11

МИНИМАЛНАТА

преди 1 година

СТИГНА СРЕДНАТА. НА МИНИМАЛНАТА 100 ЛВ. НА СРЕДНАТА 50 ЛВ. МИНИМАЛНА470 ЛВ. НА ОСИГУРЯВАЩИ СЕ ТОЧНО 560 ЛВ. НИКОЙ НЕ ВЯРВАМВЕЧЕ ДА СЕ ОСИГУРЯВАТОЧНО.

10

ПроСоТо

преди 1 година

е не се траете вече,нема майтап!.....Долу написах:..-"..От друга страна НЕМАТТОПКИ да се опълчат на .."...Къде изчезна думата стопките?...Прекалявате,нема майтап!

9

Анонимен

преди 1 година

При тази скъпотия пенсия по ниска от 1000 лева обрича пенсионерите на гладна смърт. Няма пенсионер който да не гладува. С изключение на тези които взимат тавана.

8

Алоо

преди 1 година

Пенсионерите *** при БСП Нинова или Виденова га беше у парламенти друго лаеше.Оставка на Нинова курелия

7

ПроСоТо

преди 1 година

До Избирател...е ти какво искаш?..-Да се върнат "петдесетте лева" на Банкянската псевдомутра ли?..Работят тия!...Единственото,което не ми харесва и не знам дали няма да бъде фатално е,че се писахме НАЙ-ОЗЪБЕНИТЕ на Русия...Голям "турлюгювеч" май се очертава в тая "коалиция"..-От една страна правят опити да се овладее дереджето в Бг,а от друга да се опълчат на Дзвера отвъд Атлантика..."Манджа с грозде" демек..

6

Анонимен

преди 1 година

Хубаво, че подпомагат най-нуждаещите се, но с това управление скоро всички ще станем такива. Тези, които връзваха двата края до момента за тях има само увеличение на данъци, сметки, цени. Всичко, така че те реално обедняват и скоро и те ще са в кюпа с нуждаещите се

5

Избирател

преди 1 година

Ало Георги Виденов и сие...Гиоко вий нормални ли сте..юПри тази инфлация този процент за пенсионерите е подигравка .Оставка...

4

Анонимен

преди 1 година

............пУредната партенка !Тия политици лъжата я нямат за нищо !

3

супер

преди 1 година

Добре,че е баба да ме храни още

2

Анонимен

преди 1 година

При тази инфлация реално пенсиите са по-малки.

1

Анонимен

преди 1 година

Едно е сигурно освен получаващите максималната и минималната пенсия всички останали ще са прецакани