66

Носи

преди 2 години

много ползи в задните части на лицето от снимката...

65

Народеее!!!!

преди 2 години

ОСТАВКА ЛИБЕРАЛНИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ !

64

Еврозона 2022 г.

преди 2 години

Еврата имат много предимства, особено когато са в големи количества. Не е необходимо човек да има икономическо или финансово образование, за да ги разбира тези неща. Въпреки липсата на позиция от БНБ за приемането на единната европейска валута, политиците от сегашния парламент биха могли да изберат нов Управител на институцията. Със сегашния изобщо не е ясно как страната ни ще влезе в еврозоната.

63

Ужас

преди 2 години

Хлебчето ще става ли -3 евро като сега с левчетоЧака ни голям глад - търговците ще обьрнат цените в евро ама сегашните цени

62

Анонимен

преди 2 години

Референдум , кво евро на своя глава

61

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

До АсанПОЛЗАТА ТИ Е ЧЕ ОТ 1997Г СЪЩИЯТ ТОЯ ЛЕВ БЕШЕ ЗАВЪРЗАН/ СЕГА СЪЩО/ЗА ЕВРОТО, СЪЩОТО ТОВА ЕВРО, КОЕТО НЯКОИ БОЛНИ МОЗЪЦИ ОТХВЪРЛЯТ. СЕГА ЧЕРВЕНИТЕ НИ ВЪРНАХА В ОНИЯ ГОДИНИ КОГАТО ИНФЛАЦИЯТА МИНАВАШЕ 2000% МИН ЗАПЛАТА БЕШЕ 1.8ЕВРО, А ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ- ДАЛИ СЕ СРАМУВАМ ОТ ЕВРОТО НЕ СРАМУВАМ СЕ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ КРЕМЪЛСКИ *** КОИТО НИ НАПРАВИХА ОТНОВО ПЪРВИ В ЕВРОПА ПО ИНФЛАЦИЯ И ЦЕНИ НА ХРАНИ.

60

Анонимен

преди 2 години

СЪС РУБЛИЧКИ ША СИ КУПИМ НАФТА И ГАААЗ ЗА, А СЪС ЕВРОТО ПРААЗ. предишния подобен коментар го изтриха. сигурно е вярно.

59

Анонимен

преди 2 години

Изглежда, че чехи, унгарци, румънци, поляци, датчани, швейцарци и мн. други са по прости от умния балканец от територията! Разликата е, че всички те има индустрия, стопанство също и селско на непостиживи нива за България!

58

Хмм

преди 2 години

Често пътувам в Европа. Над половината от доходите ни също се изплащат в евро. Ще е супер, когато най-накрая го въведем и спрем да обменяме постоянно между валутите.

57

Щрундьо

преди 2 години

Хубави думи, но само думи.Моля за справка Италия, Португалия, Испания. Всичките държави приели Еврото гражданите им обедняха. Що ли?

56

Анонимен

преди 2 години

Не изглежда на дървен философ, но е при това глупав! Няма да обяснявам, защото всички знаят, защо не е така!

55

Анонимен

преди 2 години

С Банките е така. БНБ е огледало на германската централна банка от 1996-та насам. Дефакто паричната политика в България се определя на 100% от Европейската Централна банка, и се надзирава чрез механизмите на валутния борд. Дефакто вече сме в Еврото, но нямаме глас. За банковата система въвеждането на еврото е добро. За бизнес климата в България също. За населението... не знам. Мисля през първите 6 месеца до година ефекта от еврото ще е негативен, но в дългосрочен план ефекта ще е позитивен.

54

Тенгри Кан

преди 2 години

Има съвсем други решения за България, ако искаме да сме независими;))) Излзиане от ЕС и премахване на Валутният аборт;))) Валутният аборт е спасителен пояс за вече удавил се, удавник, с него трупът му плува по морските течения, а морската сол го съхранява умрел. Такава е България към днешна дата. За да възкръснеш, требе да махнеш този "спасителен пояс". Пеканов ни предлага нищо повече от все по-голяма зависимост. Е, това за него е плюс;))) Националната валута при липса на БГ държава, не е +;)))

53

Анонимен

преди 2 години

Оставка!

52

Анонимен

преди 2 години

Добре е някой да контролира банките у нас, щото наще тарикати на всеки десет години ще предизвикват фалиране на банки и обезцеване на лева. 1997-*** девет години след излизането от комунизма 1 долар - 3000 лв. Добре че докараха валугтния борд, щото до сега поне още два пъти да бяха обезценили спестяванията на хората .

51

Анонимен

преди 2 години

Еврото носи несъмнено само плюсове за хора като Пеканов. Целокупният народ ще плати и за тази екстра на когото трябва. Стегнахме коланите през прехода, за да произведем шепа капиталисти, които нямат засищане. Никакво евро, докато не догоним по доходи и покупателна способност другите европейски държави! Референдум за присъединяването!

50

Анонимен

преди 2 години

Колко ти платиха да ги ръсиш тия небивалици, бе, цъкльо?

49

Анонимен

преди 2 години

С Бакшишите може да е проблем. Сервитьорите в България живеят основно от бакшиши. Заплатата им е на минималната данъчна основа.

48

Анонимен

преди 2 години

До История - Факт че бакшишите в Германия и Австрия изчезнаха. Основно чужденци оставят бакшиши по заведения и таксита.

47

Анонимен

преди 2 години

Верно ли не може да схванете, че еврото е хубаво само ако имаме производство като Германия? Локомотива диктува правилата на играта, а не вагона.