93

Тръмп

преди 1 година

а то едни пътища... ужаст! не скоростта убива, а бабуните по т.нар. пътища.

92

Анонимен

преди 1 година

С ускорителна лента...

91

До правия път с 50км

преди 1 година

Погледни и от другата страна. Излизане от бензиностанцията, а там летят с 90 - 100 км, как ще стане без опасност от ПТП?

90

Вторник

преди 1 година

Обявявам, изискването за винетни стикери за отсечката В. Търново - Бяла за незаконно.

89

младен

преди 1 година

Ако вкарат, че и овъртят няколко човека, при 3 пъти превишаване и конфискуване на каруцата ще се оправят нещата много бързо.

88

Анонимен

преди 1 година

Ползвайте Уазе, обикновено навреме отбелязват триноги.

87

Анонимен

преди 1 година

Ефективността от наказанията зависи от тяхната неизбежност, а не с размера им. Това основно правило се знае от всички експерти, но в България няма експерти по пътна безопасност.

86

Анонимен

преди 1 година

Факт: В България няма експерти по пътна безопасност. +++ Цитат: Тя уточни, че шофьорите са склонни да превишават системно скоростта навсякъде, където мястото позволява. +++ Извод: Щом пътя позволява по-висока скорост, значи има неадекватно ограничение на скоростта, а експертите добре знаят, че има повече катастрофи когато ограничението на скоростта е по-ниско от безопасното за пътя.

85

Анонимен

преди 1 година

А в сайта за проверка пише - имате такава или онакава глоба и трябва да отидете тук или там, според какво имате, ама ние няма да ви кажем още сега какво е. Нека бъде изненада :D

84

Анонимен

преди 1 година

ама какво ви учудва, прав равен път с бензиностанция и ограничение 50 км/ч ... някъв пиян наркоман се пречукал някога и хайде ограничение 50 км/ч ... някой правил ремонт някога, но забравил да махне знаците ... да продължавам ли? А ченгетата винаги в храстите

83

Анонимен

преди 1 година

Каква превенция бълнуват! Засекли са ме преди 3 години, и познайте дали са ми връчили акт или фиш?! Не! КАТ действат като банка, но с отрицателна стойност. Засичат те и ти трупат на партидата. Не те търсят, чакат ти да им отидеш на крака и да ти трябва услуга от тях. Тогава ще те уведомят за стотици N броя глоби, някои може и да са еднотипни. Това ли е превенцията, да криеш с години какво е нарушил шофьора, за да не си взима поука и да трупа глоби?

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90 - Само-рефлексия ... ко? Говри на български, стаа ли?

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84 - Щото не е вързкарче, щото не му се даваха рушвети и щото стана много пулбично. Знат 15 бургаски мутри, дето са кирка пияни на пътя и все някой новобранец се лъже, да им взима проби, ама бързо ги орпавят после.

80

Анонимен

преди 1 година

Пълната липса на само-рефлекция и анализ на ситуацията. "Тя уточни, че шофьорите са склонни да превишават системно скоростта навсякъде, където мястото позволява." Изглежда не е навсякъде, а каква е причината достигаща до това нарушение и как може това да се корегира, това изглежда не е важно за никой. Защото полицайте много добре знаят за местата които са некоректно регулирани, и киснат там до степен, до която им трябва тоалетна да инсталират направо...

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76 - А викаш, перем си със 170-180 и не е проблема в това ...

78

Анонимен

преди 1 година

До Хари Петър - За това си останах в Англия - 0.8 промила баткааа! ТРИ бирички и нямаш проблем ;)

77

Анонимен

преди 1 година

"От над 20 години непрекъснато правим акции и глоби, но жертвите и наранените не са намалени толкова много." Аре ве! Къде са 600-700 души на година, къде са 1600-1700, когато на *** и пульо му паднаха коли дето от 100 максимална, вдигааха на по 200 ... Качиха се от Москвич на 15 годишно БМВ и айде ...

76

Тежки ми нозе

преди 1 година

Аз един път се бях заблеял в пъта и не осетих че карам с 275 км/ч. Като видях веднага се събудил и намалих до 315км/ч

75

Анонимен

преди 1 година

токев кьор кьотук беше препил с ракия и ял някакви развалени гъби.

74

Анонимен

преди 1 година

81, 'няма да влезеш в затвора за управление на МПС в нетрезво състояние' ---- а токев що влезе? хем беше връзкарче?