16

Мефистофел

преди 1 година

Хвалят се един друг поклонниците на рогатия,навеждат се един на друг,все пак на един дявол са си продали душите содомитите !

15

hasmokar

преди 1 година

И най-вече за продажбата на летални оръжия на Украйна.

14

Анонимен

преди 1 година

Политиката на турският диктатор само се представя за миролюбива,но той репресира,нарушава човешките права и свободи,дори своя народ, колко повече другите народи-всички от други партии или с различна религия от исляма или националност са или в затвора или лъжливо обявени за терористи и преследвани и дори убивани като членовете на КПП, кюрди,сирийски, арменци,либийски християни, бежанци са принуждавани да приемат исляма. турци да гласуват за него, въоръжава ислямски терористи, клевети Израел

13

От Вселената

преди 1 година

Атила...ти спомняш ли си като се изправи с цялата си мощ и слава пред вратите на Рим? Кой те спря? Помниш ли или си забравил? Ако си збравил ще ти припомня. Това бе твоят съученик от детските години. Излезе пред вратите на Рим, погледхте се Очи в Очи и спомените ви се върнаха .... и ти със своите Очи.... Спаси Рим.. от погом... именно Ти Българино...

12

От Вселената

преди 1 година

За цялата история на Римокатолическата църква никой друг Римски Папа не е падал на колене пред никого. Но не молбата на първожреца спряла пълководеца Атила, а Кръстът, появил се за пръв път ръцете на хитрягата - папата. Именно Кръста в ръцете на папата спасил Рим! Те преди 452г не са знаели що е Кръст!

11

От Вселената

преди 1 година

"От Рона чак до Реийн, той /Атила/ от всички Хора е най-славен. От Елба до морето няма Крал по-силен." - "Песен за нибелунгите", стих 1244.... Атила "А вие помните ли Римския Папа Лъв I какво ФЕЛАЦИО ми направи за да не Разруша до основи Юдейския Педерастки Бардак РИМ?" Историкът Мурад Аржи пише в книгата "Польнь Половецкого поля": "Вече е почти забравено, че Римският Папа Лъв I в 452г. застанал на колене пред господаря на степните народи Атила, молеки го да пощади Рим.

10

От Вселената

преди 1 година

Сещам се за 5-6 ключови показатели по които може да се определи един РОМ! 1)Сини ли са му венците? 2)Има ли кафеви кръгове/торбички/ под очите? 3)Как поднася ръцете си като ги грее на печката? 4)Как поднася лъжицата към устата си ядейки супа? Тактува ли с крак при всички случай когато му пуснеш музика? Жълти ли са му петите?... май един показател ми се гупи... както и да е... Този тест дава по моя преценка до 99,6% точност при разконспириране на ромски произход....

9

От Вселената

преди 1 година

Днешните босненци са чисти българи по род, и мохамедани по псевдорелигиозна доктрина - арабската зараза ислям. Издава ги българския фолклор, макар и да носят фесове и шалвари.

8

От Вселената

преди 1 година

Така са се появили псевдорелигиозните общности, съставени от българи по род - "помаци" в България и "бошняци" в Босна. Накратко - османската власт не е потурчвала всички наред - потурчила е само неконтрулириемите общности наследници на "ранното християнство". За контрол над "ортодоксалните" /православните християни се е грижела гръцката патриаршия, която е имала договорености с османската власт.

7

От Вселената

преди 1 година

След падането на Балканите под османска власт, договорката между православните крилици и османската власт се налага, но тя не важи за "богомилите - истинските християни - потомците на Исус и Даяна" - те са неуправляеми и се налага да бъдат помохамеданчени с огън и меч. Който "богомил" не искал новата доктрина на мохамед, бил е заклан, или набучен на кол, така както католиците са клали и набучвали на кол "катарите" във Франция!

6

От Вселената

преди 1 година

"Богомилите"и ортодоксалните християни - "катари" във Франция са били преследвани от римокатолиците безмилостно и са били изклани до крак още е средновековието. В България са горени живи и клани почти цялото Средновековие от про-византийска настроена църковна власт. Още по време, преди идването на османлиите, големи групи българи "чисти" християни се изселват в земите на днешна Босна.

5

От Вселената

преди 1 година

Съдбата на българите наричани босненци. В османската империя грижата за ортодоксалните християни се е упражнявала от гръцката патриаршия. Договорка между османлии и гърци е държала в мир двурелигиозната османка империя - гръцките папаси са държали в покорство ортодоксалните/православните/ християни. Османлиите са имали проблеми с един древен клон на християнството - "истинско", "ранн0", "чисто" християнство, което на гръцки се нарича "катари", и е превод от българаското "чисти" - богомили!

4

Ммм

преди 1 година

Тея небяха ли с аферите с едни дечица.

3

Ганчо Гришев

преди 1 година

Тоз пък от къде изпълзя сега.

2

Анонимен

преди 1 година

И тоя не е наред.

1

Анонимен

преди 1 година

Оставка-***!