24

От народа

преди 1 година

Ти си за затвора крадец и мутра такава! Щети дойде времето и на теб! Така да бъде!

23

Икономист

преди 1 година

Тя инфлацията си съществува, откакто свят светува. Борбата в България не е само между политическите партии и техните лидери, а предимно между частния бизнес и служителите в бюджетните държавни и общински администрации.

22

Анонимен

преди 1 година

И ''тоя'' параZит не се налапа , и не си намери партия , обикаля , като ромка-вретенарка !

21

Абе смехурко

преди 1 година

къде се намира това БелЯне ?

20

Анонимен

преди 1 година

Айде скрийте го тоя Биков, най-после! Такава политичекса к**ва не е имало никога в България.

19

Работещ

преди 1 година

Биков, когато преди две години вдигнахте съвсем изнедващо и необосновано заплатите на държавната администрация това не беше ли проинфлационна мярка. А тук сега при високата инфлация ако нищо не се направи за компенсиране на пенсионери и др. ще ревете защо нищо не давате при високата инфлация, а като се даде- мерките проинфлационни. Знае се, че за 12 години се изучихте на парламентарни тарикатлъци и сега ги прилагате на новите, но само губите времето да се направи нещо градивно.

18

Смехурко

преди 1 година

А уж в столицата най високи заплати.Текушото правителство вместо да помага на социално слабите налива милярди в джобовете си през нефта, газа, тока и парното. А всички обещания в бъдеще време.Сещам се се за светлото комунистическо бъдеще, за дядо Ленин и чичко Сталин и че имаше само един път за протест - лагер Беляне..

17

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 година

Вместо да ги набутат по чекмеджетата, те на хората ги дават.. пфу.. язък..

16

Ива

преди 1 година

Просто Киро може ли да се справи поне с една криза?Само репчене нищо друго.Въздух под наляган ,като Копейкин.

15

На Биков

преди 1 година

истинската фамилия е Говедаров !

14

до 10-ти

преди 1 година

Ако знаеш какво е калкулация нямаше да казваш, че хляба при Тошо е бил 0.30 лв. ! В кое време живеете бе, спряхте в комунизма и мозъците ви зациклиха, не се развиват вече, хванаха гной от застояване, няма движение на "молекули"...баси ко'м'ундурите няма да забравят този "канцерогенен"строй на натъкмени цифри и норми ? Като говориш за цифри, защо не говориш за качество бе паток ?

13

Така ли бе

преди 1 година

Биков ? Затова ли навремето се заканваше на Тиквата за да му засилиш грабежите ? Ти мазен лизачо от какво не разбираш ? Подобия като този из'ме'кяр Биков нямат место в политиката след като нямат достойнство да уважат собствените си закани !

12

Анонимен

преди 1 година

Биков остави подмяната на мира НЕКА още още инфлация и все повече да има тук българите са радостни и на инфлацията и на подмяната още още инфлация да има Биков

11

Анонимен

преди 1 година

Най-ефективната мярка е да се спре лапачката на картелите и монополите. Да се удари таван на печалбата. Да се сложат по-големи данъци за СПЕКУЛАНТИТЕ. Всичко останало са празни приказки! Ако има желание, има и начини за справяне! Но очевидно няма - виновен е Путин!

10

Мрънкач

преди 1 година

Освен да мрънка друго аз не видях да казва. Ако имат по-добри идеи - защо не са ги предложили?

9

Хухавел

преди 1 година

Биков, ти колко си гявол... Бахахахаха

8

истина е

преди 1 година

До сега и един за свяст греберистки оклук е нямало в парламента !!!

7

Анонимен

преди 1 година

Ало Бика инфлацията я засилва Спекулата. Купуват продукти на едро за 5 лв и докато стигне до магазина вечее 10 лева като си сложи търговеца надценката и крайната цена вечее 20 лева. Хляба от завода го купуват на 80 стотинки а по колко ви го продават в магазина по 2,50 лв. По времето на бай Тошо стоките до магазина пристигха директно от производителите. Нямаше прекупвачи и посредници. Затова хляба беше 30 стотинки. Капитализъм в действие.

6

Анонимен

преди 1 година

ПП постигнаха немислимито, вече като видим фейса на тоя, не ни се иска да го удушим. Поне не първи!

5

До Питър

преди 1 година

Интересно е как пазиш равновесие с тоя "акъл"