65

Анонимен

преди 1 година

fake news. ili obstonaroden referendum, ili barzo izprazvane na ms i ns ot admin slugite.

64

Шефа

преди 1 година

Хърсев ,откога стана по-голям финансист от Стив Ханке?Много лешояди се събраха в България!

63

Анонимен

преди 1 година

Да ,за да си изперете откраднатите пари!!

62

Zапознат

преди 1 година

БСП и Въzраждане искат да се приеме плана за въвеждане на рублата като официална валута. Затова са против плана за въвеждане на еврото. А после искат да влезем в СССР на путин

61

копейкин

преди 1 година

В устата ми само рубли, в банковите ми сметки само в евро. Не ме гледайте какво говоря, а гледайте банковите ми евро сметки.

60

Хаха

преди 1 година

Ваксиниран антиваксър, евроскептик със спестявания в евро и политик, отказал се от партийната субсидия, който си е купил къща с партийна субсидия, влизат в един бар.- Какво ще желаете за пиене, г-н Костадинов?

59

Анонимен

преди 1 година

Що бе, ке се върнем 2005-2007ма. Заплатите 300-400 лев...евра. цигарите по 2.50-3ле.....евра. билетите за градския и хляба под лев...евро. Нали искахте бай тошово, ето връщат ни там. С едно десетилетие на година, новата петилетка на лилявите и бесипету ще пратят пенсиите във вечен екзтаз

58

Анонимен

преди 1 година

И Боко напъваше да влезем в клуба на богатите,щото човека е богат,даже милиардер.Не случайно се казва клуб на богатите.А ние бедните какво да правим там?Ще ни направят ли заплатите европейски или ще ни останат африкански?Риторичен въпрос.

57

Анонимен

преди 1 година

България трябва ВЕДНАГИЧЕСКИ, да се маха от ЕС и да направим енда чистка на местно ниво, ама от тея, хубавите ... народосъдовите .. хе хе хеее

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65 - За мноо умен ли се мислиш, myхльоооо!

55

Анонимен

преди 1 година

До българинВикаш Черна Гора са с евро... може :)) А те в Еевро зоната ли са? Те в ЕС ли са? Квоти за тях има ли? А преди да вземат еврото каква им беше националната вълута?

54

Анонимен

преди 1 година

С 200 евро пенсии и 350 евро заплати ще цъфнем и вържем в еврозоната.По-богати от нас страни като Унгария и Чехия не го въведоха,но ние сме на гол тумбак чифте пищови.

53

Анонимен

преди 1 година

Присъединяването към еврозоната, не е тема от вчера и си има план как да стане от години. Какво се стихте, сега пак да негодувате?

52

Анонимен

преди 1 година

Само един банкер може да каже това.И всеки друг милионер.Я питайте народа какво мисли по въпроса и после казвайте кое е правилно и кое не.

51

Анонимен

преди 1 година

"Ние ВЕЧЕ сме въвели еврото. Това май не ти е ясно" - Кажи го и на лелята в бензиностанцията, дето ми го взима на 1.85 курс, стаа ли? Или на паспорнтот, дето отказаха да ми вземат евро. Че малко ... не ми се струва въведено още.

50

Анонимен

преди 1 година

Референдум или фатаме пушките ;)

49

анализатор

преди 1 година

До: номер 48 Ти явно четеш само заглавията на статиите? Ама моля ви се, тук трябва да се провеждат тестове - чел ли си всичко - коментираш. Не си ли чел - нямаш право да коментираш!Ние ВЕЧЕ сме въвели еврото. Това май не ти е ясно? Освен това - видяла жабата да подковават вола, та и тя вдигнала крак! Бе ти с Англия и Дания ли ще ми се сравняваш бе?! Леле колко си зле! А за Унгария няма смисъл да коментираме. Германия как мислиш си е "загубила" суверенитета като махна марката?

48

копейкин еврака

преди 1 година

Много смешната опорка, че сме щели да си загубим лева, който от 30 години е вързан във валутния борд първо с немска марка после с евро..... болна работа...

47

Анонимен

преди 1 година

До ФИНАНСИСТ - Бла бла бла бла бла ...

46

българин

преди 1 година

До: номер 50 (ФИНАНСИСТ) Ти си толкова финансист, колкото аз съм астронавт! Една нищо и никаква Черна Гора въведе еврото без да пита никого, без да влиза в никакви зони и са си много добре сега! Това го направиха заради амбициозната си туристическа програма, там теренът е трудно проходим заради планините, но китайците пък им строят магистрала! Ние вместо да развиваме туризъм като тях, oakaxмe си цялото Черноморие. Час по-скоро трябва да приемем еврото, не ни трябват "финансисти"!