20

Morski

преди 1 година

И това са думи на... Зам. Правосъден Министър! Тези там са събирани с конкурс по *** и некадърност! ТОЗИ Т. НАР. ПРОЕКТОЗАКОН Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИНЕН! ТЕЗИ ИНДИВИДИ КЪДЕ И КАК СА СИ ВЗЕЛИ ИЗПИТИТЕ ПО ПРАВО?

19

Анонимен

преди 1 година

Какво да е освен бухалка, след ще сме единствената страна в ЕС с такъв закон! ЕС каза, че закона Магнитски си е американски и не трвбва да се зачита в Европа!

18

Анонимен

преди 1 година

Ха ха не било бухалка! Смешки!

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7Ми като сме прости и ще ги траем до есента! Сега трябва да си ходят сега!

16

Анонимен

преди 1 година

Ей къде ги намерихме бе тия специалисти! То си има ред - не плащаш - лежиш! Дай ся - тоя неудобен - бой!

15

РЕЗИДЕНСКА ДИКТАТУРА

преди 1 година

ПЛАНЪТ Е : ЛИКВИДИРАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И УСТАНОВЯВАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКА ДИКТАТУРА ОТ ПУТИНОВ ТИП......... НАЧАЛНИКА НА ПЛАНА-РУМЕН РАДЕВ..... ИЗПЪЛНИТЕЛИ : ОФ-РАДЕВ =БСП +ПП +ИТН +ДБ.... +ДС/БКП......

14

A

преди 1 година

Не могат да сложат ръка на прокуратурата и какво правят заобикалят я с "Магнитски"

13

Мда

преди 1 година

То в северна корея поне имат много по добьр стандарт на живот от насВ китай даже си имат и милиардери

12

Да допълня...

преди 1 година

Такъв закон изобщо не трябва да има.Всичко е Мара втасала , за бухалка замечтала.Не сме и мечтали за такова не адекватно правителство.Да благодарим на Радев.Отиваме към Северна Корея.

11

Кapmoфчо

преди 1 година

Ама верно ли? Зам.-правосъден министър обещава ли? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) И пак нещо не му вярвам! Може би защото всичко казано досега от това правителство се оказваше меко казано - невярно или подвеждащо!

10

Зайо Байо

преди 1 година

Министерство на електронното управление иска да бъде и Министерство на истината и да следи кой как се изказва. Финансовия министър пък иска с премиера да прави списъци по свое усмотрение кой е корумпиран и кой благонадежден. Мила картинка е тая Промяна.

9

рибока

преди 1 година

И ако предположа милостта на съда ще е да отпусне средства за живот от блокираните средства на лицето включено с списъка на държавния департамент на САЩ.Да му мислят политиците,които не споделят меко казано евроатлантическите ценности,за останалите ще е да четем новини кой е изял каменният боздуган на Фред Фринстоун.

8

САЩ

преди 1 година

СОРОС НАЙ ДОБРЕ РАБОТИ В БЪЛГАРИЯ!

7

рибока

преди 1 година

Значи съдебният контрол ще е само в състояние да ограничава мерките срещу лицата в списъка на държавния департамент на САЩ,но не и да ги отмени изцяло.Това ми звучи като вазелин по въжето,за да не одраска врата на обесвания.Няма какво да се лъжем - който не прилага санкциите срещу лицата включени в този списък,самият той може да бъде подложен на санкции,което главно се отнася до банки и търговски контрагенти,което е и смисълът на закона " Супер Магнитски"."Магнитски" е само срещу руски граждани.

6

Анонимен

преди 1 година

Много са жадни за кървава разправа, обаче дали няма да получат същата такава в началото на есента от целокупния българси народ?

5

Майор Газдов

преди 1 година

Някой бяха повярвали , че демокрацията е дошлаЕкспериментът свьрши другари

4

анонимен

преди 1 година

..калъч -'вярваме'

3

перко

преди 1 година

ТОВА ОТ САЩ ЛИ ВИ ГО НАШЕПНАХА?

2

Анонимен

преди 1 година

Като гледам досега какви глупости сътворихте и това няма да е изключение. Oставка, нeкaдърхици!

1

L.

преди 1 година

Тази оформена и загладена дървена сопа, с удобна за хващане дръжка и масивен край, изобщо не е бухалка.