11

Анонимен

преди 1 година

Г-да артистите , ако са достатъ4но талантливи да си пе4елят парите като вси4ки работещи в БГ!! Докога ще сте хрантутници? Соца ,който така артисти4но сега отри4ате,отдавна мина! Колкото заработите ,толкова и ще пе4елите!

10

Факт

преди 1 година

А мвр сгради пустеят!

9

Анонимен

преди 1 година

Аааааа, кевърчетата докато в залата е била банка не е била със затихващи функции?? Но, ако стане куклен театър - може да се открадне. На чиновническата *** куклен театър не им трябва, при това е по-лесно да ограбиш Театър и актьори вместо да изпъдиш банка с пари и мастити адвокати..... Гнусни чиновнически ***.

8

Анонимен

преди 1 година

До Младежкият театър Значи, според тебе КЕВР и чиновническата мафия в България имат нужда от още един, чужд, имот за да се множат дебелеят от нашите данъци???

7

Младежкият театър

преди 1 година

Дава тези помещения под наем десетки години.Защо досега не са направили Куклен театър?И с какви пари ще го правят ,като се оплакват,че няма пари за заплати?Пак ли ще искат от държавата?

6

от Rambler

преди 1 година

Разбрах, че нашите ще купуват американски втечнен газ на 28" за 1000 куб.м, което влиза в сила от 10.07.20022г. Тогава защо са тези стряскащи проценти или има нещо гнило в някои приказки и мозъци?

5

Ъъъ, Ко?

преди 1 година

"което е собственост на Младежки театър" ?! Нещо театъра е купил ли, онаследил ли е този имот?

4

Гошо

преди 1 година

Нашите намерения са да създадем куклена сцена,"Вашите намерения са да го дадете под наем като досега Ако ви е да създавате куклени сцени правете ги там дето има деца Люлин, Младост ,Овча купел и т.н.

3

София

преди 1 година

Най-безполезната комисия. Когато и да я закрият, винаги ще е късно. За разлика от тях, поне кукления театър радва децата и не едно и две поколения са израсли с него и неговите постановки.

2

Анонимен

преди 1 година

А има ли вероятност, да ви замеряме с камъни?!

1

Анонимен

преди 1 година

По-алчни и нагли от политик, бюрократ и чиновник няма. Тези наглеци от Кевр какво работят??? Одобряват кражбите на олигарсите и непрекъснато вдигат цените на ток, вода, парно... Защо КЕВР одобри цена на тока три пъти по-голяма след като в България няма газови ел. централи? Не са ли достатъчно "специалистите" и секЛетариците в България, че КЕВР иска разширение за да назначи още *** на държавни заплати??????