76

Гост

преди 1 година

Анонимния ти ли ще разкараш Русия?То цял свят клекна и се наведе на Путин заедно с господарите ти сащ че ти ли бе.Ако си чел Путин даде коридор срещу условия.А колкото до зърното то не е Укро защото е платено предварително.

75

Анонимен

преди 1 година

85, Зеленски няма да се разкара, но Путин ще се разкара. Ако Путин и руснаците не се разкарат, ние ще ги разкараме. Пречат ни за свободното движение на платноходките в Черно море. Целият им скапан руски флот в Черно море ще бъде потопен.

74

Анонимен

преди 2 години

Русия пречи на спекулантите да изнесат зърното за да не останат украинците гладни. Всички помним преврата направен на Жан Виденов и изнесеното зърно от престъпните спекуланти.

73

рибока

преди 2 години

Вуду магия е гола работа.

72

Анонимен

преди 2 години

До анон.Какво да направи Зеленски ли.Да се разкара

71

Анонимен

преди 2 години

До Боби ... Укрите се снимат навсякъде. Гледах едно клипче, група украински войници, поне дузина, се снимат до някакво МТ-ЛБ обозначено с Z. МТ-ЛБ -то беше в извън пътя, не се разбира повредено, ударено или каквото е там. Украинците спокойно си говорят и снимат даже когато по пътя в далечината приближават танкове. Танка приближи и ги разстреля на място всички. Дали ги обърка поради знака на МТ-ЛБ или танка бе руски, нямам идея. Но сума народ от небрежност дадоха фира.

70

кой пречи

преди 2 години

Руският военноморски флот (ВМС) ще осигури безпрепятствено преминаване на кораби с украинско зърно, ако Украйна реши проблема с разминирането в своите териториални води. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров във вторник на пресконференция след разговори с външния министър на Бахрейн Абдел Латиф бин Рашед ал-Заяни.

69

Анонимен

преди 2 години

Удобен подтекст за руснаците е че използват мирни украинци като жив щит. Както Лавров каза, че Буча било инсцинировка. Удобен претекст да бият училища, кина, театри и да казват в тях имаше нацисти! Няма такава нагляри!

68

Анонимен

преди 2 години

Форума на днвс бг е пълен с руски ътррооллове..които ни убеждават, че сме в миналия век...и който е по силен може свободно да заграбва чужди териъории.

67

Анонимен

преди 2 години

Боби говорим конкретно за зърното.

66

Анонимен

преди 2 години

Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила. Русия е велика. Путин е гениален. Русофила е българин и патриот.

65

До 74

преди 2 години

И какво трябва да направи Зеленски? Да се предаде доброволно на Русия и да я направи Украйна част от нея? Какво точно да направи Зеленски?

64

Анонимен

преди 2 години

Тоя па зелен клоун. Кви глупости ни говорите бе, от кога света ЗАВИСИ от Украйна с вашите 2% износ. Смехуркооо кажи си истината що не може да се изнесе, щото сте замлели портовете с мини. Мн за глупави вече ни помислихте, обидно е!

63

Анонимен

преди 2 години

На калпава ракета, космосът й крив! На Зеленски не му дреме какво ще яде народа му през зимата. Важното е да продава, за да му пращат оръжие. Нова реколта обаче няма да има. Да не би да се надява да изнесе 40 милиона украинци в Европа?

62

11

преди 2 години

До Истината 68 ----- "ПутинизмЪТ", се пише, бе завършен oлигoфpeн. И след препинателен знак се поставя интервал. Аман от хора, дето не са виждали книга, а ръсят акъл.

61

Румен

преди 2 години

Вече се знае , че от териториите а ДНР и ЛНР са вкарани в робство хора , който не желаеха да ги извозват за Русия.

60

Анонимен

преди 2 години

Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов,Скабеева, Симонян, Кеосаян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!

59

Анонимен

преди 2 години

Аз си мислех, че след като разминира Мариопул ще тръгне търговията.

58

Истината

преди 2 години

Путинизма е висшият и последен стадий на бандитския капитализъм в Русиия.Путинизма - това е война и "консолидация" на нацията на основата ненавистта към някоя етническа група, това е настъпление срещу свободата на словото и информационно зомбиране, това е изолиране от външният свят и икономическа деградация.Путинизм е контролен изстрел в главата на Русия.

57

Анонимен

преди 2 години

До БългаринНема нация която да не е зависима, всеки разчита на приятелските взаимоотношения с другите страни, така се е родила търговията май френд :))) Ние ако почнем да *** Турция например, те нема да могат да търгуват с Европа, гърците са им врагове, тъй че ние сме единствения им вариант :)) Ние от своя страна, внасяме много турска стока, всичко е свързано мен, нема независими в тоя свят :)