28

Право казано

преди 2 години

Човекът е изпълнил дълга си. Пази народа си, като очите си, особено сега, когато Европа е врящ казан. Представете си че Европа е квартал, а всяка държава е къща. Станало е наводнение, а само Унгария е сложила пясъчни чували, както се прави. Нека послужи за пример на нас и на други държави. И на нас ни трябва човек, който да притежава поне някои от неговите принципи, за да можем да избегнем най-лошия сценарий. Ето така се постъпва

27

Истинският

преди 2 години

Орбан е най мъдрият политик в Европа.Един баща който не обгръща с грижи и обича своите деца обгрижва и обича чужди деца. Няма как да служиш на чужди интереси и удома всичко да ти е в ред. Тези филми ги няма никаде колкото и да си образован..Има неща в живота които не се учат в нито едно училище и университет.

26

Паню Баирски

преди 2 години

Жалък *** - не знам докога ще го търпят в НАТО и в ЕС!

25

Зозо

преди 2 години

До Анонимен....А това го разказа Георги Марков / от СДС...... Не от СДС, а от ДС - агент Николай :)))))))))))))))))))))))

24

Анонимен

преди 2 години

Да , 4 млрд . , какъв е проблема , след като има ПРИХОДИ В ДЪРЖАВАТА МУ ...А това го разказа Георги Марков / от СДС , конституционен съдия /, в предаването на ''ЕВРО ДИКОВ'' , мисля че е 180 епизод ... Г Марков е женен за унгарка , и живее вече 15 г. в Унгария , та той ги разправя тези неща за Унгария ... потърсете и гледайте това предаване , за Унгария !!!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 - Да безлихвени кредити, ане пари на корем. Как я виждаш ти 30 000 новородени за година, по 68000 еврка - 4 000 000 лева, раздавка всяка година .. хе хе :) мечтииии мечтиии

22

Анонимен

преди 2 години

По-добре е да замълчим , пред такъв истински ДЪРЖАВНИК , а не ПСЕВДО-ДЕМОКРАТ !

21

Анонимен

преди 2 години

Ние си патим постоянно от тарикатлъците които си сътворяваме , а после , О' ЛЕЛЕ !Никога няма да стигнем румънците , а за Унгарците - въобще , и по пари , и по икономика , къде сме тръгНАле в ЕС и еврото като нямаме елементарно покритие !!

20

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха---Вземи и прочети нещо за търговията на Орбан , защото Унгария търгува с Русия , Китай И Северна Корея , имат четири ново завода за МЕРЦЕДЕС, БМВ , СУЗУКИ И СУБАРО , майчинството е ''само'' 6 години , при новородено дете държавата ПОДАРЯВА ''само'' по 62 000 ЕВРА / не лева/ , за семейства над 5 члена , държавата ПОДАРЯВА 7 местен автомобил , в Унгария са се завърнали над 2 8 млн. унгарци ... а ние само ще викаме : ЕЕЕЕХ МЕЧТИИИИ !!!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 - Ами Копейкин няма ли да е справи? Аз си мисля, че е добър кандидат! И ще гласувам за него!

18

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха - Може би ... не са забравели. Може би, точно заради това действат така. Ако Русия се дръпне от Украйна и всичко приключи, ще щрааме с пръсти всички, нали? Ако обаче отиде до границата на Унгария ... ем ... тогава други работи ще се гледат.

17

Анонимен

преди 2 години

Така се получи : Унгария е най-доброто място за живеене , сложиха в малкият си джоб цяла Европа и Англия !

16

Анонимен

преди 2 години

Държавник , та дрънка ,........ а нашТЕ само мрънкат и търсят ДРУГИ виновни за грешките им !

15

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха... Тоя знае какво прави още преди да си се родил , защо ли го избраха пак !Защо ние нямаме ДЪРЖАВНИЦИ като ''ТОЯ'' !Винаги си се НАДСМИВАМЕ на нашите глупости , и не се И усещаме , каква нещастна нация сме !!!

14

Анонимен

преди 2 години

Е да , ама ние си искаме от скъпата газ !

13

Хахаха

преди 2 години

Тоя не знае какъв хууу.... го чака ако руснаците стигнат до неговата граница.Май забрави руските танкове в Будапеща.

12

Анонимен

преди 2 години

Путинския слуга Орбан.Ако русия реши да влезе в Унгария дали ще е доволен останалите страни да се държат като него сега.

11

Анонимен

преди 2 години

Уралски петрол - нискокачествена смес която десетилетия съсипва двигатели както в Русия така и тук, обаче цената и е като на най-добрия такъв - ами не мерси.

10

Анонимен

преди 2 години

Откъде му извира петрола,че му го карат на крак както само се разбира за успеха и на кого да се вика браво като докарал го до тях още отдавна както се разбира не е станало оня ден щом толкова хвалебствия са изказани и описани от него.

9

Зозо

преди 2 години

Хахахаааааа, още бай Ганев е казал: "Баш ме боли ****, че Маджарско няма излаз на море" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))