16

Анонимен

преди 1 година

Камила Кобилкина е сладурана.

15

vlady

преди 1 година

Да подаде жалба до Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян, но ще се наложи да чака дълго за разглеждане. Хората са отишли на мач, а и певачката беше зле.

14

Бедуин

преди 1 година

Хората са отишли на мач, а не да гледат камили.

13

Чоко

преди 1 година

Изпълнението на тази певачка беше пълно фиаско. Нека най-накрая да спрем да взимаме всичко от американците. Такива шоу програми може и да вървят при краварите но тук в Европа хората нямат тази нагласа. Те отиват на мач а не на концерт.

12

Фен

преди 1 година

до Риторично..... Това е една от загадките на вселената. Хахаха. Но е факт. Същото се отнася и за Геймърите. Мисълта ми беше че тая мома е избрала неподходящо време да пее. И то на ШЛ..... Да не се цупи.

11

Анонимен

преди 1 година

Търсих поста ѝ в Туитър, чудно защо го е изтрила 😄😄😄Oбаче е качила снимки като от по р но филм, POV Cam имам предвид. Пълна загуба на време е и тази певачка

10

Риторично до Фен

преди 1 година

Интересно що ли, на истинските фенове като им дойдат разните мераци, не се пробват с любимия си отбор, другите привърженици или на стадиона, а в крайна сметка все до изгорите си опират?!!

9

Фен

преди 1 година

Аме нормално е. Поне 99% от присъстващите на стадиона дори не са забелязали че е там и пее. Истински футболен фен не би забелязъл и жена си/ любовницата ако се разкрачи пред него докато гледа любимия си отбор по телевизията, та какво остава ако е на стадиона и ги гледа на живо.

8

Анонимен

преди 1 година

Явно се опитват да развият шампионската лига на нивото на супербоул но не им се отдава.

7

Анонимен

преди 1 година

Е, тя да не си е представила, че е на концерт и всички са там заради нея?Съвсем естествено е да има скандиране, клубни песни и т. н. Хората са отишли там заради любимите си отбори, не за да слушат нея. Тя е била, колкото и грубо да звучи, пълнеж, като мажоретките по техните мачове.

6

Супер боул

преди 1 година

Вижте, колкото и да искат да внедрят Американската шитня в Европа няма да им се получи на фифа, защото тук си има традиции които се спазват от феновете, никой от агитките на даден отбор не отива на мач за да гледа концерт!Така че Америка за американците и Европа за хората с традиции.

5

Смях

преди 1 година

На чужди фенове иска тя да е звездата...

4

Оплакала се била

преди 1 година

Ама си е прибрала няколко милиончета за 5 мин кълчотене...

3

Анонимен

преди 1 година

да им беше изпяла "Зума има тежката дума"

2

Ми да беше изпяла ти

преди 1 година

химните на двата отбора, вместо да се кълчиш с твоите *** песнички. Тогава щяха да те слушат и да пеят заедно с теб. На терена излизат футболисти от световна класа, обаче ТЯ се мисли за звездата на мача?!

1

Очевидец

преди 1 година

Тези хора са там заради футболната среща. И на мач на Миньор перник да пее , пак феновете ще пеят песни за отбора.