24

Академик. проф. д-р

преди 1 година

Най-после решиха да повишават пенсиите на възрастните хора - пенсионери. Това е добра крачка напред. И срам-има лоши хора, които съскат срещу помощта за пенсионерите. Съскат и срещу увеличение на тавана, а истината е, че държавата е ограбвала достойни хора, внасяли големи суми за пенсиониране и заслужили както другите свойте пенсии. Не трябва да има таван на пенсиите, всеки да получи заслуженото и заработеното. Днешните управляващи заслужават поздравление за справедливото отношение към пенсионер

23

Анонимен

преди 1 година

Много закъсняват с проблемните въпроси при пенсионерите и осигуряването за пенсия. Още преди 12 години трябваше да повишават всяка година максималния осигурителен доход така, че да е колкото 10 минимални заплати. Тавана на пенсиите още преди 4 години трябваше да е над 2000 лева и да се вдига всяка година. Всяка година трябваше да се преизчисляват всички пенсии с осигурителния доход от предишната година и т.н.

22

Факт

преди 1 година

До преди 2021 инфлацията навсякъде в Европа беше ниска, а сега е висока. ГЕРБ няма никаква заслуга за ниската инфлация до 2021, нито сегашните за високата инфлация в последните месеци.

21

до 21 Анонимен

преди 1 година

При ГЕРБ инфлацията се движеше максимум до 1.5% годишно, а сега не е за комениране колко ще стане до края на годината!

20

Посетител

преди 1 година

Добро решение за пенсионерите.

19

Анонимен

преди 1 година

При ГЕРБ заплатите и пенсиите се увеличаваха съвсем леко, особено в началото. Сега се увеличават значимо, но някакви си искат ГЕРБ.

18

пенсионер

преди 1 година

ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ С ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ !!!! И ДАНО Я ИЗМЕТЪТ ТАЗИ ЧЕТВОРНА БАНДА !!! ГЕРБ ПОБЕДА!!!!ААААААААА?

17

едностранка

преди 1 година

гледам гледам никъде не видях увеличение с 21.6 % , продължих да гледам няма и увеличение с 20% . явно това изречение е пропуснато в статията :)

16

В ГЪЗА!

преди 1 година

До ВЕЧНО ИЗЛЪГАНИ......както винаги

15

НЕ, ЧЕ

преди 1 година

ХАРЕСВАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО, НО ЗА ПЕНСИИТЕ ГИ ПОДКРЕПЯМ. БРАВО. И МИН. ЗАПЛАТА СЕ ВДИГНА. А РАБОТОДАТЕЛИТЕ ИМАТ ОЩЕ ЗАПАСИ ОТ БИБИТКО. НЯКОИ ЯКО СЕ НАГУШКАХА.

14

Анонимен

преди 1 година

Някой пита как се взима максимална пенсия ли, ами трябва и двамата да сте се осигурявали на макс и единия да се гътне и като вземеш и неговата и удряш 3400.

13

Xaxa

преди 1 година

Би трябвало да бъдат увеличени процентно поне спрямо хляба. Естествено това няма да се случи, това "обсъждане" между престъпните фракции най-вероятно ще го точат месеци, а на края ще ги вдигнат средно с 20-тина лева. Шайката на Петков, Нинова, Дългия и оня от ДБ, както и техните "резервни" партньори от Герб и ДПС ще разиграват както обикновено циркове за пред нас за замазване на лъжите. Иначе по време на измислената "пандемия" бяха много "загрижени" за "баба и дядо". *** 6okлyцитe.

12

Анонимен

преди 1 година

Нали беша 21 процента увеличение на пенсиите, после станаха 20 , а днес вече са 10 процента Минималната пенсия се изравни със средната , но за сметка на това се увеличава с 2000 лв максималната и то отвезнъж гоулемите началници излицат в пенсия и се грижат за себе си

11

дават 5% а взимат 20

преди 1 година

До ВЕЧНО ИЗЛЪГАНИ......факири

10

ВЕЧНО ИЗЛЪГАНИ......

преди 1 година

С едната ръка дават а с другата вземат.......

9

ТЕ ИЗМРЯХА..........

преди 1 година

ПЕНСИОНЕРИТЕ.

8

ЬЬЬ

преди 1 година

Бивши,настоящи и бъдещи пенсионери на висши управленски позиции ще си осигурят максималните пенсии,а всички останали с по-скромни размери да му мислим. бсп не е социална партия а партия загрижена за доходите на върхушката,защото реалното увеличение на другите пенсии ще е едва 5-6%.

7

УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО

преди 1 година

За да има ,, голямо " увеличение вкарват намалените от 120 на 60 лева добавки в пенсията и било 21 % . А действително е 6 % .

6

Анонимен

преди 1 година

Това стана държавата на пенсионерите или поне тези от ДС които до един ще са с 3400 лв.

5

Анонимен

преди 1 година

Като пенсията стане 3400лв.,Аз каква заплата ще трябва да получавам???Пък да не говорим каква ще трябва да ми е заплатата,че да вземам максимална пенсия ?!