25

Dunavec

преди 2 години

До 222 Анонимен Първо няма нито един западен милиардер да поддържа един диктаторски режим, крепящ се на военни престъпления и престъпления срещу собствения народ. Второ - разумния човек посещава Петербург, Москва, може и Золотое кольцо и с това пребиваването му в Блатная пликючва. Максимум 10 дни в живота. А руските парвенюта сигурно и те имат по 10 дни в Блатная. През другото време са в "гнилия" запад

24

Dunavec

преди 2 години

ако искат да спасят яхтите си - да свалят дуждето диктатор

23

Боли ме шнура

преди 2 години

И къде ще въведе тия мерки, щото те западните богаташи са се изтрепали да плават до Мордор.Айде малко по сериозно.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия реши да въведе аналогични санкции и започне да конфискува яхтите на западни олигарси, това как ще го нарекат?

21

Анонимен

преди 2 години

Това не е ли пиратство? Преследваш яхти на чужди граждани, за да ги присвоиш? Не ми пука за олигарсите, ама нали имаше някакви принципи за неприкосновеността на частната собственост? Нали юрисдикцията на държавите не се простира върху целия свят?

20

Димитър

преди 2 години

Руските олигарси не са станали сами богати, те са били направени богати с помощта на кремълската клика. Разбира се от тях се очаква да следват заръките на силовиките, да финансират агентурни мрежи по света, да промиват мозъци с пропаганда, да създават хаос и дестабилизация в полза на Кремъл. Тяхната дейност корумпира най-високи политически нива на Запад. Примери: Доналд Тръмп и Льо Пен.Олигарсите са част от войната с/у Украйна. Така че тяхното имущество трябва да се ползва за репарации.

19

Изненадания

преди 2 години

Чета от глупави, по-глупави коментари.На какво правно основание ще ги конфискуват? Очаквам след като приключи всичко, да се почнат едни съдебни дела за конфискациите. Това с конфискациите и запорирането на сметките на хора,си е абсолютно извън закона

18

Анонимен

преди 2 години

Плавателен съд с изключен или липсващ транспондер за индификация се смята за заплаха, според международното право. Обикновено такива съдове са Сомалийски или Индонезиски пиратски лодки. Американския военен флот има право да задържа или потапя съдове без индетификационен транспондер....

17

1

преди 2 години

Добре ли е яхта за 240 милиона паунда. Най-голямата ветроходна също е на руснак и струва около 650 милиона евро. Нашите си зимат по една ЕС класа и се мислят за гъзари.

16

Анонимен

преди 2 години

Карибски пирати..

15

Светозар

преди 2 години

Колко са жалки българските русоффили ?! Защитават руските олигарски и мафиоти. Какво падение.

14

рибока

преди 2 години

Сигурно,още в Афганистан от спътниците се различаваше кой се е обръснал и кой е с брада.

13

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, пиратството яко разцъфтява в последно време. Ще трябва да ги оборудват с оръдия тия яхти да се пазят от пирати.

12

Анонимен

преди 2 години

Бахахаа, вярно ли проруските тpoлoве се втурнахте да защитавате и руската организирана престъпност?! Падение голямо

11

Анонимен

преди 2 години

Да се чуди човек - не си стоят в магучата страна, а драснали по света, който мразят и искат да унищожат. А отроците им все в Лондон, Ню Йорк и Женева зубрят. Не щат в Масква, в Гасударствний университет

10

Анонимен

преди 2 години

За какво ги опазват, като така или иначе повече кракът им няма да може да стъпи в цивилизования свят тези терористи?

9

Анонимен

преди 2 години

8, те не се превърнаха в пирати. Това е истинското им лице. Те открай време са си пирати и бандити /да си припомним кръстоносците и нашият цар Калоян/, но през последните 150-200 години се бяха престорили на цивилизовани и толерантни.

8

Анонимен

преди 2 години

ЕС се превърнаха в пирати, ходят да крадат лодки и да обират танкери. Каква пародия, божичко

7

Анонимен

преди 2 години

Виена, бивш руски олигарх се готви да спи на пейка в парка. Вижда друг бездомник. И ти ли си бивш олигарх с конфискация. Нее, вчера забравих да спра газта и отидох на работа. Пожар ли? Нее, не можах да си платя газта за денонощието и ЧСИ ми взе къщата.

6

сливи за смет

преди 2 години

Разгърнатата от колективния запад троцкистска експроприация на часната собственост на руските милиардери е в пълен ход под лозунга "Граби награбеното от руския народ".