7

Анонимен

преди 1 година

Я тази е с прическа и костюм :) Браво. Поздравления. Най-после.Жалко, че и така няма ефект.....

6

Анонимен

преди 1 година

Какво означава тайни преговори?На всеки нормален човек му е ясно,че има такива преговори.Какво е необходимо повече да знае един монтьор,учител,лекар.Нашата работа ис е знае всеки и тя е работа като на тези от Външно.Защо е необходимо всеки ден да се казва какво е говорила.Като има развитие ще ни информират.Все едно един учител всеки ден казва на директора какво е говорил с всяко дете.

5

Анонимен

преди 1 година

То Външно може да не води преговори , ама какви ли ги върши Кирилчо ???? Все пак е на американска каишка .А във Вашингтон не се шегуват , когато слугите не си изпълняват обещанията . Едно е сигурно , престъпят ли волята на българите по отношение на РСМ , на следващия ден ще има големи патаклами . И Кирилчо няма да успее да се добере до амриканското посолство

4

Абе,

преди 1 година

До По зле от Африка Теб, не те ли изтезават от година и половина?

3

По зле от Африка

преди 1 година

Казвам се Мирослав Германов и полицията в град Бобов дол ме изтезава пред очите на роми и селяни по поръчка на Главният Прокурор Иван Гешев и шефовете на МВР и ДАНС!Изтезават Българи, а вие четете за Украинци! Тотален позор е България!

2

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Тайни...преговори може само да има,за присъединяване на...област СМ към Майка България. Това става с един...свободен референдум. Всички други варианти за някакви...тайни преговори са безсмислени.

1

Анонимен

преди 1 година

"Тя призова за повече доверие към българската политика"______Доверието се печели, не се изисква.