20

Хм

преди 1 година

Хубаво е сега полицаи, които са облечени като полицаи да го смажат този болен несретник

19

ПроСоТо

преди 1 година

До Тото Не беше нито старо,нито "рядко"..-Просто некаква "снимка"...Ама помисли:-Щяха ли да оставят това "велико Леонардово творение" извън осигурителен сейф и БЕЗ поне предпазно стъкло?.....Кой я докара тогава "Джокондата",Людмила ли беше?..И като стана дума:-Има ли поне един,който да е сигурен,че Панагюрското златно съкровище НЕ Е извън България ОТДАВНА ?....А тука ни пробутват копие?..

18

Анонимен

преди 1 година

Ама то фалшификат уа :)

17

Анонимен

преди 1 година

До 20 ти първо кажи знаеш ли колко струва една инвалидна количка? Този не се е нуждаел от нея и не му е от социалки и болнични. Второ колко "лузъра" могат да отидат до мона лиза според теб? Това повече прилича на онова лекке банкси. Къде политици и политотворковци от нпота го възхваляват и му купуват поръчаните от тях протестърски шмекерии. Тези са загубеняци но не са нито бедни нито чак толкова глупави, липсата на ценностна система в тях се представя за ценностна система, бедните имат ценности.

16

Анонимен

преди 1 година

Да живей евро-атлантическия неолиберазлизъм! И да попитам списващите - от къде на къде ще наричате биоединицата мъж? Питали ли сте го като какъв се самоопределя?

15

Анонимен

преди 1 година

За лузърите няма нещо, което да не искат да разрушат, независомо каква културна, духовна или материална ценност представлява. Лузърите са новите варвари на света. Цяла нова група в обществата, която, озлобена от собствения си провал, иска да принизи останалия свят до тяхното ниво.

14

Анонимен

преди 1 година

И тортата която е хвърлил също е направила CO2, ама кой ще помисли. Поне да беше я изял. Две изречение не може да върже, не става ясно какво иска. ***.

13

истината

преди 1 година

ЛГБТ се изгавриха с картините на Майстора - нещо, което е много по-лошо от замерване с торта!

12

Някой си

преди 1 година

Помислете си колко народ пътува от единия край на света до другия със самолет за да види тази или друга картина или нещо интересно за хората. Това по отношение на екологията. Иначе да счупиш нещо такова е простотия. Пиетата в Рим са я нападнали с чук и сега се гледа ама от далеч .... Някой някога творил, а други само могат да рушат.

11

Анонимен

преди 1 година

Този ще да е бил бащата на онова хахавото Тумберг.

10

Анонимен

преди 1 година

Като не му харесва да се самоевтаназира в Канада

9

Анонимен

преди 1 година

Еко фашизъм ънлимитед

8

Тото

преди 1 година

До #9Застраховат експонати, само ако излизат от музея за изложби по света. Инак при каско на целия Лувър, не ми се мисли , какви ще са вноските :))

7

Тошо

преди 1 година

Картината не е застрахована, просто защото е трудно да се определи сумата, а тя ще е с много нули !Относно това дали е оригинала, никой не може да каже, защото копията са 5 и се въртят, така че да видиш оригинала, вероятността е 20%!За връзката и със Земята, да има разира се, щом и аз разбрах за това събитие, но жалкото е че по "ненормален" начин, даваме гласност за нормалните неща !Отдавна събирам разделно отпадъците си и се интересувам от изкуство, това мисля че е в синхрон с темата!

6

Анонимен

преди 1 година

Типичния екоталибан - промит от зелена секта пропаганда мозък.

5

Тото

преди 1 година

Не знам дали помните, но по соца докараха едно рядко и старо копие на същата картина и го изложиха в А.Невски. Огромни опашки от посетители се извиха и на 3тия ден ,някаква откачалка съдра с нож платното.

4

Зелен Демократ

преди 1 година

Ето един активист от нашите, отново смислена акция за опазване на планетата ...за НАС;). А вие яжте псти!

3

Анонимен

преди 1 година

До aZ-ът - Не е 100, а 500 годишна картина ...

2

aZ-ът

преди 1 година

Само не ми е ясно, по кой точно начин една 100 годишна картина, увиснала зад стената, зад бронирано стъкло, му нарушава на сакатия либераст възгледите за екологията ама ... както казах либерали, сър. Не търси логика, те са твърдо убедени, че са умни (и красиви де). Тва е секта някаква, единствения начин да вкараш нещо в *** им кратуни е да използваш боирмашина за целта.

1

Анонимен

преди 1 година

Луд активист. Добре че е имало предпазно стъкло, иначе нпо-то му фалира, ако трябва да плати картината. Веган активистите страдат от същото заболяване, агресия и простотии за да парадират с лудоста си.