44

Филибелия

преди 1 година

Не е вярно!Тук, Кючука майна, не я обичаме! Поне повечето...

43

Анонимен

преди 1 година

Много неграмотни коментари. Великобритания е парламентарна монархия, което няма нищо общо с абсолютната монархия от миналото. Кралицата няма нищо общо с управлението на страната. Тя е просто представителна фигура с изключително ограничени управленчески възможности. И докато някои искат отпадане на монархията поради цената за издръжката й забравят, че на нейно място ще трябва да се появи друга институция,като президентска със съответния бюджет...

42

проблем на българите

преди 1 година

Ауу,българинът няма да спи от размисъл!

41

Анонимен

преди 1 година

"Днес", изчистете се от въшки - под тази статия има САМО един *** и дори не е необходимо да ходите за препарат до аптеката, не е трудно, нали?

40

Анонимен

преди 1 година

Усилено ни подготвят за участници в "Малката Антанта". Новините за кралското семейство са неразделна част от актуалния информационен поток от доста време. Предстои грандиозно тектонично разместване в политическото устройството на света - 11 степен по скалата на Рихтер. Оцелелите ще завиждат на мъртвите.

39

Брекзит

преди 1 година

Англичаните напуснаха Европа живеят в монархия. Трябва да се наложат всички възможни санкции върху Великобритания от всички европейски демократични държави. Санкции по-строги от тези на Русия.

38

Американец от САЩ

преди 1 година

Не е демократично не може така в днешно модерно време държавата да им е монархическа и хората да се делят на господари и поданици. Трябва спешни мерки и военни акции да се направят по освобождаването на Великобритания от тиранията на средновековието.

37

Демокрацията КЪДЕ?

преди 1 година

НЕ Е Нормално в 21-ви век да съществуват монархии и граждани поданици. Трябва спешно отряди от САЩ държавата на Демокрацията, Правата и Свободите да прати американски войски на специална акция във Великобритания да ги освободят от диктаторите и тиранията на монархията.

36

Да не стане само

преди 1 година

като след смъртта на Тачър - пиянски оргии по улиците на британските градове и села. Така де, от радост, че е отишла на едно по-добро място и особено, защото ги е освободила от присъствието си :)

35

Киро Дебило

преди 1 година

Спряхме Огромни Парични Потоци на Кралицата!

34

Според Разузнаването

преди 1 година

Кралицата е мъртва като Путин, но използват двойници, за да и прибират пенсията и да държат властта!

33

мда...

преди 1 година

Има кофти прогнози за бРитанската монархия след бабчето! По здравословни причини тя вече почти не взема решения в политическия живот на страната, Преди едва ли карикатри като Борката щяха да стигнат до поста - Премиер на бРитания!

32

Емануел Макрон

преди 1 година

Убавица е...

31

Кръстьо

преди 1 година

Колкото Елизабет ме обича - толкова я обичам и аз.

30

Анонимен

преди 1 година

Да се правиш на журналист, докато единствената ти функция е да копираш и пействаш в гугъл транслейт и обратно, е достойно за съжаление. ***, пиленце любаво, няма нищо лошо да транслейтваш онлайн, ама поне го редактирай после малко тоя пусти текст, за да звучи и изглежда като (било то и развален) български език. То бива, бива, ама подобно отбиване на номера на много места би означавало регистрация в бюрото по труда.

29

Анонимен

преди 1 година

Великобритания ще се разбие на съставните си части - Англия, Уелс, Шотландия и Сев. Ирландия. А след годиин над водата ще остане само Шотландия. Англия е обречена.

28

Анонимен

преди 1 година

Тази бабичка има директен контрол върху разузнаването MI-5, върху финансовата и данъчна агенция HMRC, и родата им до десето коляно притежава 99% от земята в Англия. Политиците в парламента също рядко са от бачкаторската класа, а най-често от гореизброените.

27

Анонимен

преди 1 година

"Всички", "обичат", "Елизабет Втора" и всичко това в едно изречение? Трябва да имаш много откачена фантазия

26

Анонимен

преди 1 година

Ние да не сме некъв британски доминион, че такъв дълъг пасквил за тая дъртачка...

25

Bo

преди 1 година

До тогава Клаус Шваб и компания ще са ни довършили!