124

До трол: grle

преди 2 години

САЩ не нападат никого, те не са си избрали за противници тия държави, нарочно защото са били по слаби, за да ги победят, обратно тия мизерници подстрекавани от СССР избират да се дразнят с Америка. САЩ не е нападал С.Виетнам и С. Корея обратно тия двете са агресори. СССР чиято маша е С. Виетнам напада Ю. Виетнам по чиято молба САЩ се намесват. СССР насъсква С. Корея да окупира Ю. Корея тогава САЩ с мандат на ООН освобождава Ю. Корея от комунистическа окупация. В дъното на всяко зло стои Русия.

123

gele

преди 2 години

До Путин загуби войнатаамерика какво напада - виетнам, корея, иран ирак либия. те от нейния ранг ли са?

122

Чехов:

преди 2 години

"руският човек е голяма ***"

121

Зеленски е герой

преди 2 години

Пълна и категорична подкрепа за героя Зеленски и братска Украйна. Съпротивата трябва да продължи до елиминирането и на последния руски нацист! Доброто (Украйна) винаги побеждава злото. Цяла България е с вас господин Зеленски. От името на цялата българска нация, още веднъж пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна и братския украински народ. Бъдете здрав и благословен господин Земенски! Помнете Украинската кауза е справедлива, защото Бог е с миротворците срещу злото на агресора.

120

Тургенев:

преди 2 години

"руснакът е най-големия и най-наглия лъжец на света"

119

В.М. Боткин:

преди 2 години

"...смятам за голямо нещастие за себе си, че съм роден в Русия...не веднъж се срамувах, че принадлежа към дива нация"

118

Академик Павлов:

преди 2 години

"трябва да изразя тъжната си гледна точка за руския човек - той има толкова слаба мозъчна система, че не е във състояние да възприема реалността като такава"

117

Путин загуби войната

преди 2 години

Победа над по-слаб противник е позор. Все едно Арнолд Шварценегер да победи дете. Победа над дете е позор за победителя, ако пък детето успее да победи, за победения срама ще бъде безкраен. Независимо от крайния изход Русия изгуби тази война защото воюва с по-слаб противник. Русия изглежда силна защото винаги напада по-слаби, които понякога дори побеждават Русия. Путин е прилежен ученик на Гьобелс който съветва: тайната на победата е винаги нападай слаби противници така победата ви е гарантирана

116

педеРассия капут

преди 2 години

След война с НАТО педеРассия ще има ново име: ЯдренКратер, хихихи

115

Анонимен

преди 2 години

Това е боксов мач в който единия боксьор Русия играе с две ръце, а другия трябва да играе само с една ръка. Русия има право да играе нечестно да убива цивилни граждани и да извършва всякакви военни престъпления, а Украйна няма това право. Въпреки огромните предимства които се дават на побойника Русия виждаме че той става все по жалка картинка на ринга. Дори и при нечестна борба Русия губи катастрофално. Въпрос на няколко месеца е Русия да издъхне окончателно на ринга. Слава на Украйна.

114

За бавните, повтарям

преди 2 години

Никой не вярва на САЩ и НАТО.

113

Мъртво Пиян

преди 2 години

И мене да ме сложат пред толко голям герб и няколко микрофона с трибуна от картон, сигурно и на мене ще ми прават евала, каквото и да говоря.

112

Анонимен

преди 2 години

На тая холограма й дойде мозъка в главата ... Може би ... Ако бяха дали ракети, САЩ нямаше да ги има повече ...

111

Жив и Здрав

преди 2 години

Г-н Байдън е по-дрът от Путин, ама се държи. Евала. Като български гражданин, само респект за нашите партньори от САЩ. С вас сме!

110

Анонимен

преди 2 години

Как ще дадат?! В прав текст им казаха, че целите ще са извън Украйна. Стадо маймуни и се разпищяха от възбуда. Трагично смешно е.

109

Анонимен

преди 2 години

Както ми писна короната, така взе да ми писва Украйна. Както вирусът е измислен, така и тази война е замислена.

108

Komentar1

преди 2 години

Само срещу Полша много умно. Хората искат някой да ги освободи от агресор на територията им.

107

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката ли че плаши Русия )те там се стрелят всики час ,и без война

106

Анонимен

преди 2 години

Тези ракети ще дойдат с американските войници .

105

Анонимен

преди 2 години

Пак искат, пак пискат. А оръжие им се дава само колкото да отстъпват по-бавно. Хахаха. Ние се шегувахме че ще се бият до последната Укра, но САЩ май са го възприели буквално - на тях не им дреме че укритата дават фира, те просто целят да изтощят потенциала на Рашша.