13

Некъф

преди 1 година

Този отвратителен червен MиHдил няма ли да го гоним към русия да поживеем спокойно и ние!?!

12

Kuncho

преди 1 година

Нинова кога ще купи пшеница с единия милиард където задели?!

11

Dinosaurus

преди 1 година

Нефтопроводите руски, рафинериите руски, печалбите за Русия и рашистите в БСП, някой да е очаквал Путин да си заколи нефтената курица със златните яйца? Бивол*цата какво мучи, лапачката на сина си защити, не моите доходи и цени. А газ все още нанай, което касае икономиката, важното е да бръмчим с лимузините

10

Сат Н

преди 1 година

Успех пред кого? Пред съюзниците ни? Не е успех. Това е отстъпление и предателство. Успех щеше да бъде да намерите начин да подпомогнете общите усилия, а не да търсите извинение за саботажа. Успех щеше да бъде да намерите начин да спрете вноса на руски нефт. Или поне да му наложите вносно мито. Това сега си е наместване и симулация на орга зъм.

9

Кан

преди 1 година

Ало тая министърката на икономиката! бюджета катастрофира и потъна като Вера Су. И тая била социалистка!? Два месеца държи и храни на хотел на първа линия самозвани бежанци. С последни модели коли, а българският пенсионер брой стотинки за олио. Което Тая същата лъжлла обеща да не скача на три лева то отиде на 5.

8

Голям успех

преди 1 година

Голям майтап. За газа голям го извадихте, за бензина - не.

7

Нинова

преди 1 година

Тази шия не е от туршия от комисионни е!

6

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям Нинова и БСП, те внасят разум,добри решения и успокоение в тази коалиция, те трябваше да са водещите и спечелилата партия, но вълците ги разкъсаха и убиха преди изборите.

5

bbb

преди 1 година

На Нинова й се привижда някакъв успех... А какво ще каже за бедността, инфлацията, безнадежността, в която са затънали болшинството от българите! Крайно противна е тази жена!

4

Безсрамна Срамна П

преди 1 година

По-голям успех ще е като руснаците бъдат разкарани от Нефтохим и ви затворят кранчетата! На хранилките! Забравих да попитам - как е синчето в САЩ?

3

Хах

преди 1 година

Ще видим како, ще видим. За сега обаче гледаме как всички цени растат!

2

Анонимен

преди 1 година

Само приказките за нови санкции кум нефта на Русия покачиха цената на петрола. А какво ли ще е когато наистина влязат в сила? Джендърите в Брюксел тестват ли хората в ЕС-СР колко ще издържат преди да са излезли на улицата?

1

Краси

преди 1 година

Само глад за въшливите,впиянчени мужици !