76

Morski

преди 2 години

Не че съм симпатизант на ДПС, но там има сигурни гласове и съответно членове във всеки избор за ЕП, а за Простите Пта - днес ги има утре не! Така, че Киро Ментата да не се изхвърля като ч.. я на мокър пясък! Есента като свърши зарзавата Простите Пта ще отидат в "*** на историята", но за жалост разсипаната и банкрутирала държава ще остане за всички! Че даже и внуците ни ще плащат инатлъка и дебилизма на миналогодишните чалго - леводесни ***!

75

До 88

преди 2 години

Защото няма смисъл от съществуването резняшко-задунайският режим. А и както го няма Пудинг да ги защити

74

Анонимен

преди 2 години

Ей този Киро как тънко разпилява ДПС. Реже им клона на Европейско ниво

73

Анонимен

преди 2 години

Промяната трябва да се случи Този ислямско руско модел обрича България.Символ е Бойко Василев в Панорама.Бикога няма да повярвам,че има промяна докато този човек е в БНТ!

72

Анонимен

преди 2 години

Защо да изключват ДПС. Те са там от 2007 г. А тези няма да ги има на следващите избори.

71

помним

преди 2 години

ДПС е незаконна фесляшк апартия ,с терористично минало.Гара Буново.

70

Анонимен

преди 2 години

Жълтото беше за ДПС, а не за тебе, Киро !

69

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Просто Киро.Знаеш ли кое е по-опасно от руски танк?.....Три неща: Пияният му екипаж,застрашено хищно животно ,и ОТЧАЯН БЪЛГАРИН.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ДПС Е СЪЗДАДЕНА ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ПАРТИЯ, самите европейци са дошли на крака, за да направят тази партия в България, а Киро е нежелан и не знам дали изобщо ще се задържи на власт в България, както и партията му. Киро исках поне да си изкараш мандата до край, но ти сам провокираш населението и българите да те махнат!

67

Анонимен

преди 2 години

До ДОГАН ДОСЕГАЦЪКНАХ ТИ ПЛЮС ВМЕСТО МИНУС, ЗАЩОТО ПРЕЗ УПРАВЛНИЕТО НА ДПС, НЯМАШЕ ТОЛКОВА ПРОБЛЕМИ И УБИЙСТВА.

66

А сега

преди 2 години

Петков е елементарен, това му е нашепнато.За ДПС знаем чий колн е, но плоблема наречен "етнически мир" на балканите предстои. И то в скоро време.

65

Анонимен

преди 2 години

Който не съзнава вредата на ДПС за България, значи е с тотално робски манталитет и примит мозък! Те се разпореждат навсякъде, особено в районите с турско малцинство, ситуацията беше особено страшна през 2003 - 2010 г., когато командваха с Герб, а задкулисно България се управляваше от Доган чрез обръчите от фирми. Присъствието на тази престъпна партия в парламента е пагубна за

64

Анонимен

преди 2 години

ДПС е ЕВРОПЕЙСКА партия, а Кировата партия не е , ако продължаваш в същия дух Киро да дразниш хората, ще те махна на всяка цена! Сега ще ви обясня, северна България е американо-еврейска, а южна България е ЕВРОПЕЙСКА и участват разбира се и турци, защото е са с Европа, на Киро партията и на царя Симеон и някои други(няма да им казвам на всички имената), са американски и американо-еврейски партии от север, ДПС е от юга и ще остане, а ти ще се махнеш , Киро !

63

От народа

преди 2 години

Това е театър. Щом са корумпирани, а и не само те, визирам Борисов, Биков, Костов, доган, Цветанов защо да още на свобода?!?!? Ето ви Петков корупция. Хора, които трябва да са зад решетките се разхождат свободно. И вие я толерирате.

62

Тц,тц

преди 2 години

Ама този наистина е още в детската градина.Вече се чудя кой му е правил дъщерите.Докога ще се заблуждава със случайната си роля на неизвестно как попаднал в политиката?

61

Анонимен

преди 2 години

Абе хора,този наистина се е взел много насериозно и май се кани да векува,не му ли е ясно че есента е пътник ..

60

Анонимен

преди 2 години

Киро, ако питаш народа дали искат вместо вашата партия ДПС да управлява, гарантирам ти, че веднага всички ще предпочитат ДПС. Киро бъди внимателен, защото никой не те иска и партията ви никой не иска, никой, не знам защо, вероятно има някакви причини, но хората са отвратени от теб, а не от ДПС!Много по-вероятно е ти да паднеш от власт, а не ДПС!

59

Анонимен

преди 2 години

ДПС/ГЕРБ ттрроловете са налазили и тази новина в защита на своите работодатели.

58

Анонимен

преди 2 години

ДПС са европейска партия и стари либерали, те са много разумна партия, винаги са проявявали разум в управлението и гласуванията, защо искаш да ги няма, бе Киро, добре ли си? Та ДПС са една от най-разумните и стабилни партии в България изобщо!

57

Анонимен

преди 2 години

И къде ПП видяха изключване на ДПС? КючукДПС, е на много висок пост в Либералната европейска партия, уважаван от всички нейни членове.