24

Анонимен

преди 1 година

В Одеса стоят 25 милиона тона зърно. И то няма да отиде там за където е предназначено, по Дунава, нагоре. Колко ще струва хляба след 2 месеца? А литър бензин? А газта?

23

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Другарю Лавров,позволете ми известна доза критика. Че Русия е Доброто,няма съмнение. Доброто обаче започна да се улисва в хипнозата на Злото и това,което наблюдаваме е една реално силна Русия да влиза в диалектика ненужна с онези,които нямат зародиш на Доброто в своите същества. Русия трябва да затвори Кранчето и да БОМБАНДИРА БЕЗМИЛОСТНО ЗАПАДЪТ.Не заменяйте Доброто с глупостта. На запад всички шикалкавят,защото Западът е раят на ромите. Изисква се действие,а не теории на относителността,другар

22

Анонимен

преди 1 година

Украйна е житницата на европа. От Брюксел лъжат, че става дума за Африка, Русия снабдява Африка със зърно, Европа се храни от Украйна.

21

Анонимен

преди 1 година

Зърното ще го сънувате.Руската армия ще си пролива кръвта за да праща на Нато,ЕС, и САЩ зърно.Добре ли сте.

20

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай подписаха договори с повечето африкански нации и им е през онаа работа, къде ще отиде украинското жито. Дори смешното е, че "украинското жито"/приватизирано от САЩ последните 2 години, 30% от продукцията е тяхна/ не се търси никъде. В Африка, 40% от житото е внос. До преди година 14% се внасяше от "Украйна" и 26% от Русия. По новите договори, обаче Русия ще внасят цялото жито по море с китайците и САЩ са бесни, че си загубиха пазара пък и земите, които вече са руски, хахах.

19

Анонимен

преди 1 година

Урките отдавна са го продали и сега ще обвиняват Русия. Поредния трик на запада, все някой им е виновен и то обикновенно се знае кой е. Какво стана с Буча? защо запада мълчи или всички разбраха че точно Урките са виновни за касапницата.

18

Зозо

преди 1 година

Русоромите крадат каквото докопат в Украйна. Пълен резил - opkи 100% :))))))))))))))))

17

юбералес

преди 1 година

''Ние не сме нападали Украйна'' - Лавров.

16

Анонимен

преди 1 година

Защо нападнаха Украйна, да гарантират "свободното" извозване на зърно!?

15

Анонимен

преди 1 година

Тозели пак ръси глупости! Нахлуха в чужда държава за да грабят...п.а сега благородни били. Смяяяяях

14

Вервайте ми

преди 1 година

На руските терористи не може да се вярва!?!

13

Анонимен

преди 1 година

На укрите не им трябва нищо вече.Украйна става Русия.Всичко ще им излезе много солено.

12

Анонимен

преди 1 година

Такава *** просто няма. Вместо да блокират пристанищата и после да си преписват заслуги, не. По-добре да умра от глад отколкото да им се моля.

11

Анонимен

преди 1 година

Русия е тази която се стреми към преговори пъне се Зеленски щот тъй му плащат също като тез дето са окупирали хотелите е кой кого е окупирал сега

10

До Зозо

преди 1 година

Зодо, ти момиче, или момче си? И защо си мислиш, че пишеш историята, като говориш глупости? Длъжни ли са хората да ти вярват?

9

Анонимен

преди 1 година

Зърното одавна е извозено от Украйна за Русия ,а Лавров се прави на интересен.

8

Зозо

преди 1 година

Лавров: Русия гарантира свободното извозване на украинско зърно..... към Мордор. В нета има много клипове как цели конвои от камионе крадат като роми. Днес и цял кораб със стомана за завлякли към Ростов.

7

Ха

преди 1 година

Никакво зърно за гадовете.Те не заслужават.Изпращат оръжие на Зеленски за да има повече загинали руски войници ти Лавров ще им пащащ зърно.

6

До 5 Анонимен

преди 1 година

Не говори от името на всички, моля те. Кажи просто, че ти не им вярваш. Или, може би, говориш от името на теб и твоето семейство?

5

Анонимен

преди 1 година

Нещо много клекнаха руснаците. Вчера се дървеха, махнете ни санкциите и ние ще разблокираме украинските пристанища, днес вече оорките нямат нищо против да вдигнат блокадата. Изглежда че това е било цената за американските далекобойни ракети HIMARS М142 и М270, разблокиране на зърнените доставки срещу блокиране на далекобойните ракети за Украйна.