219

Анонимен

преди 2 години

До Учуден242 ЕС = СССР+СИВ. Урсула = Горбачов. 2025г. = 1989г..

218

aZ-ът

преди 2 години

благодарение на теб и кравите ти.

217

руснаци - рушители

преди 2 години

руснаците могат само да рушат и крадат. В България през 44-та руският башибозук изби над 50хил българи и ни окрадоха златният резерв.

216

Анонимен

преди 2 години

ти искаше всякакви мощни оръжия ,сега олеле.,искай капитулация и да свършва този ад с твоите вечни искания да те издържа ЕС.

215

руските нацисти това

преди 2 години

могат....да рушат и убиват...шибаниПримати.

214

Учуден

преди 2 години

Трябва наистина да си много надрусан или с много празна кратуна да се радваш на рузки б,клуци и да превъзнасяш чудовищно неграмотни,нискочели,рузки тунгуси,тръгнали да рушът,грабят,изнасилват и унищожават цивилизована държава каквато е Украйна,а ти да се радваш като макак и да обвиняваш жертвите,че сами се били бомбардирали и сами си били унищожавали градовете?!Питам се,О ВИЙ РУСОБЛИЗИ,РУСОГ,ЪЗИ,***,любители на мизерията,грабенето,безчинствата,що се мъчите в ЕС,а не се наслаждавате на СССР?

213

Анонимен

преди 2 години

Рейтингът на Путн "падна" до рекордните 86 %,а на Киро се покачи до 12%.Бензинът в България-3,33 лева.В Русия-1,32 лева.После се сещайте що поскъпва хлябът...Възраждане е надеждата за България,останалото е ръжда.

212

Анонимен

преди 2 години

Докладвайте ФБ постовете на рублофилите от *** Югенд и гледайте как русофилистичната пропаганда намалява пред очите ви!

211

Ами

преди 2 години

зеленски е просо една тухла в стената и даже днешните убити в мирни граждани в Донецк са по команда на МИ-6! а ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТО -ОЩЕ 2004 ГОД западните украинци казваХА че ще убиват всички тези от Донецк и Крим ЗАЩОТО ИМ ПРЕЧЕЛИ НА КУЛТУРАТА !!! ГОДИНАТА Е 2004 НЕ ГО КАЗВАТ НА НЯКОГО А НА ФОРУМ !!!

210

Анонимен

преди 2 години

руската диващина се проявява неуморно! Няма решение и затова руши. T y п o и упорито!

209

Анонимен

преди 2 години

Николай Петков Ралчев се казвам и живея в Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5 до старият пазар.На 48 години съм ,много висок и красив съм и работя в индустриалният парк на Тутракан.Аз съм ГЕЙ и мразя жените,никога не съм имал секс с жени.Обичам мъже да ме оправят.Търса приятел гей който ще ме оправя яко.Ще го спонсорирам

208

Никалай Ралчев

преди 2 години

Николай Петков Ралчев се казвам ,от Тутракан съм и живея на ул.Ранайот Хитов5 до стария пазар на града.Аз съм ГЕЙ и мразя жени и никога не съм имал секс с жени а само с мъже,тоест те мен оправят.Търся си приятел гей,който ке спонсорирам,само да ме оправя яко.

207

най-големият

преди 2 години

симулант е той.Предложиха му да подпише неутралитет и отказ от НАТО.Отказа а сега симулира загриженост.Като знаеш че държавата ти съществува от 30 г. благодарение на добрата воля на Русия къде си тръгнал.Петър I и Екатерина II така добре щяха да те нагласят! Тогава имаше ли украинска нация или всички бяхте руси?Не си знае историята тоя.Тръгнал нас да баламосва и да реве. Лъжливото овчарче!

206

Анонимен

преди 2 години

Той Зеленски заради глупостта си разруши 90% от Украйна!

205

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

преди 2 години

Не 90, а 100% Русия да смачка украинските нацисти. Те това искаха и си го получиха. Сега какво ***? Като избиваха хора в Донецк и Луганск от 2014 г. всички мълчаха като риби, а сега като ги нагази руската мечка рев до небесата. Като сте посели ветрове сега ще жънете бури.

204

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Крайно време е някой да каже на Зеленски, че отдавна никой не се връзва на измислиците му ! Все пак 2/3 няма нищо общо с 90% ! Елементарна математика за 3-ти клас.

203

Анонимен

преди 2 години

И разбира се нашите медии нищо за най-тежкия обстрел от украинската армия по цялата територия Донецк сигурно от 2014 насам с цивилни жертви... Гък няма, замо Зеленски та Зеленски...

202

Въпрос 5

преди 2 години

Може ли Русия, ако иска, да израви Киев със земята за няколко дни, без дори използване на ядрено оръжие?

201

Въпрос 4

преди 2 години

Загубите на нови и нови територи от Украйна, за победа на Зеленски ли да ги броим?

200

Въпрос 3

преди 2 години

Това че Путин е лош, означава ли че не е прав, дори когато е прав?