17

Стамат

преди 1 година

Никога по никакъв случай в България не е имало кадруване ! Няма такова нещо !Както беше казал Боце - там е само цвета на нацията .... :D

16

Анонимен

преди 1 година

Разбира се,че има,др.Импексова е в основата на всичко това е!

15

Праведен

преди 1 година

Никак даже няма !

14

Случаен минувач

преди 1 година

Там където управлява БСП, почват проблемите. И в земеделието, и в туризма, и в индустрията (Корнелия Нинова), и за социалната политика, всички министерства, които са получили, навсякъде почват проблемите. БСП исторически са доказали, че не умеят да управляват!

13

Йосарян

преди 1 година

А, не, бе.

12

Kuncho

преди 1 година

То за момента освен кадруване друго не правят там !Сега се точат на заделения 1 милиард запокупка на зърно ! Тя новата реколта е на вратата, а дали някой е чувал за закупено от държавата зърно :) Нинова задели милиарда и каза,ще видим :)

11

Оставка

преди 1 година

Оставка на цялото некадърно и некомпетентно правителство на Кире корни *** и ИТН. Тези са некомпетентни ялови хора които лъжат здраво окопаха се искат да крадат 4 години. Висока инфлация ниски доходи това е промяната . Върнаха Бойко Борисов. Цялото семейство съжаляваме че гласувахме за Киро ПП.

10

Поредните

преди 1 година

Лъжци , измамници и крадци пребориха корупцията и бързат да приемат и еврото, заради едни сладки милиарди?

9

анонимен

преди 1 година

Никога не трябва да се забравя, че този министър на земеделието от БСП - Ив.Иванов е представител на престъпната групировка СИК от 90-те години, беше шеф на СИК - Шумен, следователно има "топла" връзка между него, Тиквата и БСП ! Това е умишлен "гаф" създаден от "роднините" ГЕРБ/БСП ! Търпеливият народ пак загуби не, че избра ПП, а защото не ликвидира комунистическите "импланти" на БКП - БСП,ГЕРБ и ДПС !

8

Щом питате

преди 1 година

ИМА!

7

Юсуф помака

преди 1 година

Не няма ама ДПС-ТО държи!

6

анонимен

преди 1 година

Тази смешна коалиция тип орел,рак и щука,която тегли една разнебитена каруца в различни посоки,скоро ще стигне до юмручни бойове. Тъй ли няма едно нещо,по което да са долу-горе на едно мнение. Какво пък,поне ни разсмиват и забавляват всекидневно,особено Кирчо барабар с Асенчо.

5

Анонимен

преди 1 година

Проверете и за новоназначените без конкурси в Изпълнителната Агенция по Лозата и Виното!!!!!!Министър Иванов, ако и Вие не знаете за това, каква промяна правите???

4

Анонимен

преди 1 година

Нали имаше някаква 25 годишна шефка на агенция за инвестиции дето я уволниха поради незадоволителни резултати. Бяха писали че се е върнала в Мин на земеделието тъй като била държавен служител и мястото й се пазело. Вместо да я осъдят да си върне заплатите поради некадърна работа и да я уволнят те пак си я наместиха

3

Анонимен

преди 1 година

До истина е- ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

2

истина е

преди 1 година

На тоз и капка не му вярвам .

1

истина е

преди 1 година

Боковистката клика е незаменима ,без значение ,дали е тиква или *** !!