26

Случаен минувач

преди 1 година

От днес, първи юни, в София се забранява движението на всякакви каруци! Гласувано е в СОС! Интересно ми е мypгaвите граждани как ще реагират?

25

Анонимен

преди 1 година

Тука има някакъв, дето все си намира повод да пише за колите на хората, че били премиум, ама стари и стрували колкото половината му заплата. И виждаш ли тези с подобни автомобили били комплексари, а той какъв е? А ако си е купил чисто нов джипа и си го пази? Какво те е грижа кой защо си е купил определена марка и модел. Коментирай поведение и ситуация на пътя. То е ясно, че шофьора е виновен, но и ватмани има, които не са цвете за мирисане.

24

Въх

преди 1 година

какви големи автомобилни експерти!? Тц, тц, тц...По една сравнително неясна снимка от страни определиха и годината, и месеца на автомобила, и техническото състояние и цената... И разбраха кога го е купил човекът, и че едва ли е софиянец! Ашколсун!

23

Малкият дявол

преди 1 година

Важното е, че никой не е пострадал. А можеше нещата да бъдат доста по-трагични.Това са просто тенекии. Колата ще се ремонтира, или ще се бракува.Важното е да се има в предвид, че трамваите няма как да спрат мигновенно. Хора, пазете се, защото секунда невнимание... Айде останете си със здраве :)

22

брех

преди 1 година

Трамвая не знае ли, че джиБ винаги е с предимство......особено ако е черен?!

21

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова спорите колко струва. Отваряте мобилето и гледате. Това е първият модел Кайен. Цените започват от 6200 и стигат до 13000лв..

20

..

преди 1 година

все тая е колко струва и кой как я е купил. може и да си я е взел нова и да си я кара до 20 г ако иска ако не му се чупи.. въпросът е че в БГ е пълно с хора с доста тясно мислене и доста комплексирани и не могат да се движат относително нормално и да съществуват адекватно в общност на голям град... а в софия е пълно с подивели комплексари от цялата страна да се покажат НА софЕАта колко им липсва сивото зад очите

19

до 14

преди 1 година

Тази кола струва около 10000лв.. Изобщо можеш ли да различиш автомобил на 5-7 години от такъв на 20?!

18

до 17

преди 1 година

4.5i V8 2003-та преди 2 години взехме за 9500лв.. За вилата, че ни трябваше нещо евтино и старо. Сега са по-скъпи, наистина. Хората си мислят, че е кой знае какво, ама не е.

17

до 14

преди 1 година

Тази барака от снимката се произвежда до 2004-та година и струва максимум 13000лв., ако е топ изпълнение. Извинявай, говорим за 20-годишна кошница тука...

16

do 14

преди 1 година

Това Порше изобщо не е 2015г., а доста по-старо. По днешни цени струва таван 12-13к, ако е 4.5 V8. До скоро бяха около 9к., което си е една заплата на програмист средно ниво. Защо говоря колко струва ли? Защото съм фен на марката и имам такъв автомобил, но 2018-та година. До преди това имах предишния модел точно от края на 2015. А една от първите ми коли беше това от снимката. Праисторически модел без никаква стойност. Провал за Порше.

15

Анонимен

преди 1 година

ДжиБа черен ли е? Тия ватмани са много гадни и друг път съм виждал как вместо да заобиколят нарочно удрят!

14

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия джипове в София, бе, то няма място да пръднеш, а селянинът решил да позиционира джип!? Дано си вземе джипа и се пръждоса обратно на офроуд терена, от който е придошъл. Да си вземе и децата, и цялата рода, и да ползва джипа за напояването и извозването на доматите, които ще гледа занапред. Аман от провинциалисти.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Не е точно така. В момента цените на автомобилите скочиха много и продължават. Едно такова след 2015 г. върви над 80 000 лв. Излиза, че твоята заплата гони 90 000!? Свалям ти шапка!

12

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че това осма употреба Порше струва колкото джантите на нов среден клас автомобил и по-малко от една нормална заплата за София. Обикновено подобни стари премиум бараки карат огромни комплексари, които искат да бъдат мислени за много заможни. Нищо, че колата им струва колкото една заплата на средно ниво спец в западна компания.

11

Анонимен

преди 1 година

Трамваят се е престроил без мигач в съседната лента и е засякъл джипката. Няма как да е друго яче.

10

rm

преди 1 година

То и аз понякога се обръщам да направя забележка на децата, но гледам да не е когато съм близо до кръстовище/пресечка или когато има коли срещу мен или когато завивам, например. На всеки се случва, ама трябва и малко осъзнаване къде в пространството се намираш.

9

Анонимен

преди 1 година

Някои хора си мислят, че с голяма кола са защитени, но пред трамвая и тира всички сме равни.

8

Анонимен

преди 1 година

пардя и се ННННасирам

7

Асане

преди 1 година

не бе, Бойко Борисов е бил сигурно!