121

ВОЙНАТА СЕ УДЪЛЖАВА

преди 1 година

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ: Белият дом одобри доставката на Киев на реактивни системи за залпово изстрелване с голям обсег, способни да покриват не само територията на ДНР и ЛНР, Херсон и южните райони на Запорожие, но и Крим. ИЗВОДА - ВОЙНАТА СЕ УДЪЛЖАВА, ВЕЧЕ НЯМА НАЧИН ДА ПРИКЛЮЧИ С ПРЕВЗЕМАТО НА АДМИНИСТРАТИВНИТЕ РАЙОНИ НА ДОНЕЦК И ЛУГАНСК.

120

koko

преди 1 година

Тепърва ще почне да се отказва на укрите, сега вече би трямвало да се усетят колко са прекарани

119

Анонимен

преди 1 година

На снимката Т-62. Преживяемостта на този танк на фронтовата линия е под 10 минути.

118

Кръстьо

преди 1 година

Не искат да подрепят Украйна - Ембарго за САЩ !

117

Ким

преди 1 година

САЩ се сетиха, че докато ракетите им стигнат до Украйна, руските вече ще са изтреляни към Вашингтон и американските лидери, финансови магнати и ФЕД. Това е причина и резерванат им банка да увеличава лихвените проценти. Като пояснение, преди да фалира Русия, ще фалират САЩ.

116

Анонимен

преди 1 година

Байдън се подплаши, че Украйна ще ликвидира Русия и това ще създаде огромни проблеми между САЩ и Китай при деленето на руските територии. Възрастен е човека и не му се занимава с такива тежки проблеми.

115

Анонимен

преди 1 година

Абе дай им , нека опожарят и няколко руцки града

114

до Боби 133

преди 1 година

Браво Боби, сравни сегашна Русия с нацистка Германия, и правилно, имат много прилики.

113

до Боби 132

преди 1 година

Ахам след 3 мсеца, може и да е така, както им се иска. Но по настоящем на фронта се появиха разконсервирани Т-62..., вероятно за стационарни огневи точки -;), добре. Но настояват и Беларус да се включи от север, или поне да достави техника. Това пък защо?

112

До 130 Боби

преди 1 година

Боби май ти имаш нужда от урок по история. Потърси в интернет с ключова дума "Scorched earth tactic" и виж колко пъти се споменава Русия. И понеже знам, че няма да го направиш ще ти дам само два примера. Шедската инвазия в Русия, и инвазиата на Наполеон. Не са рашистите изобретателите на този приом, но при тях достига нови измерения.

111

1

преди 1 година

дедо байдън,взе да се осъзнава.

110

До Боби 126

преди 1 година

Знаем Боби, такава е руската тактика. Биеш около целта с колкото може повече огън, струпваш численост и атакуваш фронтално. Затова са толкова опустошителни рашистите, тактика на "изгорената земя", примери в историята колкото душа ти иска. На запад тактиката е да се обезвреди техниката с минимум боеприпас. Сега познай, кой ще има повече боеспособна техника след още 3 месеца.

109

рибока

преди 1 година

Болсонаро си каза мнението още на третия ден след войната.

108

до пх 116

преди 1 година

Разликата е в точността миличък, в точността. НАТО-вските дават отклонение от 5м за 70км а руските 150м за 1 ракета. Хайде да помислим пак, дали ще има разлика.

107

рибока

преди 1 година

Руската черна магия явно е по-опасна от вуду магията.

106

Анонимен

преди 1 година

САЩ трябва да предоставят на Украйна ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, така както им го отнеха и бяха нападнати от ***!!! А те уж бяха гарант!

105

Анонимен

преди 1 година

Няма вече да има украина, набийте си го в главите

104

Bbbv

преди 1 година

Сега Зеленския се чувства много предаден...след колко месеца ще си получи американските бракми от 70- те и след колко месеца и години ще подействат санкциите?

103

До 114

преди 1 година

Интересно от кого ще получат бомби, ако доставят ракети с по-голям обсег? От русия ли, смях... САЩ са способни да унищожат русия изцяло, да не го говорим,че руската армия, с тези руски оръжия и армия няма място място сред силните военно държави. Тия тролски опорки си ги приказвай на другите зоо подобни на теб.

102

пх

преди 1 година

Дори и да им дадът няколко такива РСЗО системи, нищо няма да се промени. Укрите и сега разполагат с подобни системи - "Ураган" и "Смерч" , а "Смерча" дори е по-мощна.