-сетне да осъзнаят, че тук не става дума за неотстъпчивост поради някакъв банален двустранен културно-исторически спор с елита на РСМ, а за грубо погазване от него на европейските Копенхагенски критерии т.е. за погазване на основни човешки права, за ксенофобия и дискриминация и за системна недобросъседска политика. Политика, която е плод на продължаваща от десетилетия югокомунистическа държавна идеология на фалшифициране и отричане на българското културно-историческо наследство в Македония с цел насаждане на враждебност и

26

Анонимен

преди 1 година

Тези, които издигнаха обидни трансперанти в Битоля най-много го подкрепят, след това онези, които обиждаха Иван Михайлов.

25

R.A.T.M

преди 1 година

Да кандидатстват за Г8 ще имат подобен успех. Да обяснят в Брюксел как с над 100000 български паспорта при преброяването няма 3000 българина. Тормозят ли ги ? Ако ги е срам, защо са взимали паспорти да не е да пътуват като европейци ама да са с югославска психика ?

24

Анонимен

преди 1 година

На македонците от севера мога да им пожелая , че след 30 години ще ги поздравя че започват преговори с ЕС . До тогава ще сте забравили Коминтерна .

23

Зозо

преди 1 година

Да напомня: тоя да учи албанскиот, че ще му трябва. С това отношение ще влезнат в ЕС след Турция :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Иван

преди 1 година

А кой по-точно ви попита, дали подкрепяте или не?!Това си е ваш вътрешен проблем.Външния ви проблем сме ние.И докато не влезете в час и България не РЕШИ да ви допусне,ще видите ЕС през крив макарон.UNDERSTAND?

21

Бите им хикса

преди 1 година

Хайде вече за тези хора да забравим. Изгубихме я Македония. Когато я наръфат псетата и я захяърлят сама ще потропа на портите на майка България. Когато младите пазибоже македонци решат да заживеят извън лъжата и подмяната, когато отворят вехтите книги и видят истината такава каквато е, а не каквато им се иска, тогава са добре дошли. Ние им правим услуга в момента, защото Еврогейския съюз ще им вземе и това дето нямат! Справка РБългария

20

Жокер

преди 1 година

Вадите една папка на която пише ДОГОВОР, четете какво трябва да направите, вършите го и готово! Там е ключа на бараката, а не да шикалкавите и да се правите, че този договор с България не съществува!

19

Ани

преди 1 година

Такова надменно държане, презрение към България, само македонците са хора, а ние, къде ни поставят, сега ни отхвърлят, а като ги пуснем в Съюза, как ще се държат с българите, даваме ли си сметка?

18

юбералес

преди 1 година

С крадена история не може. Напишете истината в учебниците.

17

Анонимен

преди 1 година

Пендаровски вече нарушава договора с Гърция. Северномакедонци се наричат бившите югославски македонци.

16

Анонимен

преди 1 година

Те може да го подкрепят сърбе, ама първо требва да минат пред нас, което е невъзможно :))))