132

Стойчо Василев

преди 2 години

Франция да е гарант и посредник в спора между България Македония. По голяма глупост от тази няма накъде. Франция воюва срещу България ПСВ за да подари Македония на Сърбия. Да не говорим за Ньойския договор и това че отроди Румъния от България Тогава Влашко и Молдова и т.н. и т.н... Така че лицемерните Французи да си заврат посредничеството знаят къде и да не се месят повече достатъчно са направили срещу България дано да им се връща.

131

нов

преди 2 години

Коро просто иска да прекара президента . Така му диктуват от СА и ЕС.Радев предполагам няма да се поддаде на натиска да предаде национия идеал.

130

7

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ е атомна държава, тия макета са ни под ръка да им пуснем малко ядрен *** със самолетче и да ги ПРИКЛЮЧИМ

129

Бонго Бонго

преди 2 години

Вие слепи ли сте? Не виждате ли, че Путин настройва Македония срещу нас в плюене, за да не влязат в ЕС ??? Това му е влиянието и,чрез Сърбия.Путин е в основата, а Радев е двуличник. Жабока керемит е ясен пръйдлю, хайде канадски пръйдлю, мерише на шанс зелизе. Или шанс за мезе

128

Мк

преди 2 години

Како велевте? Ке видите Европа кроз крив макаронАма испадна Ке видите Европа кроз крив Макрон 🙂Поздрав до браата

127

Маке

преди 2 години

Баш поради ветото не исполнуваме ништо. Ако не почнат преговорите за влез, немаме апсолутно никаква обврска кон вас. Уште ли не го сфативте тоа? Па тоа бива простотиа, ама до толку?!?

126

Въртеливци

преди 2 години

Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се! Вместо да гълтат вода, да вземат да плуват към европейския бряг. Да, ама не искат ....да се изхлузят от сръбската змиорка дето им мърда в Г3. Да си връткат и да си седят там!

125

Анонимен

преди 2 години

Ако РСМ смяташе да изпълнява нещо от Договора за добросъседство, то имаше 5 години, но не мръдна и сантиметър. Нито обещават да мръднат! Ходете търсете сметка от пенсионера Макарон, когато Bapдарските сърбомани започнат да се хилят как ни били изпързаляли! Време е за вечно BETO!

124

Случаен минувач

преди 2 години

В България имаме консенсус по това, че не трябва да се правят повече никакви отстъпки на македонците. Не трябва да се поддаваме на френския натиск. Защото ние живеем на Балканите, ние сме съседи на Македония, не французите. Французите да си гледат работата. Никакви отстъпки повече на Македония. Не може да ни плюят непрекъснато, а ние да се правим, че дъжд ни вали.

123

Анонимен

преди 2 години

САМО ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ ИЗВЪРШИТЕ ДЪРЖАВНО ПРЕДАТЕЛСТВО, ЧЕ НЯМА ДА СИ СЪБЕРЕТЕ КОКАЛИТЕ!!!

122

Анонимен

преди 2 години

Опасно е двамата най-високопоставени да пътуват заедно навън. С поляците преди време така им падна самолет в който бяха всички висши служители. По-добре да поканят Макрон тук. Ветото не трябва да пада докато Северна Македония не си изпълни договора.

121

Анонимен

преди 2 години

американският тоалетен хигиенист петков трябва да хвърчи като подгонена кокошка ...превърнал е министерския съвет в тоалетна ...

120

Анонимен

преди 2 години

Нинова се гордее със стогодишнината история на БКП/БСП, което ще рече, че е горда с помакедончвавето на българите от днешна РСМ, със създаването на "македонска нация и език/майката на Сергей Станишев описа македонския език в своя научен труд/. Комунистите от БКП, начело с националния предател Георги Димитров, подариха днешна Северна Македония та Тито.

119

Анонимен

преди 2 години

129 Не бъркай България с БКП/БСП.

118

Анонимен

преди 2 години

129 Не България, а комуниститеБКП, днешните социалистиБСП, хвърлиха труд да помакедончат българите. Сега се правят на патриоти.

117

Анонимен

преди 2 години

Вето, или оставка.

116

Анонимен

преди 2 години

Толкова труд хвърли България тези хора да ги направи македонци. Сега те искат да са европейци.България не дава.Всъщност по вероятно е Русия да не дава.

115

Анонимен

преди 2 години

"Каквото и да предложим, то ще мине, защото българите не разбират този въпрос", са били неговите думи. " Поредно доказателство,че нашето мнение не се зачита и ни мислят,че сме прости и НЕРАЗБИРАЩИ! Нооо-НЕ ! Ние искаме да защитим НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ! НЕ НИ ПРЕДАВАЙТЕ,г-да Радев и Петков ! Не предавайте РОДИНАТА ни-1300годишната ни България! !

114

Анонимен

преди 2 години

До Мелинда на гейтс - те хората на Славчо са пуснали новината в медиите, най-вероятно. Виж че целият план е разкрит. Макрон ни дава гаранция след това КСНС при президента да се направят, че са го обмислили, а единственото което ще обмислят е къде да заминават след това и после ще мине в парламента да гласуват и гласуват и хората на Славчо подобно на Нинова за оръжието. Ще кажат, че имаме гаранция за договора.

113

Мелинда на гейтс

преди 2 години

Макрон ще ни излъже, то е ясно. Западът натиска България вместо да натиска Македония, защо трябва да им се вярва. Предатели. Славчо ако не излезе от коалицията, значи и той е предател.