42

Анонимен

преди 2 години

СЪГЛЕДАЛ ОРЕЛЪТ ГАДИНКАТА НИЩОЖНА НА САЙТА И ВИК НАДАЛ КАК ДОСТИГНА ТУК, ТИ ЖАЛКО ТВОРЕНИЕ? СМИЛОВ ОТВЪРНАЛ С ПЪЛЗЕНИЕ!

41

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че хотата в РСМ които не искат РСМ в ЕС са много повече отколкото тези в България.

40

Анонимен

преди 2 години

Пуснем ли макетата в ЕС после доакто го има ЕС все ще се борим ние и Гърците с тях за щяло и нещяло!

39

Анонимен

преди 2 години

И като ги пуснем в ЕС, вътре да спорим за очевидни работи от българската история, чий е бил цар Самуил и да оборваме всеки ден северомакедонските лъжи? Това ще отнема от енергията ни. Да пуснем един вампир в Европейския съюз, който да ни изтощава и да ни отклонява от истинските проблеми? Това, което Смилов, Ивайло Дичев и други скоро взели северомакедонски пари да променят България по поръчка на нереформираните титови югославяни, е "Опиум за народа".

38

Анонимен

преди 2 години

Наш стратегически интерес е да не вкарваме в ЕС врагове на България и слуги на Сърбия и Русия.

37

П.К.

преди 2 години

Този пишман " политолог" да не бърка неискането със хилядолетните закони и правила, които поддържат разумното човешко отношение към фактите, правдивостта и историята, с които до ден днешен преживявя ЦЕЛОКУПНОТО ЧОВЕЧЕСТВО. ТЪЙ КАТО И БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ТОВА ЧОВЕЧЕСТВО, докато макетата не се вразумят, това ще бъде.

36

Анонимен

преди 2 години

Едно от условията за приемане в ЕС е липсата на конфликти и претенции към съседите. Първо РСМ да изпълни условията за влизане, после разни уж анализатори, да хулят българите.

35

12345

преди 2 години

Българите в РСМ са вече в ЕС, за останалите защо да ни пука?

34

Куберъ

преди 2 години

"Днешният македонски език е създаден с укази на комунистическия режим. Всички фамилни имена бяха променени. Книгите се печатат на македонски език, който македонците не разбират. Много комунисти се обявиха против него... Македонците говорят език, който е преходен между сръбски и български, но е много по-свързан с българския. Той никога не е писан в книги." - из секретен доклад на ЦРУ от 17 февруари 1950 г.

33

Бонго Бонго

преди 2 години

Бай дъ уей, когато Македония е имало, България е била много далече. Незнам защо Павел пише за Македония и македонците до 50 г, а България основана 630г??? Незнам защо така...някой да пише, ако знае.

32

Анонимен

преди 2 години

Тези които са против да заминават за Русия веднага и да не се връщат!

31

Бонго Бонго

преди 2 години

Причината уж. За дето ни плюят, а истината е, че Русия ги подкокоросва , за да не влязат в ЕС.Ако маке влезе в ЕС, Русия ще си изяде ноктите от яд.

30

Анонимен

преди 2 години

Докато не признаете истината няма да има хора които да искат друго и никое правителство няма да посмее пълномащабен бунт! И решетки няма да им помогнат!

29

Анонимен

преди 2 години

северна македония се намира в България, онова на запад е северозападна македония, а в гърция е южна и централна и всякаква останала македония

28

До смилов

преди 2 години

Нищо против нямаме СМ и техните граждани Имаме обаче много против политиците им медиите им и службите им..Които са 100% под сръбско/руско влияние Искат да на излъжат с балканска лукавост. Да им дадем зелена светлина С медии които на ругаят с открадната от нас история, с отричане на езика ни .С учебници които учат младите хора към омраза на всичко българско.С паметни плочи на които пише че сме фашистки окупатори.А СЕГА ДА МИ КАЖЕ ЛИЦЕТО СМИЛОВ как и защо при тези факти ДА ИСКАМЕ ДА СА В ЕС

27

Анонимен

преди 2 години

как изопачават истината - няма хора които да искат северозападна македония в ес или където и да е.

26

era

преди 2 години

хич не ми дреме, вече за тея промити мозъци, които не знаяет какви са и гледат да гепят някаква история, че си нямат. Фактите са следните, докато в учебниците българите са представени като татари, фашисти и докато не променят отношениетто си спрямо нас никакъв ЕС. Не е достатъчно тази концепция дето ни я пробутват българите да били вписани в конституцията.

25

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е прав този човек.Македонците каквото и да правят тези хора ще направят всичко възможно да блокират този процес.Интересно е каква е причината?

24

Анонимен

преди 2 години

*** и Пульо се изказват по този въпрос и дават акъл кое било правилно за България. Защо? Защото те така били решили.... Редно е да се допитват до народа, дали иска една враждебно настроена съседка страна да бъде в ЕС. Референдум

23

Здрасти

преди 2 години

В РСМ има много повече хора дето не искат в ЕС. Те си бленуват за Югославия и слушат Белград.