9

8

преди 2 години

Аудиторията на днес.бг това не може да го разбере. Истината е, че сме в последните десетилетия на изобилие. Изобилие от всичко, невероятни свободи, невероятни възможности. С изчерпването на ресурсите и климатичните проблеми всичко това ще секне. Технологията ще реши някои от проблемите, но не всички, а решенията ще са достъпни само за тези, които могат да си ги позволят. Когато водата стане по-ценна от петрола и храната - от златото, тогава ще разберете колко много имате сега.

8

Анонимен

преди 2 години

Хора разберете, че живеем в златни времена. Технологиите са достатъчно напреднали, времето не се е скапало, храните са изобилни. След 50г всичко това ще е лукс. Така, че ходете на почивки, разглеждайте света сега докато все още има какво да се гледа. Докато остареем няма да има значение кой колко пари е спестил, щото всички ще се борим за хляб!

7

===8

преди 2 години

Ех,ама тея ***, значииии...Нерде прогноза за времето, нерде разни пуснати в нищото конкретни политически имена-коментар 1 визирам.Какво общо има 1 с другото?Ама ще остане в подсъзнанието...Знам ви психологическите тактики, смот*А*няци. См*Ъ*рдите и си личите от далеч

6

Анонимен

преди 2 години

Никой ли не вижда че вече сезони няма. До 1988 година имхме 4 сезона които ясно се открояваха. Орез 90-те години сезоните започнаха да се сливат докато сега направо изчезнаха. Зимата е като късна есен. Пролетта е като ранно лято. Не ми се мисли калво щее след 30 години. Ще има само есен и лято. Такива аномалии каквито сега има никога не е имало. Ненаситните капиталисти унищожиха природата.

5

КОНСПИРАЦИА

преди 2 години

Сега ни пръскат с ХАРП - идеята е да няма храна през зимата. За това са предвидени градушки с големината на баскетболни топки - да убият всичко посято и зимата да нямаме газ, бензин и храна.

4

...

преди 2 години

Бре не знам, ама в последните години 10-15 години фавруари месец е по-топъл от април, че понякога и май! Не за друго ами по на юг овошките разцъъфват още февруари и началото на март месец и после измръзват като завали сняг и стане студено!

3

Анонимен

преди 2 години

Големи "познавачи" и "специалисти"Ако лятото се окаже дъждовно, казват: От тук нататък така ще е...като в саваната. На следващото лято страшни жеги, и тия специалисти отново казват: От тук нататък така ще бъде. И така....до безкрай...

2

ере

преди 2 години

Тепърва ще има суши и ще се разгърнат последствията от глобалното затопляне. Да му мислят тия, дето сега са деца.

1

Деси Атанасова ГЕРБ

преди 2 години

За какво ни е чак цял професор да прави прогноза за времето? По мое време (което беше отдавна) прогнозите ги правише г-н Минчо Празников и винаги познаваше с 200. Това е преди да се запозная с моята любов г-н ББ Тиквата