22

Анонимен

преди 2 години

не съществува ваксина срещу Ковид. Има препарати, които неправилно се наричат ваксини. И затова и в България, и по света няма ваксинирани хора.

21

Анонимен

преди 2 години

А някои си гордеят, че забранили на близките си да се ваксинират??!! Боже, защо ме наказа да се родя в България!

20

Анонимен

преди 2 години

Не споменяват колко от починалите са ваксинирани. Най-вероятно, защото всички са ваксинирани и няма да изглежда политически коректно.

19

Скрижали в Джорджия

преди 2 години

Пет двадесеттонни гранитни полирани плочи в окръг Албърт, върху които са гравирани 10 заповеди на 8 езика: 1. Нека земното население никога не превишава 500 милиона, живеейки в постоянно равновесие с природата.2. Разумно регулирайте раждаемостта, повишавайки стойността на жизнената подготовка и многообразието на човечеството.10. Не бъдете рак за Земята, оставете пространство и за природата.

18

МетаВселена

преди 2 години

След 6 бУУУУУУстер, специален бонус Очила за Виртуална Реалност и цяла година премиум достъп...

17

Чичо

преди 2 години

Юнаци млади , пъпчиви и всичко знаещи, когато умреш не знаеш че си умрял и не ти е тежко,! Същото е и когато си Т.Ъ.П. !!!........Невежеството е винаги самоуверено!!

16

Анонимен

преди 2 години

Ама вие пак ли почнахте?

15

Анонимен

преди 2 години

Нито един участник в представлението няма да бъде забравен! Денят на страшният съд предстои.

14

Анонимен

преди 2 години

Амии?! Браво на стъкмистиката.

13

Анонимен

преди 2 години

От "голямата измама" през 2021 година в България починалите са 150 хиляди, а в годините преди "голямата измама" бяха 108 хиляди на година. Та така с измамата

12

Анонимен

преди 2 години

Ще ви накажем фашисти! Помним всичко и всички!

11

Реалист

преди 2 години

От грип умираха по десетина човека на година, а от Ковид-19 през 2021 починаха 23500 човека и то само сред живеещите в България, без тези в чужбина. Нелепо е да се твърди, че Ковид-19 е като грип.

10

Факт

преди 2 години

Вчера в САЩ имат 7 починали от Ковид-19 при 6865 нови случаи. В България имаме 11 починали при 253 нови случаи. В САЩ са ваксинирани 67,1%, 78,4% са с поне една доза, а 31,3% са с бустерна доза. При нас някои даже се хвалят, че не са се ваксинирали и са убедили и близките си да не се ваксинират.

9

ЛоШо ГоШо

преди 2 години

Ковид се превърна в тежък грип! Есента ще започне нова вълна, засега е спокойно, но реално болните са десетки пъти повече от регистрираните. Ваксината синостава най-добрата защита срещу този опасен вирус. Който има поне малко мозък в главата си сложи ваксина, сега остана и *** да го направят

8

а сега де

преди 2 години

Колко от новозаразените са бандеровци?

7

Анонимен

преди 2 години

Ми не се ваксинирах и забраних на цялото ми ссемейство, въпреки настояванията на джи пи то. Всъщност не им забраних, но им изясних нещата и представете си, че джи пи то ми още седи с маска и казва АМа как? Ми както-такто и никой не го изкара.

6

Анонимен

преди 2 години

А, стига ббе! Тоя коронавирус още ли го изкарвате на мода

5

Анонимен

преди 2 години

Стига убивахте хората бе! Една жена й направиха тест, за да я приемат за сърдечна операция. Въпреки, че няма никакви грипоподобни симптоми, теста е положителен и вместо операция, сега лежи в ковид отделение, тъпчат я с антибиотици, докато източат пътеката. Пък ако оцелее, може и операцията да направят

4

Анонимен

преди 2 години

Да, спрете вече тези новини, станахме всички врачки, лекари лаборанти, медицински работници, не си гледаме нашата работа , ами се занимаваме с работата на медиците. Техен е проблема , те да си взимат решения относно болестите, стига вече насилие над обикновените хора. Искам да си работя моята работа и да не мисля всеки ден колко болни от това и онова има у нас, или има ли лекарства, ваксини, и т.н., колко били умрели от не знам какво си, сякаш преди не е имало умрели , ама простотии

3

Анонимен

преди 2 години

Нови 558 са скъсани на теста за интелигентност. Скоро ще си получат и наградите Дарвин.