52

123456

преди 2 години

Да забраняват горивата ,само газ и ток.За да пречистим въздуха и околната среда.Който обича Путин да отива в Русия и да му ближе ....ките.Който обича САЩ ,да отива там и да хапе дъртия ..з на Байдън .Тук е България ,ние сме българи и си тачиме държавата и народа. До свидания тавариш, или bye bye

51

123456

преди 2 години

Да забраняват горивата ,само газ и ток.За да пречистим въздуха и околната среда.Който обича Путин да отива в Русия и да му ближе ....коте.Който обича САЩ ,да отива там и да хапе дъртия ..з на Байдън .Тук е България ,ние сме българи и си тачиме държавата и народа. До свидания тавариш, или bye bye

50

Анонимен

преди 2 години

Браво на Орбан..... А българия е пометка на НАТО и ес.

49

Анонимен

преди 2 години

И правилно. Видя се, че всяко решение на ЕС е вредно на първомясто за самия ЕС. С такива изтривалки, инсталирани по местата за управление, такива решения се вземат - вредни и глупави.

48

Joko

преди 2 години

До Чичо ***. Не се чуди, а са го спрели, а и унгарците са ги ударили от западната им граница.

47

Чичо Бляд

преди 2 години

Чудя им се на украинците защо не спрат нефтопровода Дружба за Унгария и да видим какво ще прави Орбанчо.

46

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

България , да прати водката си в Унгария

45

До 52

преди 2 години

Кое е евтинко, бе оли? 1.60 гориво на 450 лв заплата за да е също толкова скъпо тука трябва литъра да е 4.80. Бегай в пРосията като е хубаво, м-ршо путинска. Тук е Европа.

44

Анонимен

преди 2 години

Унгария ще загуби в пъти повече от това си поведение- вероятността да бъде замразено членството е огромна, но няма да се стигне до там, защото Орбан е страхлив и днес ще отстъпи! Лично аз исках да продължи конфронтацията и да излети от ЕС като тапа от шампанско! Същото важи и за бг по " македонският" въпрос!

43

Анонимен

преди 2 години

САНКЦИИ?- ХА ХА ХА РУСНАЦИТЕ СИ ПАЗАРУВАТ ЕВТИНКО, БЕНЗИНЕЦА 1,35 лв. ДИЗЕЛА 1,75 лв., пропана 0,65 лв . пък нека джендърлясите м" те" мър "шави да пискат.

42

Анонимен

преди 2 години

45 Решението за мнозинство няма да е нито твое, нито на подобните на тебе еничариZ, а на европейските народи, всички трудности около 6 пакет антируски санкции водят до такова решение- въвеждане на мнозинство по спорните въпроси, защото това е правилният път! Колкото до македония- няма никаква разлика с българия- едната е сръбска подметка, а другата руска- нито една от двете нямат място в ЕС! Дори Полша вече иска решения с МНОЗИНСТВО!

41

Анонимен

преди 2 години

И реват , и се тръшкат от мъка и злоба дороскитеГендари в софия но Орбан им го надяна дебел и там сега няма сороскиНПОта и прайдове

40

Орбан

преди 2 години

само отговора му ,че ,,новия вариант не отговаря на ИНТЕРЕСИТЕ на страната му ,казва всичко !!!

39

Анонимен

преди 2 години

Браво на Орбан ! Един политик който гледа първо кое е добре за своята родина ! А нашитеГанювски хардварци съсипаха всичко за няколко месеца

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41Ако се взимаше с мнозинство в ЕС, сърбетата щяха да влезат благодарение на техните сателити макетата, ама ядец :))) Това е правилно, както е сега, ако един съюзник не е съгласен, значи нищо нема да стане :) Макетата ще чакат още 100 години, докато се осъзнаят какви са :))

37

Анонимен

преди 2 години

39, падането на руското БВП е за онези, които обичат да четат шорош и вести от шарош, а борбата на руското правителство и руската централна банка чрез трето понижаване на основния лихвен % срещу усилващата се и укрепваща рубла е доказателство за силно профицитния руски търговски баланс.

36

Анонимен

преди 2 години

До 40 ЛЪЖА!!! русия не е плащала дълга си в рубли, последната вноска я плати в щатски долари, в момента който плати в рубли- ФАЛИРА СЪС ВСИЧКИ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ДЕФОЛТА!Да даде Господ да се случи скоро!

35

Анонимен

преди 2 години

Решението на проблема е просто и вече крайно наложително- всяко действие да се взима с мнозинство, обикновено или квалифицирано е въпрос на процедура! Не може 2- 3 държавици да спъват целият съюз! Това е диктатура на малцинството в най чист вид и е анти продуктивно! Ако несъгласните не желаят компромис- могат незабавно да напуснат ЕС, това не е сесесере- то им или Сив с вериги на шията!

34

Анонимен

преди 2 години

Защо бе другари ?!, руски икономисти предлагат Русия да стартира продажбата на пшеница-зърно и торове за рубли. Външният дълг на Русия вече се плаща с рубли по схемата на Газпром, приета от еесовските контрагенти.

33

До 35

преди 2 години

Борбата срещу санкциите е, защото БВП на русия ще падне с още едни 400 млрд. При предишните падна от 2,4 трилиона долара през 2013г. до 1,7 трилиона през 2019г. Опорките на руските троляци са за ония, които не обичат да четат.