57

До 67

преди 1 година

"...и колко пари от ЕС получава България на година?" Лесно можеш да се информираш, след като извадиш членския внос към ЕС, колко би могла да получи максимално на година. Това,което получава не е сигурно, а зависи от броя и доколко са изпълнени проектите. Само ще ти кажа,че е мижаважа част от бюджета ни,дори това,което в най-добрият случай взимаме от ЕС. Преди 10 г. може да е било оферта да сме в ЕС (тогава изобщо не ме е интересувало,поради възрастта ми). Сега главно негативи имаме от членството

56

Анонимен

преди 1 година

чух по радиото,един украинец каза военна тайна било отказът им да напуснат хотелите,тези да не са дошли да ни завладяват?

55

Случаен минувач

преди 1 година

Не разбирам само едно: Защо не искат да напуснат Варна? Явно ги е страх, че ако влязат във вътрешността на страната, ще им се наложи и да поработят - да копат примерно...

54

Анонимен

преди 1 година

До Shark "Само не ми обяснявай как да от ЕС, защото на ЕС ние плащаме огромен членски внос, който е от нашия бюджет!" Колко е членския внос на България е ЕС и колко пари от ЕС получава България на година?

53

Shark

преди 1 година

До 29 А откъде идват? Я ни разясни, че ние не сме наясно. Откъде идват тези пари? Само не ми обяснявай как да от ЕС, защото на ЕС ние плащаме огромен членски внос, който е от нашия бюджет! Тааа откъде са парите казваш?

52

Срещу

преди 1 година

... украинските бежанци се води целенасочена кампания, целяща създаване на напрежение между тях и българското общество. Тя идва от проруските кръгове в България и има за цел да обслужи руските интереси в страната. Затова всяка новина свързана с тях е представена като проблем, или се спекулира каква е ситуацията с акцент върху очернянето им. Започна преди около 4 седмици и започна да ескалира в подпалени украински автомобили, повредени украински автомобили и създаване на климат на нетърпимост.

51

Анонимен

преди 1 година

На Златните са , балкан турист

50

този зА онзи

преди 1 година

До субекта, който се молел да се окажем на мястото на ол инклузив туристо/бежанците и да сме били видели а той да се забавлявал отстрани...Не знам българин ли си, украинец ползващ гугъл преводач или бесарабски потомък на българи избягали навремето, все тая!1.Българите не носим вина за конфликта между Украйна и Русия.2. Българите с нищо не сме длъжни на никой непоканен в държавата ни - бежанец е идващия в съседна държава !3. Който е дошъл тук ще се съобразява с нас Българите и нашите правила!

49

Анонимен

преди 1 година

Зимата - в Банско ! Малко на ски.

48

Анонимен

преди 1 година

Е, пак добре, че вчера за цял влак петима се взеха, другите не се престрашиха да отлепат от черноморието!

47

Имате в предвид

преди 1 година

"укро-туристи", нали?!? Като *** са - навсякъде - нагли и арогантни, все едно ние сме им на гости, а не обратното... Кирчо и Кокорчо да ги прибират и тях и да ги назначат в сладкарницата да помагат за безглутеновите торти.

46

Анонимен

преди 1 година

Много яко. Досега на море на Златните, а сега на планина - Рибарица, Паничище и Велико Търново. И пак недоволни.

45

мак

преди 1 година

До до 38. Претенциите са базирани на това, че трябва да сменят хубавите хотели с по-невзрачни места. Докато бяха по хотелите не сме чували те да не им харесват, евентуално само относно храната тук-таме, или пък за по-скромни къщи за гости.

44

АНОНИМЕН

преди 1 година

И като влизаха в БГ всички намазани до ушите. Горките бежанки от война! Нали месеци уж мръзнеха по мазетата без храна и вода февруари. Никакви бежанци на са, а тарикати. Освен това Украйна има голяма територия без военни действия, що не се изнесоха там, както много други свои сънародници. И защо подминаха Румъния с палаткови лагери/както е редно/, а тук се натресоха. Айде спрете се, няма как де съжаля такива наг...ледци!

43

До 27 пост

преди 1 година

Парите идват точно от държавния бюджет манипулаторе!

42

Българка

преди 1 година

Хайде вижте къде е Чернигов и има ли там военни действия! Тръгнала е на екскурзия. Това е.

41

АНОНИМЕН

преди 1 година

Плати ти щом си много ларш .И стига с това дайте да дадете!

40

до 43

преди 1 година

Никой никъде няма да те прати защото си балканска yтaика нагла.

39

До 38

преди 1 година

Еми именно. Ако съм изгубил бизнес и всичко и се мотам с един куфар, ще се радвам и ще съм благодарен на всяка помощ и няма да има за какво да имам претенции.

38

Анонимен

преди 1 година

Толкова ли няма армия да идат и да ги натикат като евреи по влаковете?