62

хихи

преди 2 години

С тоя дълъг нос е ясно от кои е.В разход веднага.

61

Дедо Гочо

преди 2 години

Всичко това е във връзка с неясният произход на парите във всеки един бизнес тук. В Европа няма ли крпто търговци и бизнесмени НО смъртността им не е като при нас. От К-19 ще е

60

от: Асколи Пичено

преди 2 години

Gawar, Berat Dia 2, Country, Zanon I Keq, New Deal 2008, Uomini duri, Shqiptar, Little, Rikos. Това са имената на някои от многото разследвания за престъпления, свързани с наркотици, споменати в последния годишен доклад на Националната дирекция за борба с мафията, които в последно време замесват албански граждани. Такива изследвания са извършени във всяко кътче на Италия: Бреша, Бриндизи, Торино, Вербания, Милано, Флоренция, Асколи Пичено, Перуджа и Лече.

59

Кривоноско

преди 2 години

Колчав нос има тая!!!

58

Анонимен

преди 2 години

Ужасна ужасно е. Това е Жената ли убили в АД!

57

Анонимен

преди 2 години

Проблемни хора има в абсолютно всяка една сфера- без значение It или хирургия, ако щеш. Умения за концентрация и търпение изискват много научни професии, това не прави хората психопати. Както виждаме, психопатът-убиец тук е далеч пт IT, а дамата/жертва е била доста активен, отворен и стойностен човек!Болни мозъци има навсякъде, пид прикритие, важно е да се учим да разчитаме знаците!

56

СЕГА ПРИ ОРЛИНЧО

преди 2 години

ДА СЕ ЦУНКАТ В ЗАТВОРА

55

Лили Барута

преди 2 години

Ама то и в Бояна ли имало евреи?

54

абе тая

преди 2 години

Мноооогу грозна!От страх са я утрепали.

53

Днес...

преди 2 години

... имаш уникално посредствени читатели-всезнайковци.

52

Анонимен

преди 2 години

Паник Бутона го е прецакал гнидата! Всичко е измислил как от танцьорче и взема всичко и става айти бизнесмен, само един пуст бутон го е прецакал! Бащата дали не държи криптовалутите на жената, или вече ги е разделил с когото трябва и няма да се чуе?!

51

За пари и богатсва

преди 2 години

Хора се извращават напълно правят всякакви неща дори и секса на тези хора е извратен. За пари, секс и мутренска власт хората са способни на всичко.

50

Анонимен

преди 2 години

Леле не показвайте такива снимки моля ви се. Има и малки деца които ги виждат и ще сънуват кошмари.... ужаст.

49

Бонго Бонго

преди 2 години

Познай защо 500 хиляди са се омъжили за чужденци?Даже познавах хора, чиито жени се омъжиха за чужденци, оставайки и децата си. Кой е виновен?

48

Мутроподбор

преди 2 години

Таза е в мафиотските бандитски среди и кръгове напълно нормално е да си решават с ликвидиране на всички техни бизнес и любовни конфликти. Доктора, Японеца и ред други герои мутри ... един дълъг списък ... сега и по прякор ИТ Спецката са утепали.

47

Анонимен

преди 2 години

"Виктор Спига е напуснал страната в същия ден" - всичко е ясно. Всичко.

46

Новини от Перник

преди 2 години

Юлиян Борисов Георгиев е избягал в Италия заради убийството на Албена Щерк.

45

Има ли проблеми в IT

преди 2 години

Ако искате да сме сериозни, то веднага ще ви отговора. Има проблемни IT хора, да. Доста от тях са изключително затворени хора, което реално им е помогнало в работата, защото са по-вглъбени и с лекота преследват и засичат всякакви системни главоблъсканици, но от гледна точка на личен живот, повечето са емоционално дробене с психически проблеми, които на дърти години се превръщат в психо-трълър разстройства и филм на ужасите, стил Петък 13. Ето вижте например Бил Гейтс. Разведе се мин. година...

44

Дон Пабльо Гавирия

преди 2 години

В Кольомбия това е ежедневие.

43

Маркиз дьо Карабаз

преди 2 години

До Пфууу - по-романтично е. Звучи по-аристократично. Ето например да сравним Алена Щерк vs Алена Маринова... или Ани Георгиева vs Ани Салич... бахагаха това е все едно да си кръстиш детето Кристиано, ама малко по-различно