20

Педро

преди 2 години

Борел е каталунски сепаратист и пълна от Ка чал ка. Но в гейпарламента е така управляват ни некадърници които не мислят за последствията за Ото вземат по 15 000 евро ( без откраднатото)

19

Км

преди 2 години

Този КУХАР е европейския бай Дън.

18

Анонимен

преди 2 години

Унгария вън от ЕС, а Турция вън от НАТО.

17

Който копае

преди 2 години

"рябва да успеят да договорят единни действия спрямо Русия." - Да не забравя - "Който копае гроб другиму, сам ляга в него!"

16

споразумение по ЕС

преди 2 години

"Натоява" да има споразумение!? Що не земе да приеме позицията на другата страна вместо да насоява? А?

15

Анонимен

преди 2 години

Тоя заспал дядка не знае къде се намира.

14

В интерес на ЕС

преди 2 години

е да поддържа добри отношения с Русия. Говорим за бизнес отношения. И да си купува евтини горива. Другото всичко е кьорфишек. А Урсулката и Жозеп и останалите бюрократи няма какво да ги мислим. Апартаменти, коли всичко на разноски на ЕС. А заплатите им са 6 цифрени. Те си говорят каквото са им написали в сценария отвъд Атлантика.

13

Жозеп щом настоява

преди 2 години

Да почва да печата ЕврА е ще са му нужни ако иска да изкопчи каквото и да е било от Унгария. Те за без пари не си вървят срещу сибствените интереси.

12

Урсула пък каза че

преди 2 години

Новата стратегия на ЕС била да не спре да купува Руски фосилни горива. Така лишаваме Русия от възоможността да ги подаде другаде на по високи цени и по този начин забиваме нож в сърцето на П-***-ин! Купувайте, купувайте и пак купувайте! Газ, нефт и газ!

11

Явно Жозепката е пил

преди 2 години

повече от допустимото и е объркал Унгария с България. Нас каквото ни кажеш това правим. Спираме газа, залриваме икономиката само и само да се харесаме на господарите. Виж Унгария е друга бира. Те си казаха ясно. Ембарго на Руски петрол? Няма проблем. Дайте ни 18 милиарда евро и ще се включим. хахаха

10

Цеко

преди 2 години

Па требе спуразумявание, щот Путин мое да взриви вулканя Санторин и ши е виновен за зърнената криза. Па и нал он е виновен за потопа. "Путин всегда виноват".

9

Споразумание между

преди 2 години

кого точно? Щото Унгария така като я гледаме накрая ще си влезе в Украйна да си вземе изконни си нейни територии. Между другото същото важи и за Полша.

8

чичо Кирчо

преди 2 години

Да мЕтнат първо един АТОМ да видим и ние ядрените слънца па тогава да се поразумяват и да се помиряват!!

7

Жозеп лично щял

преди 2 години

да иде да се споразумее с нацистите!! Ама чЕкайте те веднъж се споразумяха 2015 година. Имаше Мински споразумения и Германия и Франция бяха гаранти. Ама Порошенко защо така почна да бомби собственото си цивилно население и не е спирал от 2015 насам? Жозеп, я провери фактологията първо и пак дай мнение!

6

Борел да спре да пие

преди 2 години

първо и след трезва преценка на ситуацията да се изкаже отново!

5

Тия Укрита

преди 2 години

трябва първо да си платят задето минираха Черно Море с непроследими мини. Чак в Турция намират мини. Кораб не може да припари до пристанищата. Пшеницата няма как да се изнесе. А на нас също ще ни афектира търговията. Пълни лунатици са тия.

4

Анонимен

преди 2 години

И тия убафци са спали на мокри вестници !

3

Споразумение ще

преди 2 години

има! Тя Украйна вече се пусна да стане васал на Полша. Става въпрос за западната част където са наследниците на Бандера и нацистите. Средна Украйна с Киев ще е неутрална държавица без морски излаз. А източнаби югоизточна Украйна с преобладаващо Рускоезично население си остават в Русия.

2

Анонимен

преди 2 години

Киро нас ни оправи за 2-3 дни. Сега търси къщи за котки. Орбан кво го мисли толкова...

1

С каквото е останало

преди 2 години

от Украйна, може и да има споразумение. Само трябва да понамалят коката че им замътва мозъците. А Жозеп да понамали алкохола!