395

йъфэ

преди 2 години

Кой *** измисли да се закарат тези хора в Паничище. Те трябва да са в някой град, където има магазини и аптеки. А не в някакво забутано планинско село, пък било и със статут на курорт.

394

балканджи Мишо

преди 2 години

Не сме народ, а *** - да се плюете хората, че искат да си купят вода....

393

mene

преди 2 години

При положение, че нямаме сухопътна граница с Украйна защо наричаме тези хора бежанци? Сега някой ще каже, че сме имали морска такава - по тази логика през Босфора и Дарданелите ние граничим и с Аржентина :)

392

Анонимен

преди 2 години

Срам за копейкините ***, които пишат тук и злорадстват против бежанците.Няма какво друго да очакваме от азиатския болшевишки крепостен манталитет.

391

БоБи

преди 2 години

Да ходят в Украйна да се катерят по танковете, и да се къпят във външните си тоалетни..!!!!!

390

Анонимен

преди 2 години

В Паничище вода ще купуват... ама и КФЦ и Макдоналдс за децата няма... Абе няма ли кой да им обясни как живее пенсионер у нас и как този синковец кирчо се пренатегна и колко е нелепо всичко това... гротескно...

389

Qanon

преди 2 години

Да продължават нататък към Германия. Там ще им постелят и червен килим и има всичко.

388

Анонимен

преди 2 години

Малииий живи да ги оплачеш! Сигур и джакузи нямат.Хайвера им - тарама, горилката с пари от магазина.да застават на магистралата и да почват...

387

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме че в Паничище живеят българи които нямат оплаквания като "екскурзиантите".

386

От Вселената

преди 2 години

Светът сега цял само нази гледа, как ще чалгираме над огъня небесен. Настана пушилка, мес и огнена човешка смес. Краката затропаха в таз жар. Песента не секна та се разчу чак в съседния дувар. Надойдоха хора от прочути страни, да видят туй чудо що носи добрини. Туй чудо, което стопява тлъстини. Няма вече клюки - има Чалгаджии, всеки влиза в танца - няма прави, криви. Изведнъж, споменът дойде отвън. Настана тишина....

385

От Вселената

преди 2 години

При тез думи силни, музиката се усили и телата в тръпки скочиха игриво. Ръце разпериха, поглед към Азиц отправиха Лица застинаха в жива преструвка и чалгата завря, все едно ври к-у-р-б-а-н чо-р-ба. О вълнуващ час! О ти вопъл ни стон! Крила на всички изникнаха тогаз, Земята се затресе, небето посиня "Изкарвайте огъня някой си изтряска" и дървени тру-по-ве хвръкнаха завчаска. Изсякоха гората, малко поодраскаха б-ед-р-а-т-а, но това не спря сечта в близката гора.

384

От Вселената

преди 2 години

С нов сняг от проекти и данни за сметки. Чалгаджийки напети, със злато на -п-ъ-п-а-, в танцова стъпка смучат и пъшкат. Всяка гледа да е напред, Да го хване от-пред, Без ред гледа сал да бъде превзет и институции щу-ри навред да положи, сал ден по-рано резултата да доложи, Последен танц веч е настал, тогас Азис Наш Чалгарски Генерал изплашен ревна гороломно - "Скъпи Чалгисти не хвърляйте Вий в пламъка що не гасне бе-д-ро и с-на-га на туй бездушно Евро!"

383

От Вселената

преди 2 години

Оооо безумний!... 66 години вече от как Компартията мина с валяка премина и си замина. И отново валяци партийни напред, назад със задания страшни очите ни пръскат.Напред с две крачки с опън три на насземни, виртуални за-дни пра-шки. И вик се чува" Йощ малко и ще има наградка!" "За наща мила Надка-Пиратка. Сладка" Чалгисти идват с викове сърдити: "Аман" гръмко въздуха раздра и хвана се всеки на таз Чалгарска игра....

382

Анонимен

преди 2 години

Калина Константинова ЗА ПРЕМИЕР на РБ!

381

От Вселената

преди 2 години

Черен влак се композира, всичко мур-га-во събира! Цял вагон се клати, натоварен със плакати! Трака трака, трака трак - трябва публика все пак - цирк "ОРЕШКО" ще е гост в София, на орлов мост! Той за Руси, Укри, Османски лелки ще разказва, че в нащта плът са влезли чрез инвазия от азия... Трала..ла...Тра ..ла.ла а де е тая Данайка - гъркиня да я назова?

380

Анонимен

преди 2 години

Като ги слушам в Украйна всичко за което претендират го има. да се връщат там.

379

Отговор до 329

преди 2 години

До Анонимен : "По-нахални от украинците са само руснаците." - Много грешно разсъждение - руснаците поне си плащат и сметките и за имотите. Може да са нахални, но чак толкова нагли като украинците не са. Ами носи си украинците на рамо у вас. Не искам да плащам техните лиготии. Ние ще измрем от инфлация и глад, те лукс искали.

378

От Вселената

преди 2 години

Светлината блесна в нашите очи. Гергана бе станала Амазонка с Бойни Светещи Сини Очи!

377

Отговор до 380

преди 2 години

До Анонимен 380:Май на твоята глава е каскета. Как по-точно ЕС плаща всичко, като всеки ден четем и слушаме колко пари от нашия бюджет се отпускат за укр. бежанци? Не, че хотелиерите не са алчни и реваха, че не им плащат, докато нашите на развързаха кесията с нашите данъци-до тогава и те, като теб с ЕС се оправдаваха. Къде са ви мозъците, бе хора? Не виждате очеизвадното. А милионните заеми всяка седмица не ви ли притесняват някак? А, тях /заемите/ децата ще ги плащат, сякаш са чужди-децата ни.

376

От Вселената

преди 2 години

Мъзга от полющваш се въздух се стели от тъмнината на нейните нощи а тя нежна, вперила в своя госпоф професор, просветена, се допря до мен, Овчара и рече: Не бой се от мен - жената човече, ще те лекувам от сега нататък и спирт на духа ще давам на Боговете. Хемиотерапия ще ти правя. С рентген в т-ш-а-ка ти ще боравя. С нож стомаха ще ти режа и стон от болка ще ти прережа.