22

Политик

преди 1 година

Да платиш дългът си, не мога да открадна нищо? Да нахраня народа си, ДА- половината за тях, другата за МЕН! Питайте Кирчо и Кокорчо!

21

Анонимен

преди 1 година

Да ходят на полето да работят, те са зелена държава. Не може всички да са мениджъри..

20

hasmokar

преди 1 година

Гинеколожкия енергиен експерт жъне плодове.

19

Кокосово

преди 1 година

Според финансовата система, въведена след втората световна война (МВФ и СБ), повечето западноевропейски страни и САЩ, са отдавна и безвъзвратно фалирали, за което естествено е виновен Путин и инвазията в Украйна.

18

Анонимен

преди 1 година

Тва е подготовка за България и това което ни очаква.

17

Кръстьо

преди 1 година

Интересно, какви политици са тези, които избират да си платят дълговете, а народа да гладува ?? Може би - мъртви ?

16

АнонимеН

преди 1 година

НАЙ-ОБИКНОВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ Е ШИРИ БАЛАЛАЙКА ПОРЕДНИЯ ОКРАДЕН ОТ КОМУНИСТИТЕ!!! КАЗВА СЕ ДЕМОКРАТИЧНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕПУБЛИКА ШРИ КОМУНДЕЛОЛАЙНЯНКА! НА КОМУНИСТА МУ ДАЙ ДА КРАДЕ И ДА КРАДЕ И ДА КРАДЕ БЕЗ СПИРКА! И ПОСЛЕ ЩО ШИРИ КОМУНДЕЛО БАЛАЛАЙКА НЯМА ПАРИ!

15

АнонимеН

преди 1 година

КОЙТО Е ДАВАЛ ЗАЕМИ НА ТАКИВА КАТО ШИРИ ЛАЛАЙКА И КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕГА ЩЕ ПИЕ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА! ИНВЕСТИТОРИТЕ СЪЩО НОСЯТ РИСК КАТО ДАВАТ ЗАЕМИ НА КУЦО КЪОРАВО И САКАТО И СЕГА ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ !

14

Анонимен

преди 1 година

"Да плятат дълговете си или да нахранят народа си. Шри Ланка избра второто." - политиците решават до едно време, в случая на Шри Ланка не един и двама бяха пребити и хвърлени в кофите. Като видиш половината ти партия да я размятат на площада като шепа бездомни кучета въпроса се превръща в заповед.

13

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 дни Русия се навиха да им дават петрол. Като САЩ не са скръндзи и не отпускат кешовица винаги могат да бъдат заменени от държава, която притежава нещо повече от обещания - ресурси.

12

бай онзи

преди 1 година

Този 6-ти дето пак бълнува за нацисти и биолабове 100 % е на минимална заплата или кара такси ...Типичен *** накратко ;)

11

Анонимен

преди 1 година

Не стана с пандемия, сега с глад. В ада да горите.

10

Анонимен

преди 1 година

Сороски планове.

9

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Такъв избор не съществува. Истинският избор трябва да бъде дали да ставаш родител и да гладуваш за да храниш бебе или всичко което имаш да не го делиш с никого и да си сит винаги но без наследници.

8

Анонимен

преди 1 година

Алчността на корпорациите и желанието на световната банка да зароби хората ще унищожи съвременния свят. Очаквайте бунтове и разпад.

7

Анонимен

преди 1 година

Развитите страни от западна Европа и САЩ годишно изхвърлят над 100 милиона тона храна!!! ФАКТ. В същото време 1 милион човека умират от глад в Африка, Азия и Южна Америка..същата тази година..

6

До 4

преди 1 година

Какво защитаваш степан Бандера, Азов и другите нацистки отряди. В Донбас разровиха гроб с 14,000 невинни. За теб това е лъжа нали? Питай Александър Симов от вашата четворна коалиция дали е верно или не. Какво би направила Америка ако Русия каже че ще слага ядрени арсенали в Мексико или Канада ? Дали ще стои и само ще гледа ? Зеления каза че ще прави от украйна ядрена държава и дръпна дявола за опашката. Ами биолабораториите? Виктория Нюлан не отрече за тях. Да би мирно седяло не би чудо видяло.

5

kk

преди 1 година

България плаща репарации на Гърция до 1964 от ВСВ - за около 20 години сме платили малко повече от половин милиард долара по сегашен курс. Плаща със зърно, агнешко и т.н. Така че, нищо ново под слънцето

4

Анонимен

преди 1 година

До 2 То за Русия всяка страна от бившия СССР е като Македония за нас. Те си мислят,че където е стъпил руски крак е тяхно. И че славяните произхождат от тях.

3

Анонимен

преди 1 година

Време е планетата да се прочисти от гадните хора. Има достатъчно храна за всички,но от алчност и болни амбиции на политиците стигнахме дотам да има глад.