39

Анонимен

преди 2 години

За никого вече не е тайна, че ИТН обслужва руските интереси в България заедно с "патриотите" и комунистите. Утре ще са първите, които ще застанат срещу членството ни в НАТО и ЕС. Хора, мислете, когато отивате пред урните. Красивия популизъм е едно, действителността съвсем друга ракия.

38

Off

преди 2 години

чалгарикус тъпанарикус тъпунгерикус.

37

Шутове за някой глас

преди 2 години

И тези са разобличени като руски агенти. Като не искате еврото, какво предлагате? Рублата? Или оставаме с лева. И какво? Нали е вързан за еврото. Дефакто от 97 лев няма. Всичко е за да стои държавата в една безпътица и неяснота. Като Македония, Сърбия, Беларус и пр, които не знаят къде да застанат и вече десетилетия се лутат, докато народите им мизерстват. Това ли ви е плана за България? Щом няма да има пълна интеграция с Европа и зоната, с кого? С Турция? С россия? Кажете.

36

?

преди 2 години

И защо ви е референдум за еврото като сте във валутен борд и сте вързани с еврото?

35

Анонимен

преди 2 години

Славчо нали обичаш референдумите ,защо да няма и за еврото ,това е важно да народа не за ПП и коалиции

34

Анонимен

преди 2 години

fake news. bez gol prozrachen referendum imate nulev rezultat i mnogo red cards.

33

hoho

преди 2 години

от ИТН консултираха ли се с началника им, че пред Монд говореше за сигурно въвеждане на еврото и превръщането на ЕС в държава, вместо съюз. Ех, Славчо.. добре че си намерил нишата с по глупавичката част от обществото.

32

6

преди 2 години

До Сега Тука е Европа бе ***

31

Сега

преди 2 години

Който иска евро навън прав му път териминалчето и при еврото

30

Йозо Чейнджа

преди 2 години

Най-много на Еврото му се опъват от банквия сектор.В България всички цени и траншове,заедно със целия импорт-екцпорт е във евро и долари.Ако се приеме европеската валута,тогава банките ще изгубят много и за винаги.Още първото тримесечие премиите ще бъдат забравени защото няма да има ,,излишък''.

29

Анонимен

преди 2 години

До Евро край "Румъния" - e по зле от България. Сега зависи от регион в регион но като цяло румънците са малко по-зле. Вижте колко процента от държавата им има магистрали, вижте при нас колко магистрали имаме. Румънските влакове са по-бавни и стари. Визуално в провинцията няма разлика - дори Румънската ми се струва малко по-зле. Но като цяло е сравнимо.

28

Евро край

преди 2 години

Голямо натягане за това евро. Румъния, Швеция и други държави дето са по добре от нас не искат ама ние не евро та евро. 1000 пъти обясниха че инфлацията ще скочи, дават примери с Гърция о друго държави ама не. Поръчката си е поръчка- валутния резерв трябва да се затрие. Като отвържат курса евро лев ще ви питам какво ще правите. Тогава фалираме тотално и безвъзвратно. Ама важното е поръчката да е изпълнена.

27

Германец

преди 2 години

"Искаме референдум за еврото" -- А референдум да ти направят заплатата 10К евро не искаш ли? Клоун :)

26

Lina

преди 2 години

итн ще прави каквото им наредят собствениците.

25

С Евро

преди 2 години

Няма да се налага да обменяме пари, като ходим някъде. Туристите дето идват също ще им е по-удобно. Бизнес климата ще бъде по добре защото освен ЕС ще имаме и лейбъл Евро. Държавната хазна също ще може да харчи повече.

24

Какви да са ефектите

преди 2 години

Инфлация и без това има. Цените на основните хранителни продукти, дрехи, черна и бяла техника вече са изравнени с европейските. Т.е. негативните последици вече ги имаме. От тук нататък от еврото би трябвало да дойтат основно позитивни неща.

23

Анонимен

преди 2 години

ИТН най много се радват на Турска лира подхвърлена от създателя им Ахмед Доган.

22

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРИЕМЕ ЕВРОТО, ГАНЬОВСКИТЕ ПАЗАРЛЪЦИ СА БЕЗМИСЛЕНИ.

21

Анонимен

преди 2 години

Ще я втасаме яко с това евро.

20

Анонимен

преди 2 години

Еврото не спасява бг с нищо. Дори 1996 г. проблемите почнаха след като БНБ почна свободна продажба на $ но без да има $. И цените тръгнаха нагоре, ащото в лева бяха много по-ниски от цените в $ в САЩ. Както и сега с евро без лев не значи че няма да има инфлация и заплатите ще растат. Напротив Гърция фалира с евро, цените растат а заплати и пенсии спадат даже в Германия за последните 3 години.