58

Анонимен

преди 2 години

Я как е загладил косъма, намазали са го с нов модел новичок!

57

Анонимен

преди 2 години

да това е в розовите сънища на наглосаксонците

56

Анонимен

преди 2 години

Добър ден :D :D :D :D :D

55

анонимен

преди 2 години

Всеки ден се "явява" по телевизии,можем да четем и слушаме речите му... А как обстоят дела с явяването наживо? За тази работа май има заместници,а?

54

Я па я..!

преди 2 години

Лошо.А толкова се надявахме тази безсмислена война да спре , че ни писна.

53

карачанаков

преди 2 години

Е само мозъкът му е увреден,какво толкова.

52

Моше Холивудов

преди 2 години

Ама разбира се че НЕ Е болен..... Тия новини ги пускат нашите служби по медиите за да радват сороските тролчета и русофобите щото много им е техък живота бе.... все по-*** коментари са принудени да пишат ... все по-трудно им става да измислят оправдания за неадекватното поведение на Зеленския Кокаин и Оня с Памперса в Белия Дом .... заплащането в жълти стотинки все се бави а те мечтаят за центове .... Въобще - труден живот.... и постоянно с разплакани очички от подигравките на русофилите..

51

П.К.

преди 2 години

Тези свободни съчинения и внушения са само в гламавите. В техните прос-ти кратуни и в несбъднатите желания в сънищата им...

50

Голем работа е Путин

преди 2 години

Значи има си и болен двойник за Ми6 и умрял двойник си има за ЦРУ... и двойник за разговор с наркоманчето си има.... абе има си двойници за всички разведки!!!

49

Алекс

преди 2 години

Профилактично може да се приложи "Макаров".

48

рибока

преди 2 години

Явно вуду куклите в Киев с лика му са менте.В Холивуд винаги действат.

47

bolen zdrav nosi

преди 2 години

Не знам колко е болен, но като гледам цените целия запад ще се разболее от неизлечима болест, по принцип с тази пропаганда целия руски народ е някакси болен. Гледам как "освободени жители" в донбас се радват на руснаците? Не знам кое е вярно версията на Путин или Украйна, сега освобождават Донбас от уж нацисти, после ще се освобождава Донбас от какво? Тия ще се освобождават взаимно още минимум 100г. всичко това вони от лъжи. ББ, трябваше да им обясни как стоят нещата, той беше компетентен...

46

Анонимен

преди 2 години

Абе ще ляга до Илич.

45

Анонимен

преди 2 години

Гнома ще умре - я от олово, я от отрова, я от провисване за врата и т. н. Така че по- малко от три години му остава.

44

Снощи НелитУ

преди 2 години

яко се вихреше в статията, че на Путин му оставали три години живот! Днес - опровержение на нощните и еротични *** на ***! Що така?

43

Ами, да...

преди 2 години

Нормално е.... бащицата Сталин се гътна 6-г. след края на ВСВ....

42

Анонимен

преди 2 години

Важното е лаф да става.

41

ДО СКОРО...

преди 2 години

ПУТИН беше свеж като краставица на екраните.... НО, вече от скоро се виждат дълбоките бръчки по лицето му, като на старец....

40

Ами, да...

преди 2 години

... ТЕ и бръчките по лицето му са доста повече....

39

обръщайте внимание

преди 2 години

Когато гледате снимки на Путин, винаги гледайте ноктите на ръцете му и така ще разберете, че той ползва двойници. При първото му избиране за президент, от снимката е видно, че ноктите му имат съвсем друга форма. На тази снимка ноктите са други. А дали е болен, или не, на москва не може да се вярва. И москва "не вярва на сълзи", но и България не вярва!