26

Щерю

преди 2 години

Джейхун Байрамов каза още, че сега още събират магаретатта и гюмовете...

25

Анонимен

преди 2 години

то и във държавната азарбейджанска фирма участие има Русия , какво лъжете

24

Анонимен

преди 2 години

и да тръгне са малки количества , киро цяла европа си прави оглушки на призивите на сащ и си купува газ от русия ти най големия лакей на американците , като ти знаем амбулатното ниво за някоя комисонна драпаш

23

до умниците и Умника

преди 2 години

Ако беше война, Украйня нямаше да я има !Всичко щеше да порължи не повече от 2-3 дни втълпи си го в празната глава !Там все пак има мирно населения и Русия не разбомби както ФАЩ !Нарича се точно военна операция защото вътре има мирно население и Русия няма за цел да погибва мирни жители. Единтвените хора които, могат да го направят те се знаят..Няма да назовавам имена заради това че ще ми изтрият коментара . !

22

Анонимен

преди 2 години

То газ че има бря, кой лъже така ) от сащ ,Гърция ,Турция ,Азърбайджан ,газ да искаш ,оставки на пп и коалиция ,мошеници и лъжци

21

Хан Тервел

преди 2 години

Мдаа..може да тръгне! Но също така може и да НЕ тръгне!Като се замислиш това е голяма новина..

20

до умниците

преди 2 години

Маскавчаните нямат шанс да сгазят азерите. Те в Украйна претърпяха пълен неуспех, тази Огромная и Могучая, пък камо ли при азерите. Там ще ядат още по-голямо дърво, отколкото в Украйна и те си го знаят и за това не си и помислят да припарват там. Неслучайно азерите наричха ставащото в Украйна с думата 'война' още от самото начало на войната.

19

Анонимен

преди 2 години

Браво, че все пак се работи 10г по този проект. Да имаме алтернативи. Ясно е че вбъдеще Азерите, ще увеличат капацитета на тръбата . Според мен и Израел рано или късно,ще поиска да продава . Въпреки че сега се прави. Явно си оправя вътрешни проблеми.

18

кики

преди 2 години

До ники Азерите,веднага след разпада на измислената държава сессесерее си продадоха 70 процента от находищата на РУСКИ фирми.Затова руснаците не ги сгазиха,когато нападнаха Арменския анклав.

17

ники

преди 2 години

Азерите нямат общо с московските изнудвачи. Азерите бяха една от малкото държави, които говориха за войната в Украйна, не както всички останали бивши СССР страни, за военна операция. Азерите скоро ще изместят Могучая като основен доставчик на газ в региона. А рублолюбите газ пика*т.

16

Аз

преди 2 години

Какво ви е виновен Кирчо за интерконектора? Питайте ония *** от Банкя защо го бави 12 години. Аз мога да ви кажа защо. Защото се е договорил с Путин да лапка парички, а ние да купуваме само от тях е това е :-)

15

Анонимен

преди 2 години

Азерската газ е под владението на РусияТова за сведение на чалгопитеците.

14

Аз

преди 2 години

Мале, малеПутинофилите тук ще се спукат от яд. Корабите на Кирчо ще дойдат и азерския газ ще потече към България, тотално ще сменим доставчиците и те ще се самоубиват ритуално пред съветското посолство :-)

13

Анонимен

преди 2 години

Дано не го чакаме като самолетите Ф-16 и да не е на хартия...

12

Анонимен

преди 2 години

Това е прекрасно ама основната тръба е договорена за други държави

11

Анонимен

преди 2 години

Чумавата Генчовска ни излага с грозотата си. От ИТН да помислят по въпроса

10

Анонимен

преди 2 години

Може и да НЕ тръгне. Корабите на Киро дойдоха ли или сега хамериканците ще ги строят, после ще ги пълнят газ и по някое време след години МОЖЕ и да дойдат.

9

Каква е цената

преди 2 години

гриндер? Колкото "евтиния" хамерикански газ ли е? А комисионната ти?

8

Енергия

преди 2 години

Прав си за това, че всичко може. На мен също ми омръзна от противоречива информация, започваща с може. Както всяко правило, и това си има изключение. А то е, че не може баба ми да стане мъжка, просто защото ще трябва да и казвам дядо. Между впрочем, нямам жива баба.

7

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на строителите на интерконектора за голямата бързина с която го строят.