274

teo

преди 2 години

Как може да настанявате тези бежанци в държавни станции, където НЯМА СПА ЦЕНТЪР, МАСАЖИСТИ, ШАНПАСКО, МИНЕРАЛНА ВОДА ЗА ПИЕНЕ И Т.Н. ??? Ние българите пием минерална вода САМО КОГАТО СИ Я КУПИМ, ШАНПАНСКО - ТОЖЕ КОГАТО СИ КУПИМ , СПА ЦЕНТЪР И МАСАЖИ - ЧАТ ПАТ !!! Те бежанците трябва да бъдат доволни, че тук няма бомбите на Путин и тук са на сигурно място !!!

273

Анонимен

преди 2 години

И до нас в Хамбург нежанския лагер изглежда така. Само без тази бодлива тел по оградите.

272

Анонимен

преди 2 години

До 188 Оберщурмбанфюрер . . . . затова си внесете повече азиатци и муслиманци, за да алаштисате. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . Пак да те коригирам! Пише се ашладисам или ашладисате и.т.н. Вземи научи български, защото вече отегчаваш с неграмотноста! Да не би да си от редакцията на днесбг?

271

Анонимен

преди 2 години

има ли паркинг за джипките ?

270

Анонимен

преди 2 години

Идеално като за украинци.Само да не ги пускат извън центъра.

269

Майко мила!

преди 2 години

Кой мало.умник е направил този клип и му е турнал тази музичка!?

268

Анонимен

преди 2 години

Изглежда като лагер за малцинства. Фашизмът върлува пак в България!

267

Добрата внучка

преди 2 години

Екстра е!Да си представим българи бягащи от война .В какви условия ще са?Много по мизерни. Много ги глезят украинците. Гнусен народ са .И много се толерират в България .Дава им се леката работа, а българките изнасят магарешката работа.

266

Анонимен

преди 2 години

До перко - Ам ... какво очакваш? Ако сикаш, дай да ти взема къщата и да настаня 20 бежанеца там?

265

Старата казарма !

преди 2 години

Отвън надписа е (добре дошли ! ) А отзад (ду..п...е да ви е яко !) Тамън си помислиха, че всички ги обичат и за награда ,че се бият ще са цяло лято на море и хаайдеее във на къндара див...ия !

264

Анонимен

преди 2 години

Мандрата е затворена вече, крайно време беше! Глезотиите - някъде другаде!

263

Пфу

преди 2 години

След такива претенции и исказвания за бьлгарите и бьлгария с разбиране бих ги испратил да погустуват малко и на ердоган в турция

262

Андибул Морков

преди 2 години

До перко - лагерите на нацистите са от тухла и са правени по конец с отстояние между сградите, определена квадратура, предвидена за всеки един обитател, както и перфектно разчертан плац, който да предразполага за правилното придвижване в лагера. Това дори не е лагер, а нахвърляни контейнери с цел усвояване на евро средства.

261

Пфу

преди 2 години

И не била дьржава

260

Пфу

преди 2 години

Колко грозно се е исказал някакьв украинец или украинка за гостоприемството което им оказахме - бьлгария била дръжка на четка в тоалетната на -ес

259

перко

преди 2 години

Какъв център? Това си е направо лагер като при нацистите! Койнормален човек бягащ от война ще се съгласи да живее там? За седмица две става.

258

У клозето се къпем

преди 2 години

Ми сигурно са при българи. Имаше една история, че едно семейство приело непозната млада украинка и мъжа и избягал след 5 дена с нея хахаха

257

Анонимен

преди 2 години

СЛУШАХ ПО РАДИОТО УКРАИНКА-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДРУЖЕНИЕ-КАЗА "ТОВА, КОЕТО НЕ ТЕ УБИВА, ТЕ ПРАВИ ПО-СИЛЕН", ТАКА, ЧЕ СКЪПИ УКРАИНЦИ СМЕЛО НАПРЕД КЪМ ЕЛХОВО, ГРУДОВО, ПАНИЧИЩЕ, РИБАРИЦА И ...И СТАНЕТЕ ПО-СИЛНИ, А НЕ КЕКАВИ!!!...

256

Анонимен

преди 2 години

Имах предвид тези дето са се испарили от хотелите щом не са в лагера

255

Дай виното там!

преди 2 години

Там не е имало бежанци. Не четеш ли. БУФЕРЕН лагер, ако дойдат на талази от африка.