104

Анонимен

преди 1 година

Войната в Кокайна е към края си .Но мечката няма да се върне в бърлогарта си.Не се знае кой ще го отнесе после.В Донецк всеки ден нацистите от безсилие нанасят удари с американски гаубици М777 и ракетни комплекси Смерч по училища и детски градини,при които има жертви деца.Така че не се знае до къде ще се стигне.

103

Демокрация няма

преди 1 година

Да, демокрация няма. Свободата на словото е измама, свободата като общо понятие е измама. Помислете. Можеш да кажеш каквото си пожелаеш и където си пожелаеш. А последствията? :))))))

102

Анонимен

преди 1 година

Кой ти работи по Укра, та да сади и жъне. Те са заети да се тят,ираг със свастики

101

Статистик

преди 1 година

Днешните демократи ме накараха да намразя демокрацията. Все едно живея в Съветския Съюз.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 Русия минирала пристанищата . Ама много ли си сигурен ???

99

До 108

преди 1 година

Голям си параноик човече. Изпаднал си в теории за конспирации! Спокойно дишай. От 1989г. БЪЛГАРИЯ е демократична и свободна!!!! Свърши се с режима преди това!!!

98

Анонимен

преди 1 година

Не съм русофил, но открито мога да кажа, че мразя украинците. Не се спряха да ни ги натякват, ония лъжат, като разпрани. Продажници, гн-у-сни типове. Войната е бизнес, а те се продадоха за пушечно месо. Да изчезнат вовеки им пожелавам.

97

и защо

преди 1 година

да го изнесат през Полша щом са дали специален статут на Полша и поляците.Полша има пристанища.Занапред от там.

96

Анонимен

преди 1 година

Тук, в този форум, никой не е в състояние да промени мнението на другия. По- добре не използвайте обиди, запазете любезния тон. И без това, никой не се впряга от вашето мнение, в което няма информация, а само емоция. По IP всеки може да ви открие.

95

Говедо

преди 1 година

Как да разминират укрите,като не знаят какво са пускали,турците още гонят мини по Босфора!

94

Мушмул

преди 1 година

До тоа дето пише "Западът и без това беше рухнал икономически" . От 50 години слушам, как запада е рухнал, долара умира и так дале...

93

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще остане в историята.Тази територия ще се нарича Русия.Това е причината всеки ден да загиват руски войници.Украинските резервисти бягат като зайци.

92

ЦСКАр

преди 1 година

Преди точно 100 години заради другаря Ленин (Владимир Илич БЛАНК) са умрели между 1.5 и 2 млн украинци . Заради колективизацията. И сега тия наглеци смеят да ги наричат нацисти и протежета на Сорос. Както винаги-Крадеца вика дръжте крадеца! До скоро мислех че най-лошите в света са САЩ, Израел и техните войни. Е, съветска Русия по нищо не се различава от тях, освен че окраде и изпи парите за армията си. И тия въшлясали бляяддове ни били "освободили" от дашизъм... Хаха

91

Анонимен

преди 1 година

БГ си произвеждаме достатъчно и пшениц, и царевица, и овес! Стига измамниците от ПП да не ги продадат! Може да разменяме срещу нефт и газ със западните демокрации! Иначе още преди години беше ясно, че тези в Кремъл са мутри с ядрено оръжие! С мутри се действа само по един начин! Издирване, намиране и

90

Анонимен

преди 1 година

Руснаците минираха черно море,а сега Украйна да го разменила.Брех че логика у лавраджията

89

До 94

преди 1 година

Да б.е целия свят й е длъжен на раша и зависи от нея...хаха а а Смях....жалък

88

Анонимен

преди 1 година

На пазар във Воронеж, провинциален град, цени : youtu.be/WhsZfzh4G5U

87

Мюниш 1938

преди 1 година

Ланко: Украйна първо да разминира пристанищата....после ще видим ?

86

ЛЪЖЕЦ

преди 1 година

След като откраднаха 1.5 милиона тона жито руските фашисти се правят на много добри.Смърт за руските фашистки окупатори.

85

ЕС умира

преди 1 година

Нито един соларен панел или вятърна перка за целия си (кратък) живот на експлоатация не може да произеде толкова енергия, колкото е била похарчена за тяхното производство.