161

Анонимен

преди 1 година

самите укропи ги стрелят и убиват които бяга от линията на фронта много укропи се предават на рус власти не искат да въюват за ради нацбата остават ги без командване командирите бягат рус сто процента ще печели и нема до отстъпи *** полека завзимат селата и градовете

160

анализатор

преди 1 година

До: номер 174 (нднс) Гледай как шведските противотанкови РПГ АТ4 унищожават руските танкове в Украйна! Това са тестове на шведско оръжие в реална бойна обстановка срещу истински руски танкове и са на 100% успешни! АТ4 мачкат бронята на "модерните" руски танкове като консервени кутии от сардини в собствен сос! Амунициите на танка се взривяват и това не просто обезврежда, а напълно унищожава танка, от който остава само купчина смачкано желязо!

159

нднс

преди 1 година

укрите да забравят за тези територии да пият по една студена вода за успокоение

158

Анонимен

преди 1 година

Какви територии ще си връщат, бе? Няма такъв филм. Но пропагандата не спи, а отгита героични успехи кренските нацита.

157

Въпрос

преди 1 година

Платиха ли ви поне за вмъкването на думата "бързо" в заглавието? И ако са ви платили- струва ли си? А ето как е истинското заглавие "Украинците едва ли ще успеят (....) да си възвърнат териториите". А и въобще за какво връщане бълнувате? На Зеленски нашмърканите фантазии ли?

156

Цеко

преди 1 година

До 180, ха,ха,Краварските тролчета са малко, палчетата ги въртят админите на сайта, нали и те парици чакат.

155

Ха,Ха,

преди 1 година

Вече личи, че започна работното време на краварските тролчета, интензивно маат палчета.

154

Анонимен

преди 1 година

Добре, че турците не са пoдли, като руснаците, че отдавна можеха да ни анексират...

153

Анонимен

преди 1 година

За разлика от глупавите руснаци... Украйна гледа да съхрани живота на бойците си и затова отстъпва в моменти, когато има вероятност от обкръжение... Пилците се броят наесен жалки ми русофилчета. Краят на мача е твърде далече...

152

до 167

преди 1 година

***,ти нормален ли си бе?

151

Анонимен

преди 1 година

тук май някоя лудница си е изтървала пациентите !Боже ,колко много прости хора има в тая държаава

150

Анонимен

преди 1 година

КАКВИ ЗЕМИ ДА ВЪЗВРЪЩАТ БЕ,ТЕ НАЛИ СЛЕД ДЕН ДВА ЩЯХА ДА ПРЕВЗЕМАТ МОСКВА,А ДО СЕДМИЦА СЛЕД ТОВА САНКТ ПЕТЕРБУРГ?ДО СЕГА ЛИ ЛЪГАХТЕ,ИЛИ СЕГА ЗАПОЧВАТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ?

149

Анонимен

преди 1 година

Украинците имат цялото време и подкрепата на света... Просто бавно и методично трябва да изтребват окупаторите...

148

Факт

преди 1 година

Най-важното е да избият колкото се може повече руски пулу-човеци.

147

Русофоб Соросоид

преди 1 година

Ама как така "трудно ще възвърнат" , че те нали до сега само побеждаваха ? Имаше дори победен репортаж как са стигнали до руската граница и си правеха селфита до граничния камък.... пък сега трудно щели да си възвръщат .... Я СИ КАЖЕТЕ КОГА ЛЪГАХТЕ ? КОГАТО "ПОБЕЖДАВАХА" или когато ще си "ВЪЗВРЪЩАТ" .......

146

Ха,Ха,

преди 1 година

165 да се чете 159

145

Ха,Ха,

преди 1 година

До 165,Прав си, нашият най-голям приятел, Турция начело с Ердоган веднага ще ви защити от руснаците и рамо до рамо с българските опълченци ще ги разбие на Шипка. Абе ти наистина ли си толкова умен или само с дефектен мозък?!

144

Анонимен

преди 1 година

връщане нема. мечтайте си.

143

Анонимен

преди 1 година

Докато Путин надува бузите в Северодонецк и камари руски трупове се въргалят по улиците, Украйна удари по Херсон и си открива път на юг към Крим. Положението на руснаците в област Херсон е плачевно, останали са без муниции и храна. Солдатите стрелят по кучета за да се нахранят.

142

Анонимен

преди 1 година

"Стига с тази зелена енергия!" - Защо, да не работиш в Мариците? хаха Няма стига, така или иначе е въпрос на време светът да премине към възобновяеми енергийни източници. Отдавна има технологии за това (например ВЕЦ). Първи ще сме именно Европа и Япония, а дори и Китай, защото нямаме нефт.Това не се харесва на Русия,САЩ и арабите,и се опитват да спъват процеса,но няма да успяват вечно.Още Тесла е твърдял,че може да даде безплатна енергия на целия свят използвайки магнитното поле,но изчезва... :)